Viedzma jaki ładny suwaczek
Krystian Nuśka &&&& oj przygotowania na całego :-) super, powodzenia!
Mamawczesniaka kurde strasznie mi przykro ze tak sie przedluza z tym szwem, niepotrzebne nerwy i stres a to Ci przeciez niepotrzebne. Mam nadzieje ze w srode pojdzie juz gladko &&&&&& mysle o Tobie i trzymam kciuki zebys juz byla spokojna majac swiadomosc ze szew zalozony i napewno bedzie dobrze!
Marchew naprawde świetna fotka. Cudna pamiątka! Czekam na Twoj suwaczek.
Polisia wogole sie nie przejmuj ze nie czujesz jeszcze ruchów. Ja co prawda rzeczywiscie czulam wczesn w tej ciazy bo juz w 14,15 tc cos wyczuwałam ale moj lekarz tez sie dziwil jak na wizycie w 16 tc powiedzialam ze czuje ruchy. Doczekasz sie, jeszcze Cie zdazy mala skopac po zebrach wiec nie sie nie przejmuj ;-) Do polowy ciazy naprawde mozesz byc spokojna. Z reszta za tydzien po usg napewno odczujesz wielka ulge
Trzymaj sie.
Ewelin to pocieszajace ze i Ty odczuwasz te bóle, choc oczywiscie mam nadzieje ze u Ciebie wszystko ok. Ale powiem Ci ze jednak psychika odgrywa bardzo duza role, jak tylko napisalam Ci o tych bólach i odpisalas ze tez je masz to mi troche zelzalo... nerwy chyba sprawiaja ze wszystko odczuwamy bardziej intensywnie. Ide dzis na wizyte, stresa mam jak nie wiem czy ten siusiak nadal jest i czy dzidzius zdrowy... trzymaj kciuki.
Oczy niebieskie sorki zapomnialam o tej dacie wizyty w suwaczku, dzis bede miec nowy termin wizyty, postaram sie nie zapomniec wstawic. Jak samopoczucie? Zgaga odpuscila choc troche?
Araki ciesze sie ze u Ciebie dobrze. 7 napewno utwierdzisz sie w przekonaniu ze to córeczka i zaczniesz szalec z rozem
jestem pewna. A co do spiocha, ja do dzis jestem senna, wiadomo to nie to co w pierwszym trymestrze jednak nie dopadla mnie zadna energia itp. Nadal chetnie wolne chwile wykorzystuje na sen ;-)
Maggie mam nadzieje ze to rzeczywiscie jakas bakteria i uda sie jej szybko pozbyc. Zdrówka zycze, obys nie musiala odkladac staran na dlugo. Kuruj sie szybciutko!
Myszka ja mam wizyte pol godz pozniej, pozniej wymienimy sie informacjami, oby tylko dobrymi!
Powodzenia! Dobrze ze czujesz sie dobrze oby tak dalej!
Daria jeszcze raz mi wyjedziesz tutaj z pomyłka płci to przejade sie tam do Ciebie jak Bozie kocham!!!
Tak, wychłostam kobiete w ciazy :-)
Dorcia kochana Ty wiesz najlepiej co dla Ciebie i Twojej rodziny jest dobre. Czasem takie decyzje sa trudne ale przydatne. No to zrzucaj te kilogramy, najlepiej w roznych pozycjach w lozku
haha a moze sie zdarzy jakas mala wpadeczka
Matik &&&& obys w tym cyklu testowala ostatni raz!
Kiraa nie wiem jak z suplementami dziewczynkowymi, ja odstawilam po owulce ale moze niepotrzebnie? Nie wiem naprawde. Powodzenia w przygotowaniach!
Zakrecona &&&&&
Ana jak sie trzymasz??? Odezwij sie.
Co do tego ze brzuch widac szybciej. U mnie nie dosc ze bylo wczesniej widac to wogole wygladam jak miesiac wyzej w pierwszej ciazy. Wczoraj mialam troche kryzys odnosnie swojego wygladu ale wtedy staram sie sobie powtarzac ze jestem niesprawiedliwa. Wyglad to nie wszystko a w koncu jestem w ciazy, jednak chwilami hormony biora nade mna góre :/
Przesyłam moc fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i zycze wam spokojnego slonecznego dnia!