reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Krystianmartin ależ Ty masz cudne te dzieciaczki ...Martin cudeńko !!!
&&& za jutro !

Nuuśka łap fluidki ...łap !!!

Ewelin Antosia nosi pod serduszkiem chłopca...no chyba że "coś" odpadnie jeszcze ?

Antosia Ty wiesz jak ja się bardzo cieszę że dzidziuś zdrowy !!! TO NAJWAŻNIEJSZE !!! Pamiętaj że obiecałaś że będę mogła tulić chłopców do woli !!! GRATULUJĘ !!!

reklama
Dorcia dzięki. Martin to taki cycuś jeszcze:-D a w 18 tyg ciąży mówili że to dziewczynka, tylko miesiąc później był ptakol po kolana:-D

Ostatnia edycja:
Byłam dzisiaj na prenatalnych badaniach i lekarka wszystko mi piekniepokazała:) pochwaliła że dzidzia pięknie leży i ja sama oczywiście wypatrzyłam tego siusiaka :) a ona tylko potwierdziła. Najważniejsze że zdrowo rośnie i jest cudowny. Wiem że może dla niektórych wydać sie to dziwne ale ja się bardzo cieszę że w ogóle je mam i nie ma znaczenia płeć

Antosia dobrze, że masz takie podejście, pamiętam, że ty już w pewnym momencie przestałaś planować i chciałaś po prostu mieć dzidziusia. Gratuluję wobec tego i ogłaszam cię Natalią Boską tego forum :-)
Daria, może mąż coś poradzi na swędzenie twych warg? :-D

Hej :-)
Ewelin mi tez ta pierwsza się bardziej podoba . Ostanio wdzien dobry tvn pokazywali kobiete która robiła własnoręcznie poszewki,pościel, narzutu itp. Dla dzieci i do domu w kolorystyce szarości i bardzo misię to podobało.Ja ogólnie lubie kolor szary
Nusska zdrówka i&&&&&&&&&&&&&&&&
Krystianmartin to niech ta przepowiednia jak najszybciej sięspełni A Martin cudowny:-)
Anette, Myfanwy&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Piranha dużo zdrówka dla Ciebie i Twoich pociech
Antosia to gratuluje
Daria widziałam Okropna tragedia :-(

Dorcia dzięki za wyjaśnienie.

Antosia serdecznie Gratuluję, przepraszam że taki ze mnie czajnik. Masz jakieś zdjęcie z USG? pozdrawiam z całego serca.

daria swędzenia warg to nie mam, po goleniu czasami ale tak to nie.

krystian
ale ślicznie powiedziała z tym zaczarowanym ołówkiem, wyobrażam sobie twoją buzię na jej stwierdzenie. że dziewczyna ma taki dar. U mnie spoko ale przeżywam te moje skurcze i skracająca się szyjkę, szczerze trochę się boję, dzisiaj jak wróciłam z pracy znowu ciagle twardniał. Wiełam nospę i kąpiel, właśnie wiesz może czy kąpiele pomagają przy takich skurczach. a co tam u ciebie jak nauka języka? no i zazdroszcze masażu,

reklama
Daria, może jakaś infekcja się przyplątała? Mnie ostatnio też swędziało, kupiłam clotrimazol (międzynarodowa nazwa - clotrimazolum), to jest bez recepty, posmarowałam kilka razy i po 3 dniach przeszło.

Antosia, gratulacje Kochana!!! Ale ja jestem tego samego zdania co Piranha - 12 tydzień to za wcześnie na ostateczne stwierdzenie wystającego siusiaka, bo wyrostek jest u obu płci, tylko inaczej położony. ;-)

Do góry