reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Myszka śliczna kruszynka, na pewno dziewczyny z in-gender Ci pomogą.
Nuśka cały czas na 25 euthyroxu jesteś? a przy wyższych wynikach nie brałaś 50?

reklama
Dodam jeszcze jedno tylko nie wiem czy to noga czy nub :-p bebe 2 foto.jpg

Załączniki

• bebe 2 foto.jpg
    bebe 2 foto.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 60
Myszka śliczności:-D

Dorcia jak będę w tesco to mogę wziąć znaczki. Tylko nie wiem czy zdążę wysłać bo w poniedziałek do szpitala.

Nuuuska, Dorcia, Piranha nowy dzień, ale ja ... nie wiem co się stało.. nagle cały ten zapał na dzidzię minął. Pojechałam dzisiaj do kumpeli, która urodziła córcię i... nic. Mam ochote tylko siedziec i ryczec...., już dawno takiej deprechy nie miałąm. Mam nadzieję, że przejdzie.

myszka na tym zdjęciu z 12:29 nub wygląda dziewczynkowo. Ale najlepiej jak piranha ci wklei fotkę na in-gender. trzymam kciuki, śliczna dzidzia.
pozdrawiam resztę dziewczyn.

Ja jak zwykle się witam popołudniowo. :-)

Ewelin, nie myśl o tym, co zastaniesz w domu. Nie wolno się Tobie denerwować. :-D Jak długo chcą Ciebie trzymać? Ile ma ta Twoja szyjka? Jest bardzo źle? Przepraszam, że pytam, bo może o tym pisałaś, ale przekopać się przez taką ilość postów...
Maggie, jak masz okazję wyleczyć zatoki, to działaj!
Kiraa, cykl rzeczywiście krótki, ale pewnie choroba przyspieszyła wydalenie jajeczka. A może doszło do zapłodnienia tylko przez chorobę organizm za słaby?
Olusiu, a co zalecają lekarze przy in vitro? Normalnie 6 dpt może być wcześnie, ale taki blastuś się szybciej zagnieżdża niż 1-2 dniowy zarodek. Może warto zadzwonić do jakiejś przychodni in vitro czy Twojego lekarza i zwyczajnie zapytać? Podali Tobie tylko jednego blastusia? Został Tobie jeszcze jakiś mrozaczek czy były tylko dwa? Z góry przepraszam za ilość pytań, ale ja w kwestii in vitro jestem zaczarowana, a przy tym ciekawa. ;-)
Krystianmartin, co się poddaję, no co? Teraz powinien być pełen power!
Myszka, ja nuba nie widzę, ale z góry uprzedzam, że jestem krótkowidzem. W każdym razie słodka dzidzia.

Krystian uszy do góry. Ta pogoda taka depresyjna, spadlby snieg porzadny to by czlowiek inaczej na swiat patrzyl. U mnie tez dzis lekki dół.
Macy hej :)
Maggie kurde szkoda ze az tak ale jesli to najlepsze rozwiazanie to nie ma na co czekac. Trzymaj sie.
Kira wiesz co ja i moj m mielismy na suplementy? To Pojemnik pudełko na leki tabletki (7x1 dawka) (3646876132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :-D Jak 70-latki. Moj jak to zobaczyl byl bliski zawału :-D

Myszka z dwoch pierwszych zdjec obstawiam dziewczynke. Jesli to co widze to nub. Warto wrzucic na in-gender, mam nadzieje ze Pirania Ci pomoze. &&&&&&&& na rózowo :-)

macy sama nie wiem juz co mam zrobic... przed chwila laska na forum napisala ze w 7dpt beta jej wyszla 100.. wiec to chyba jest mozliwe zeby juz wyszla... wiesz chcialam zrobic w 6dpt ale pod wieczor... krew pobieraja do 20... a potem powtorzyc po weekendzie.... zobacze jeszcze, ale chcialam zrobic jeszcze progesteron i estradiol by zobaczyc czy musze dolozyc sobie lutke... podali mi 1 blastusia i juz nie mam na zimowisku ani jednego... :-(pani embriolog mi mowila jak mialam zabieg ze ladnie sie rozmrozil, ze wykazywal dalsze cechy rozwojowe i ze jest mocny.. oby tylko chcial zemna zostac na 9 miesiacy.... chociaz musze tobie powiedziec ze teraz jakos nie mam zlych mysli.. tak jak ostatnio, od samego poczatku czulam jak podchodzilam do Iui i in vitro ze nie wyszlo... a teraz nic takiego nie czuje.... moze moje przeczucie mnie tym razem nie myli.... :-)

reklama
Witajcie wrocilam od okulistki i co?.....
SZLAG MNIE TRAFI..... Sierowanie na , tak dobrze czytacie, na rtg zatok i do laryngologa..... Mam zapalenie oka od zatok i przechodzi mi na kosc, dlatego mam to oko mniejsze . Zaczerwienione, bolace.....:angry:
czy tu jakas epidemia zatokowa panuje do cholery? .... Mialam isc do lanryngologa dzis, ale nie dalam rady, ide jutro z ranca! Stad moja goraczka, i zatoki jako tako mnie nie bola, tylko oczodol! Koniec litanii.....grrrr

elmo dzieki za linka, mialam juz ten pojemnik, ale nie wchodza w przegrodki wszystkie tabl np na rano czy wieczor... Jak Ty to upakowalas?

Anetka odzywaj sie babeczko? Gdzie jestes?

Macy, ja mysle ze jajeczko sie zaplodnilo, i szybciej zaczela sie @, bo organizm usunal... Bo takiego rekordowo krotkiego cyklu jeszcze nie mialam...

Myszka dla mnie na 1 szej fotce nub dziewczynkowy....sliczny dzidzia , a co powiedziala gin?

Do góry