Daria dla mnie planowanie otwrzylo oczy na wiele spraw ktorych wczesniej nie zauwazalam, i wiem sama po sobie, ze jesli uda sie wstrzelic w synusia bede przeszczesliwa, ale chyba najbardziej jak w koncu uda sie zajsc w ciaze :-( Mam nadzieje, ze teraz obralam dzieki pomocy piranhi plan dzialania by polaczyc obie te rzeczy bo kurcze po roku staran to juz swiety czas ! Gadaniem ludzi Ty sie w ogole nie przejmuj, co oni Cie obchodza ??? To Twoje zycie i tylko od Ciebie zalezy jak sie sobie ulozysz, jesli chcialabys miec szostke dzieci, nikomu nic do tego bo najwazniejsze zebys czula sie szczesliwa i spelniona a takie spelnienie daja dzieci !
zakrecona uuuuuu :/ czyli jednak malpa nadeszla ?
przykro mi, ale teraz kolejny cykl z pazurem ! Przepisuje Cie na grudzien, tylko podaj prosze date planowanej grudniowej @.
A co do ciucholandow, ja wiem jakie perelki tam mozna nieraz znalezc ale ja wiem, ze sie do tego nie nadaje, zreszta tesciowa obrabia wszystkich podwojnie !
Dorcia pewnie !! ja jestem jak najbardziej za, a jak
krystian bedzie za daleko to sie wymysli jakies posrednie miejsce, tak zeby kazdemu pasowalo
Wlasnie z Ola ogladnelismy bajke, dochodze do wniosku ze na starosc dziecinnieje a Ł. do juz w ogole ( oni bajki zawsze razem ogladaja )
krystianmartin moze nie 4 a 5, ale wszystko zalezy od temperatury, juz wole testowac pozniej zeby przynajmniej miec pewnosc, jeden tescior i koniec, a nie jak dotychczas jeden po drugim bo to bez sensu :/ a wynik i tak o dooooope roztrzasc.
LISTOPAD 2013
mamuśkamimi - termin @ 12.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.11 ( 10 cykl starań )
Myfanwy - termin @ 17.11 ( 1 cykl starań )
Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2013
Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
matik2012 - termin @ ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)