reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Laski ...ale my ułomne jesteśmy....że tez mi się wczesniej nie przypomniało. No przecież sluz się pojawi sam w odpowiednim czasie bo kurcze nie wyobrażam sobie serducha na sucho:rofl2::szok:. I jak jesteś przed owulką to powinien to byc śluz płodny czyli rozciągliwy.A w ogóle miałaś już w tym cyklu objawy śluzu płodnego? No ginka mi to mówiła że ten przy stosunku sluz jest najwazniejszy, bo do niego się dostaja plemniczki. Także Anufifi mam nadzieje że działasz. A co do orgazmu to ja akurat nie dostosowałam się.....no nie dało rady......a pozycja tak.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry Aniu
chyba jestesmy tu jako pierwsze :)
U nas zima..sniezek pruszy
Buziaczki na ten dzien dla Was Kochane
Anufifi daj znaczka co tam u Ciebie:tak:

Cześć

hahaha .... no tego to jeszcze na wątku chyba nie było, żeby uzgadniać pozycję......:-D:-D:-D No ale wszystkie chwyty dozwolone .....:tak:
Tylko że takie podejście w pewnym momęcie zamienia się w dzikie szaleństwo, płacz i niestety smutek. Wiem bo sama z kilkoma dziewczynami z tego wątku też przez to przechodziłyśmy.

anufifi spokojnie!!!! Jak się teraz nie uda, to przed Tobą następny cykl .....:tak:

Miłego dnia:tak:;-)

Aniu a Ty w ciązy badałas sobie szyjke, bo ja próbowałam, ale nie moge jej dostać, ani teraz ani 3 miesiące temu, wogóle jej nie czuje.

Witam niedzielnie i śnieżnie:))))
No ciekawe jak tam dziewczyny po nocce:-D pewnie padnięte heheeh:)))
Beata.. w kazdej z 3 ksiazek o planowaniu pisze jaka pozycje najlepiej przyjąć i dokladnie pisze zeby to była klasyczna i najlepiej dla kobiety by bylo bez orgazmu:-p:sorry2: wiec jak to wątek o planowaniu to i dyskusja o pozycji jest jaknajbardziej na miejscu:-D:-D:-D

Pozdrawiam:)))

witam dziewczynki:-)
ojj działo się działo wczoraj Anuffi do ostatniej chwili niewiedziala co robic :-D
bo mowi ze zawsze najwczeniej miala owulke w 16dc a z obserwacji zpoprzednich cykli wynikalo ze sluz dopiero rozkrecal sie jej w 14 dc , wczoraj miala 13dc i z tego co wiem wstrzymala sie i miala dzis serduchowac zaraz z ranca;-) czyli mniejwiecej bedzie 2,5 dnia przed owulka jezeli bedzie ja miew we wtorek a jak w srode to 3,5dnia wiec myśle ze ok;-)
ale to na Nią czekamy:-D cos długo męczy tego mezusia:-D....

reklama
Acha wiecie co bo wszyscy znaja nasz słynny duet Eni i Niani ale ja chciałam tu troche sproscic gdyz wiadomo ze obydwie staraly sie o dziewczynki tylko ze One jechaly na testach i wygladalo to tak, Niania wiadomo kochala sie dzien przed owulka a tak naprawde to tylko ok 14 godzin przed nia , ale mowi sie dzien przed owulka, co do Eni to tez bylam pewna ze bedzie miec chlopaka tyle ze jak przestudiowalam ich posty to sie okazuje ze Eni niby kochala się dwa dni przed owulka a w rezultacie to bylo 1,5 dnia przed owulka bo popatrzcie kochala sie w powedzmy ze to byl poniedzialek w nocy a w srode miala owulke kolo13 wiec to jest tylko 1,5 dnia ale mowi sie ze byla dwa dni przed nią:rofl2: zeby wyliczac dni przed owulka liczy sie godziny tak zeeby godzinowo bylo faktycznie dwa dni przed nia a najlepiej 2,5-3 dni, więc to duzo wyjasnia bo meskie plemniczki moga przezyc wg ksiazek do 24godzin ale super mocne do 1,5dnia ;-)
Mysle ze rozumiecie o co chodzi....;-) a ja to juz tak kombinuje ze szok:-Dszukam bo bardzo mnie interesowalo czemu tej Eni sie nieudalo:-D...więc w planowaniu liczą sie godziny...

Do góry