agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
Beata2710
"BEATA mam pytanie ile cykli probujesz zajść w ciaze ( oczywiscie liczac tylko te kiedy był Twoj maz) ?"
Zadałam to pytanie bo próbuje zrozumieć czemu w Tobie tyle zawiśći, ostatnie Twoje posty ( a wszczególnośći ten co już usunełaś to juz bylo mega posunięcie...) pokazują tyle gniewu i zniechęcania innych, tym bardziej że sama tej metody niewyprobowałaś
że ja Cię nierozumie co Ty robisz na tym wątku( sory), bo podejzewam że wiecej cykli niż 11 tak jak ja to nie przeszlas a chocbym przeszlam nawet 20cykli nie napisalabym tego co Ty przy kazdym poscie piszesz
bo przecież kazda z nas wie że to tylko zwiększa szanse i nic więcej , nie gwarantuje tylko zwieksza z 50% na 80% ale jest jeszcze te 20% ktore mogą być własnie tym że jest inaczej niż chciałyśmy i chyba kazda dziewczyna próbujac tą metode nie jest 100% pewna a inaczej bierze sobie tą myśl ze moze byc inaczej bo ja osobiscie nie zdziwie sie jak bede mieć drugiego synka u mnie w rodzinie jest przewaga , chyba chodzi o to żeby sobie kiedys nie mówic a mogłam sprobowac...
również pozdrawiam
"BEATA mam pytanie ile cykli probujesz zajść w ciaze ( oczywiscie liczac tylko te kiedy był Twoj maz) ?"
Zadałam to pytanie bo próbuje zrozumieć czemu w Tobie tyle zawiśći, ostatnie Twoje posty ( a wszczególnośći ten co już usunełaś to juz bylo mega posunięcie...) pokazują tyle gniewu i zniechęcania innych, tym bardziej że sama tej metody niewyprobowałaś

również pozdrawiam