reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wszystkich:)

Mamakaja no co Ty wysmiana? Ja sama jestem ciemna w tych sprawach i musialam zapytac ksiegowa ale ona mi tak wytlumaczyla ze i tak nie wiedzialam o ci chodzi. Musiala mi napisac na kartce jak mam Tobie odpisac:) takze nie jestes sama. Ja tego nie ogarniam w ogole.

reklama
Heloł Babeczki !

Zalatany czas teraz mam...a będzie jeszcze gorzej więc wybaczcie jeśli nie będę pisać przez kilka dni ...ale czytam codziennie co skrobiecie !!!

Krystianmartin
tak, tak mnie się śniły dwie rudowłose dziewuszki !!!

Nuuśka jak tam zmywara ??? Powiedz mi skarbie jakiego żwirku używają Twoje kociaki ?

Od dwóch dni rozkręca mi się @...i jakoś rozkręcić się nie może.Ciekawe co to może być że już któryś cykl z kolei plamię kilka dni przed @ ? Ma tak któraś z Was?

Wczoraj dokończyłam "zakupy Mikołajkowo/Świateczne" ...ufff ... mam już z głowy latanie po sklepach !

CUDNEGO DZIONKA WAM ŻYCZĘ !!!

Elmo dziekuje i nawzajem, ale u Nas od rana niestety leje :zawstydzona/y:

kiraa oby oby !! Grudzien to taki piekny miesiac :tak: karty...hehehe wrozba tarota :wściekła/y::-p

Dorcia no wlasnie zauwazylam ze ostatnio ze cos kochana nie udzielasz sie mi tu !!! A ja tesknie !! Co do zwirku, z racji ilosci i wydajnosci uzywamy zwirku niezbrylajacego, wiem ze wiekoszsc ludzi na odwrot, woli zwirki zbrylajace ale u Nas przy trzech kotach w ogole nie zdaly rezultatu, pomjajac to, ze kociarnia wynosila go na lapkach z kuwety. Teraz kupujemy zwirek przez ktorym kiedys sie bronilam recami i nogami, ale teraz go pokochalam, choc koty na bank bardziej :-DZwirek drewniany ( na pewno wiesz jak to wyglada, paleczki takie, mnie przypomina zarcie dla rybek :-D), powiem Ci rewelacja. Jedno opakowanie wystarcza Nam przy trzech kotach na tydzien, na lapkach nie wynosza nic, takze ja szczerze polecam :-)

krystian a no tak, bo moje cyle przez to ze dluzsze, lacza sie z Waszymi krotszymi :-) o ja Cie !!! Musi byc dobrze, musi ! :tak: Jutro Ł. biore na nogi i do wyra ! Euth. bralas ??? nie zapomnialas ? :D

Dorcia ja tak mam tzn plamienia. Ale sama nie wiem do końca dlaczego. Piranha mówi ze to przez niski progesteron.

Nuuuśka wzięłam pół tabletki rano o 5:00 a po godzinie wypiłam inke, a o 8:00 zjadłąm śniadanie i witaminy.

Hej.piszę telefonu więc tylko krótko.dziewcZyny przepraszam za zamieszanie.wszystko jest ok:) buziaki.lecę na występy do przedszkola:)

Nuuśka wskocz na FB...pomęczę Cię odnośnie tego żwirku !!!

Krystianmartin...hmmm...ja mam progesteron ciut za wysoki...więc chyba nie tu pies pogrzebany !
Kurcze no...żeby trafić na dobrego gina...i żeby wreszcie się mną zajął-mam pół roku na wykrycie co jest nie teges !!!

Piranhu ratuj¡!!!
Bylam u gina pecherzyk na 21 mm powiedział ze jutro lub pojutrze peknie :-)
A ja obstawialam ovu ma wtorek :-o dzisiaj na 16 umówilam sie do Fryzjera na farbowanie i teraz nie wiem czy isc czy nie bo w takim wypadku chciałam sie dzisiaj starac Ale te jonu z suszarki:-( lampa solna w domu juz dziala. POMOCY
Zrobiłam tes ta druga kreska jasna a ph 4,7

Załączniki

• DSC_0974.jpg
    DSC_0974.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
reklama
krystian no i super :) rob tak codziennie, zuch dziewczynka :*

dorcia kochana w pracy siedze, a tu nie bardzo moge wlazic na Fb bo strasznie sie wiesza, postaram sie wejsc na drugim komputerze za jakas chwilke :****

marchew taki zwirek jest najlepszy, przekonalismy sie do Niego, przede wszystkim chyba najbardziej higieniczny z Nich wszystkich :-)

Do góry