reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Sylwia ...jasne , masz racje bez męża te chwile nie są już tak wyjątkowe :) życzę , żeby jak najszybciej się udało ...masz już fajnych chłopaków nalezy ci się córa jak nic :tak::tak::tak:

reklama
Anka34 napisala mi w sms:
"Wracam do domu.Lekarz stwierdził,że cc zacznął robić jak zacznie się coś dziać i nie ma sensu bym została w szpitalu."

Prosiła,by was poinformowac więc informuję.:-)

Anufifi no popatrz jak wiele plusów można znaleźć jak się chce :-). Ja urodziłam w marcu i zawsze myślałam, że tak jest najlepiej chociażby ze względu ze ma się przed sobą całą wiosnę i lato i mozliwość nieograniczonych spacerów z maluchem. Mam kolezankę, która urodziła w grudniu i bała się wychodzić z takim małym dzieckiem na mróz, zaczęła spacery jak miało 4 miesiące.

Dzien Dobry
o kurczaki widze ze u Ani juz sie alarm zacząl....
Kurcze mysle ze na dniach swoją wyczekaną coreczke tulic bedzie.....z jednej strony dobrze ze nie zostala w szpitalu bo przynajmniej my ja bedziemy mialy..choc z serca zycze jej aby porod odbyl sie szczesliwie i mozliwie szybko...wierze ze juz nie może doczekac sie kiedy zobaczy swoja małą księżniczkę:tak:
Medio - a nastepna Ty do rozdwojenia? czy są mamy ktore wczesniej mają termin.
Kurcze czas tak zlecial..pamieta twoj wykresik z plusikiem :)
U nas dzis spokojnie..w sensie nie wieje jak przez ostatnich kilka dni...ja po owulce ale coz z tego jak mężusia w domku nie bylo....zresztą jeszcze witamin nie biore wiec puki co ostroznie
Buziaki kochane mamusie, starączki, kobietki

Indygo , ja na spacery chodziłam jak chłopcy mieli 2 tygodnie...nie długie , ale wychodzilismy , myslę ze kazda pora ma plusy i minusy ale ja osobiscie nie będę planowac ze względu na porę ...to juz napewno nie na moje nerwy :tak::-D;-):-)

Uff na odśnieżałam sie że szok:wściekła/y: ledwo zyje... Ale wiadomosc ktora przekazala Medio postawila mnie na nogi;-):-):-)
Dobrze ze nasza Ania wraca a nie ozstaje w szpitalu i tam czeka..bo chyba nie ma nic gorszego jak lezec tam bezczynnie ,mozna fiola dostac;-)
Pozdrowionka:)))
PS. Anufifi nie dziekuje Kochana coby nie zapeszyc;-):-) i wzajemnie oczywiscie;-)

Anufifi kochana bylas w koncy na monitorinku owulki?
Bo przyznaje ze nie wszytskie posty wstecz czytalam ...
ja jakby co mam ginka u ktorego monitoring moglabym wykonywac. Koszt 50 zł...to duzo? malo? czy standartowo?

Oooooooooo jaka miła wiadomość Anulka wraca huurrraa...
wiem ze chciala urodzic w grudniu więc może bedzie tak....;-)
Czarodziejka co do monitoringu to ja u jeden placilam 70zł ale jak poszlam w poniedzialek to ten w srode mialam za darmo, czyli po 35złza jedno usg, ale zmienilam ginekolog bo byla straszna i teraz za kazde usg place 50zł;-)

reklama
Anufifi no popatrz jak wiele plusów można znaleźć jak się chce :-). Ja urodziłam w marcu i zawsze myślałam, że tak jest najlepiej chociażby ze względu ze ma się przed sobą całą wiosnę i lato i mozliwość nieograniczonych spacerów z maluchem.

ja też myślałam,że taka pora roku jak wiosna fajna na poród ( ja rodziłam 31 marca) i miałam plany drugie też urodzić w tym okresie, no ale cóż nie wszystko można mieć, a teraz zobaczymy co dalej ......... narazie czekam na owulke :tak: a jakby co na monitoring w styczniu ........ :tak:

Do góry