reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha zatem czekam na wzrost estrogenów. Mam już testy owu. Jednak tylko 20 zacznę stosować od niedzieli, tak mi się wydaje, a potem w szpitalu. termometr też zabiorę:-D.
Dorcia co tam u Ciebie?
Olusia, Annette ja Was doskonale rozumiem, zresztą ja zawsze robię za szybko testy i bete, hehe... nie potrafię się powstrzymać... to taki schizol u mnie:-D

reklama
Maggie ten opis brzmi rzeczywiscie nieciekawie. Masz racje to jest jakas tragedia ze jak czlowiek nie zrobi badan prywatnie to nic sie nie dowie. Mam nadzieje ze powoli sie wykurujesz, nie boj sie, zacisnij piesci i walcz :tak: bedzie dobrze, zobaczysz.
Nuska mi rowniez przykro z powodu klopotow zdrowotnych Twojej coreczki. Widze ze zycie Cie nie oszczedza. Mam nadzieje ze los wam to wkrótce wynagrodzi!!! &&&&&&&
Mamuskamimi przepraszam ze zapomnialam odpowiedziec Ci odnosnie tej stevii. Stosowałam cos takiego STEVIA-STEWIA 200 Tabl. DLA DIABETYKÓW I NIE TYLKO (3725416080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nie identyczne ale w takiej formie. Kupilam w sklepie zielarskim, nie bylo to drogie. Nie potrafie odpowiedziec na pytanie czy jest to kaloryczne czy nie ale wiem ze jest zdrowe i polecane glownie dla diabetyków. Przyznam szczerze ze srednio mi to smakowalo, mialam odczucie jakbym slodzila herbate cukrem pudrem jednak dalam rade. Do slodzenia stosowałam tylko stevię przez miesiace. Powiedz cos wiecej jak stosujesz testy owu? Pamietasz o tym zeby przed wykonaniem testu nie pic zadnych napojów ok. godz?
Oczy niebieskie ze soba zabierz tylko zakupiona glukoze i ewentualnie ta cytryne, w laboratorium przygotuja Ci z tego roztwór. Mysle ze wody raczej nie trzeba zabierac.

Ewelin gdzie sie podziewasz? Jak tam Gabrysia sie miewa?
Polisia co u Ciebie?
Mamawczesniaka, Araki jak wasze maluszki?
Marchew Viedzma gdzie sie zaszylyscie????

Maran a Ty co? Zagladnij, napisz jak zyjesz.

Nuśka dzis u mnie placki ziemniaczane po wegiersku :) zapraszam. Tez jestem ziemniaczany potwór. Frytki w kazdej postaci pozeram bez zastanowienia.

Ostatnia edycja:
Olusia, zapomniałam kochana, że Tobie podano już blastusia (tak się kończy moje pobieżne czytanie :-() a nie młodszy 2-3-dniowy zarodek, oczywiście blastuś zagnieździ się trochę szybciej, trzymam mocno kciuki!

krystianmartin, masz zatem jeden z najczulszych testów owulacyjnych, damy radę :-), przepowiednia już się spełnia a znaki na ziemi (sos i zaczarowany ołówek) wskazują, że to już tuż tuż :-) Biedna Dorcia :-(, niech szybko do nas wraca bo brakuje jej tu bardzo.

Ostatnia edycja:
Krystianmartin, pozdrów ją też. Jakaś plaga normalnie. :-( Do szpitala przede wszystkim weź telefon albo komputer najlepiej i relacja na żywo. :-)
Anette, czasami na takie przyziemne sprawy trzeba patrzeć.
Olusiu, to już niedługo! Tak bym chciała, żeby się Wam udało. Ile Twój blastuś miał dni, jak do Ciebie przybył?

Dorcia trzymaj sie dzielnie, jestesmy z toba..... kuruj sie!!

Piranha no no nie ladnie... czytac tak pobieżnie... he he wybaczam ... nie no zartuje....:-)

Macy moj blastus mial 5 dni... mialam podanego mrozaczka jako crio.... pani embriolog mowila ze ladnie sie rozmrozil ze dalej wykazywal cechy rozwojowe... oby tylko chcial zemna zostac...

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki

w koncu w chorobie mam troche czasu dla siebie... Strasznie mnie boli podbrzusze tak@ wo. Juz bym chciala wiedziec ze @ przyszla i szykowac sie na kolejny cykl. Goraczki juz nie mam, lepiej ale jeszcze chora

Piranju dzieki za info o ksylitolu, czyli ksylitol lepszy niz slodzik? Czy slodzik mocniej zakwasza?

Maggie
zanim polozysz sie pod noz, dowiedz sie jeszcze o operacjach laserowych na zatoki... Moze to bedzie jakies rozwiazanie dla Ciebie? Mocno zaciskam kciuki

dorcia
zdrowka laseczko!

anetka
to co jedziemy na tym samym wozku:laugh2:

polsia no wlasnie odezwij sie :-)

Olusia kciukam za blastusia ;)

reklama
Do góry