reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamakaja przeciez nie musisz się na wszystkim.znac.Od tego sa ksiegowe:-)
Ja 2 lata temu jak założyłam działalność tez bylam zielona w tym wszystkim i tetaz tez zdarza sie ze księgowa usmiecha sie jak cos mi próbuje wytlumaczyc :-D Co prawda na studiach mialam rachunkowość ale nie bardzo mnie to krecilo Glowa do góry:-)

reklama
Hej Zakręcona pocieszyłaś mnie, dzięki;-) Jak tam Twoje staranka? co planujesz? Bo nie miałam chyba jeszcze okazji się dowiedzieć.
Piranha jak będziesz miała chwilkę to odpisz mi proszę czy badanie fsh z 5dc będzie dobre?

Mamakaja no co Ty, kurde przepraszam :zawstydzona/y: nie chcialam zebys to tak odebrala!!! Oj teraz to jest mi glupio :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Bardzo przepraszam jesli poczulas sie urazona. To nie sa proste sprawy dla kogos kto nie mial z tym stycznosci, masz prawo nie wiedziec, naprawde. Ja tez nie znam sie na wszystkim bo sie nie da, nawet w temacie ksiegowosci nie da sie wiedziec wszystkiego. Na swoje usprawiedliwienie powiem ze choc od lat pracuje jako ksiegowa to z ksiazka przychodow i rozchodów tez mam do czynienia dopiero od niedawna wiec mozna powiedziec ze dopiero raczkuje w tym temacie. Moze powiesz cos wiecej, co to za firma, moze moglabym Ci w czyms pomoc?

Mamakaja mój mąż ma firmę ale ja zielona jestem w tematach ale księgowość prowadzi mu biuro rachunkowe...
Nuuuśka za Ciebie mocno kciuki za grudzień, wierzę że Mikołaj przybędzie do Ciebie ze szczególnym prezentem ... a co do słów to czasami bywa tak że usłyszysz coś tak miłego od obcych Ci osób, a rodzina nie bywa aż takim wsparciem ...

HELLO
Obudziła mnie @ juuupi. Jestem szczęśliwa i przerażona jednocześnie.Mam dylemat. 11dc wypada w poniedziałek. Z pewnością będę przed owu. Zastanawiam się czy właśnie nie położyć się w poniedziałek. W piątek przyjeżdża m. Więc będą przytulasy, potem codzienie w niedzielę ostatni raz a potem 2 dni przerwy. Najlepiej jak bym uciekła na 4 dni przerwy hehe. Co o tym myślisz Piranha?czyli w sobotę musiałabym iść do szpitala:baffled:. Najwcześniej owu miałam 12dc a najpóźniej 17. Czy jak pójdę 11dc to nie będzie za późno? Ale orzech do zgryzienia hehe. Ale serio to jedyny sposób aby zrobić 4 dni przerwy, chociaż 2 dni to tez nieźle;-).

Mamakaja ale ja zumbę włąśnie tańczę przed kinektem włączam sobie 20 minut i 45 minut....a jak mam dobry dzień i siły witalne to 2 razy 45.
Nuuuśka, Dorcia, Kiraa, mamamimi, zakręcona, Piranha, Elmo, Oczy niebieskie, araki, Ewelin, Matkik, Annette, maggie i jeżeli którąś pominęłam, to dla nie j również:
Zobacz załącznik 595107

krystian super ze @ sie pojawila !! :D Ciesze sie bardzo, mialam nadzieje na takie wiesci dzis rano. No to teraz kochana do boju :-) A starankami nie martw sie, na pewno grudzien bedzie miesiacem fasolkowym, wierze w to ! :)
Zrobilam sobie karty i wiesz co ?? ja sie chyba do tego nie nadaje, bo ciagle mi wychodzi NO :szok:

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )
Kiraa - termin @ 29.11 ( 3 cykl starań )

GRUDZIEŃ 2013

matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014

Krystian
to do boju, na kolejna szczesliwa grudniowa @:-) kciukam

nuska
jakie karty?

milegodniawszystkim lasencjom, melduje sie z mega tempka :cool2:

Nuuuska nie martw się. Mi wyszło, że w tym cyklu zajdę, owu 13dc, urodzę w sierpnie, ale nie dziewczynke ani chłopca... tylko 2 dziewczynki.. :szok:he he a to już śniło się Dorci o ile pamietam. Dorcia popraw mnie jeżeli coś źle zapamiętałam.
Dzisiaj dzwonię do lekarza w sumie to on mi powie kiedy mnie położy. Mogłabym iść w sobotę. Zobaczył by mój m jak to jest z dziećmi. A mamę poproszę żeby przyjechała w poniedziałek, to i M lekcje odrobi. Ciekawe jak mu się to spodoba:-).
Nuuuśka włąśnie obejrzałąm Twój wykres... Babo kochana czy wiesz, że razem będziemy miały owulkę. Oczywiście jak wszystko dobrze pójdzie. Życzę Ci oby to był ten cykl. Mi jak się nie uda to jeszcze Sylwester zostaje :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :-)
Ja juz w przychodni Moj gin idzie od poniedziałku na urlop to pewnie dzisiaj beda tlumy ale jestem pierwsza ;-) oby nie mial godzinego spóźnienia jak to mu sie zdarza
Krystianmartin, Nuuska mam przeczucie ze ten grudzień będzie szczęśliwy dla kazdej z nas i dostaniemy po wymarzonym prezencie :-)
Kira skok ze szok B-) będzie z tego dzidzia:-D a Ty kochana to juz zapomniałas o mnie:'( poczta dalej pusta ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry