reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny Jak to dobrze ze dzisiaj juz piatek :-) choc jutro pracuje ale i tak odrazu lepiej na sama mysl ze pol soboty, niedziela i poniedziałek sa wolne:-)

Moje kochane duszyczkimam pytanie do tych ktore stosowaly rephresh i replens Ktory lepiej sie spisuje?:-) Duzo czytałam na temat jednego i drugiego bo mam mentlik ktory zamowic Wiem ze najlepiej spróbować na sobie ale moze cos pomożecie :-)
Nuuuska ale skok temperatury wooow :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pirania dzięki za nadzieję i wiarę ale te testy są takie że nawet linii testowej nie widać a ja zaglądam nawet przez szkło powiększające :baffled: nie ma nic nic nic szok
Czy wiesz może jak mogę sprawdzić czy nie mam zrostów na macicy po poronieniu , oczyszczaniu? choć dostałam jakąś tabletkę i mówili że to najbezpieczniejszy sposób doszło do rozwarcia ból jak do porodu Boże masakra była ale na szczęście szybko lekarka mnie wzięła do uśpienia :no: nawet teraz płaczę to było okropne , i jak płaczącą przyjmowali mnie na kontroli i było pełno studentów, stażystów i nikt nie domyślił się z lekarzy że to dla mnie może być jeszcze gorsze uczucie musiałam sama ich wygonić powiedziałam że nigdy w życiu nikt inny poza moją Dr nie będzie mnie tu oglądać jak cierpię , to było podłe . Przepraszam nie piszę Wam tu więcej takich rzeczy , kurka na wspominki mnie znowu bierze . Przepraszam dziewczyny wybaczcie

:happy: hej!

Nuśka! :-p Ty zamiast badań nakupuj lepiej testów ciążowych!!! :rofl2: na moje oko Twój wykres jest na 99,99999999999999% ciążowy!!! :laugh2: tak mówi moja czarodziejska kula,pamiętaj o tym jak zobaczysz pozytywa!

Ze łzą w oku...ale ustępuje Ci moje miejsca na lipcóweczkach,:tak:należy Ci się....ja zagrzeje miejscówke w innym terminie...

Dziś rano znowu plamienia. Wynik bety dopiero popołudniu. Dam znać. Dziękuje za kciuki.

vviedźma jeszcze nic nie wiesz a juz miejsce oddajesz? Starczy go i dla Ciebie i dla Nuuuśki. No nie Nuuuska. Jakby co to sie troszku posuniesz żeby vviedźma koło Ciebie stanęła?:-)

piranha dobrze widzisz, ale jak bylo Nam zezwolone, wtedy bylo z zabezpieczeniem :-) co by nie bylo tegooo yyyy O+12 ? nie pamietam dokladnie ale pamietalam ze nie wolno :-D

vviedżma ejjjj!!!!!! bez takich kurde no !!! Ty mi nie masz zadnego miejsca ustepowac,bo dla mnie w razie czegos na pewno sie znajdzie a mnie moja zaczarowana kula mowi ze nakopie Ci do doooooooooopska jak nie przestaniesz !! Masz moj numer ???? Masz od razu napisac jak bedziesz miala wyniczki !! Mocno zaciskam wszystko co mam za Was :happy:

Ostatnia edycja:
Jeju Krystianmartin kochana jesteś kobieto. Wolę jednak żeby mi keczup na klawiature leciał,niż grochy z oczu...(jak teraz).

Taka zrezygnowana jestem,że już mi całkiem cycki opadły.

Ale staram się trzymać.

Hej Hej Forumki,
Macy nad imieniem nadal dumamy, całą rodziną.
Nuuuśka fiu fiu,nic nie mówię co by nie zapeszać...
VViedźma no nie płacz bo i ja się rozryczę. Twarda bądź, jesteś przecież Wiedźmą!

reklama
Wiyam:)

Jestescie takie mile i pomocne to zapytam Was o cos. Odkad skaczyl mi sie okres boli mnie prawy jajnik tak mi cmi. Ide sprawdzic do ginka o co tam chodzi. Bedzie to moj 14 dzien cyklu. Bedzie juz cos widac jezeli zalozmy owulacje mam 17-18 dc? Czy ginekolog bedzie w stanie mi powiedziec kiedy bedzie owulacja? Czy moze o cos spytac ja? Czasami tak jest ze jak sie samemu nie spyta to gin sam nie powie.

Wiedzma trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie i za dzisiejszy wynik bety!

Do góry