reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuśka, dzięki że pytasz :-D Czuję się bardzo dobrze, ruchy dzidzi są już lepiej wyczuwalne, wczoraj wieczorem kopała jak szalona, nawet M poczuł :tak: A co do imion to pytam przed chwilą mojego synka, a on że Beatka mu się podoba :-D No i klops, każdy chce inne, dobrze że jeszcze czas.

Dziewczyny widzę, że jesteście bojowo nastawione na grudzień! I dobrze - tak trzymać!! Mikołaj ma latać jak szalony i przynosić Wam Wymarzone Fasoleczki!!! :tak::tak::tak:

reklama
Dziewczyny!
Wróciłam z wizyty! :-) moja wspaniała pani dr.zrobiła dokładne usg,a zapłaciłam tylko za recepte 20zł.

:-):-):-) widziałam moją Myszke...ma 2 mm!!!! :-):-):-) i serduszko już pika!!!
Tak się wzruszyłam że mi łza kątem oka poleciała..
Wiek ciąży 5t5d, wg Om 7t4g. :sorry2: także owulacja była 14 dc,a boboseksy 12dc.

:-) ktoś zna przypadki spłodzenia synka 2 dni przed owulką:-D:-D?? :blink: chyba nie... :happy2: nieważne..
Modle się żeby maleństwo zostało z nami,było zdrowe.... :-) i żeby rodzina świnek była w lipcu w komplecie!

:happy2: dzięki dziewczyny za Wasze wsparcie i kciuki! :zawstydzona/y: jesteście super babki! :-)

M ma dziś wolne,więc wpadłam tylko z nowinami.
;-) do pogadania,pozdrawiam.

VViedzma GRATULUJĘ :-)
Elmo niezle Twoj kolega dal radę z ta książka:-D uśmiechałm.sie niezle :-D choc ja w tych sprawach nie jestem mocna :-D ja mam księgowa bo pracuje na działalności gospodarczej tzw.samozatrudnienie

Ja dziewczyny moje kochane do konca miesiaca mam urlop tylko 30.11 ide ba inwentaryzacje w pracy:-) Moj K tez ma urlop wiec bedziemy przygotować sie do staranek i dzialac :-D:-D Jutro na monitoring ide i w poniedziałek tez:-)

Gorąco pozdrawiam Was babeczki

Załączniki

• 2Q==.jpeg
    2Q==.jpeg
    7,3 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Ja znów w przelocie, niestety większości nie doczytałam :-(

Nuuuska
, no to dajcie czadu w sobotę :-), dzięki za dedykację hehehe :-D

Oczyniebieskie, faktycznie śliczny suwaczek :-)

mamuśkamimi, według mnie dawki są w porządku, ja bym wzięła ten Royal Jelly skoro tak zachwalają powstawanie po nim rewelacyjnej jakości komórek jajowych. Stevia to jedyny słodzik zalecany przy planowaniu synka :tak: Co do witaminy E -1 mg alfa-tokoferolu to 1,49 IU naturalnej formy i 2,22 syntetycznej, zatem 200 mg to 444 IU syntetycznej witaminy E, powinna zatem wystarczyć jedna tabletka.

anias, dorzuciłabym koniecznie koenzym Q10 200-300 mg dla Was obojga oraz L-karnitynę 1000-2000 mg dla M. Bierzcie to cały czas (oprócz wiesiołka).

vviedźma, aaaaaaaa, ale się cieszę, cudne wieści, juuuupiiii!!!! No jasne, że można spłodzić synka 2 dni przed owulką, jednak wedle pomiarów naprawdę ciężko wyznaczyć wiek ciąży co do dnia, lekarze mierzą CLR klikając mniej więcej białą plamkę na ekranie USG :-)

HELLOŁ !!!

Wiedźma
...aaaaaaaaaaa ale się cieszę !!! SUPER !!! Całe 2 cm szczęścia !!! Cudnie !!!

Nuuśka
Krystianmartin
Zakrecona
Maggie
Elmo
Piranha
Czarna
Mamakaja
Marchew
Araki
Anias
Macy
Anette
Mamuśkamimi
Maran-atha
Oczy niebieskie
Gorgusia
i wszystkie BB koleżanki

MIŁEGO WIECZORKU WAM ŻYCZĘ !!!

Ostatnia edycja:
Wiedzma ale super wiesci! Gratuluje serdecznie i duzo zdowka dla Was:)

Piranha ciezko kupic wszystkie suplementy od jednego sprzedawcy i jak wstawialas mi link koenzymu kiedys tak teraz juz go ten facet w w miare rozsadnej cenie nie ma i ma mi dac znac jak bedzie mial, tylko ze w ciut mniejszej dawce ale to bede brala najwyzej podwujnie.

A jakos obilo mi sie o oczy jak komus pisalas zeby B -50 brala do owulacji? Czy pomylilam cos?

Dorcia milego wieczorku rowniez!:)))

Vviedźma GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chyba @ ruszyła Juuuupi
:-D
Jednak nie:no:, myślałamże to po zumbie ruszyło a to po prostu się spociłam... załamka normalnie sama nie wiem co jest

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry