reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie niedzielnie babeczki:-)
marchewka piekna fotka dzidzi :-) gratulki
dorcia tylko zagladaj do nas, zeby ten kalendarzyk malzenski Ci szczescia nie przyniosl :-) i zebys szczesliwie nie wpadla

niuuska kciuki za wytoczone dziala:szok: bo Ty jedyna jajeczkowa sie ostalas:-D

reklama
Zamierzam isc na krew w 7dpo i zrobic: Na, K, Mg, Ca, tsh, t3,t4, progesteron
a w 2-3dc estrogeny, lh, prolaktyne

o czyms zapomnialam?

maggie przyjmuje sie ze u osob ktore maja gronkowca, pozostaje on w uspieniu do pewnego momentu - infekcja, oslabienie organizmu powoduje najsczesciej ze sie uaktywnia. Wiele prasy przeczytalam na temat gronkowca, i wiem na pewno ze wyleczenie go calkowite jest bardzo trudne choc nie niemozliwe. Pytanie czy u Ciebie nastapilo wyleczenie czy tylko uspienie go na jakis czas. Powtarzalas wymaz ponownie ? Jesli juz mialas gronkowca, polecialabym kochana tym torem, bo bardzo mozliwe, ze paskudzctwo sie odnowilo i to ono powoduje takie objawy, u Oli tak dokladnie bylo ! :tak:

dorcia czy interesujace ? Przecie ja tym zyje :-D!! No co Ty ! Musisz Nam dostarczac informacji, bo Ty juz w rodzinie, wiec nie masz innego wyjscia :-) a czemu M. bedzie mial operacje ? co jemu ? :eek: ukrecilas mu jednak cos, wiedzialam :wściekła/y:

kiraa jedyna jajeczkowa, na razie :D czuje presje nie ma co, normalnie czysty ze mnie rodzynek !!
Co do suplementow i diety, stosujesz je caly czas, przez caly cykl chyba ze dostalas wytyczne ktore leki nalezy tylko do owu. Ale wiekszosc stosuje sie caly cykl, wtedy jak pisala piranha przynosza najlepsze rezultaty:happy:

Ostatnia edycja:
Nuuska
tak myslalam... Musze sie poprawic i wziac za diete z prawdziwego zdarzenia..:cool: Musze poszukac jakich suplementow nie wolno po owu, chyba zurawiny... Narazie te moje starania na pol gwizdka przebiegaja...:baffled: Hm musze sie poprawic i poszukac dokladnych wytycznych dietowych... Kupic miernik do ph.... I wziac sie za siebie... Nie bardzo wiem jakich suplementow nie laczyc ze soba.... Musze poszukac, szkoda ze nie ma tego w jednym miejscu...

Co do mojego M, wczoraj powiedzial swoje,u ojcu, ze nie wydajemy wozka siodelka itd, bo chcemy miec dziecko.... Tylko ciekawe czy on mysle ze ja zajde jak bedziemy sie serduszkowac tylko w dni nieplodne, czy co...:angry:

kiraa czyli jednak chce drugiego dziecka :) a widzisz, mowilam :)
Wiekszosc suplementow jakie bierzesz mozna brac caly cykl, u mnie jak zaznaczyla piranha potas tylko moge brac w okresie owulacji a po juz nie i acard dopiero po owu bo jest stricte dziewczynkowym wspomagaczem.
U Nas dieta poszla na pierwszy plan, zaraz przed suplementami, bo to smaczne i zdrowsze przede wszystkim. :tak:

Nuuska musze jeszcze pomeczyc piranhe jak jest w dziewczynkowych staraniach z suplementami...

narazie zbieram zlote mysli Piranhii, kopiuje wszystko co napisala w ciagu ostatnich lat :-)

Hej hej!

Daria, szok, że wciąż są takie pomyłki, fajna niespodzianka przy porodzie, ja jestem z 18 października :-)

Nuuuśka, po owulce nie bierz już potasu ale zacznij go łykać jak tylko przesyłka dotrze (powinno się łykać od @ do owulacji). Jeśli we wtorek kreska testowa wciąż będzie wciąż bladziutka to zadziałałabym z zabezpieczeniem, ot na wszelki wypadek by o względy komórki jajowej nie walczyły plemniki z większego odstępu ;-) Też miałam dziś fatalną noc.

jak sie tak czyta na necie to duzo takich pomylek;/ jedna ginekolog powiedziala ze czesto myla sie np z dziewczynka bo niektore maja dluga lechtaczke i wyglada jak siusiak nawet przy dobrym sprzecie ... mowi ze pewnym to sie jest jak sie urodzi :) ja w pl mam sasiadke co miala miec syna a wyszla corka :)
18 pazdziernik dla mnie tez pamietna data bo szwagier ma imieniny ;p

u mnie juz strasznie widac brzuch;p i maz powiedzial rodzinie nikt nam nie wierzył mysleli ze ich kłamiemy:-D a jak zapytali kiedy rodze a maz ze luty to w ogole nie wierzyli bo w pl nie bylo widac i mowia to ile jeszcze a mariusz 11 zeby byla druzyna :-D

reklama
Witam, widze ze towarzystwo spi lub sieserduszkuje, takie tu pustki :angry:
ja spedzilam dzien na lekturze wpisow mojego guru piranhii :-) przeczytalam jej setki wpisow, pytan mam jeszcze wiecej, ale juz cos niecos wiem, i tez jestem za tym, by wydala ksiazke....

Zaczelam tez czytac wpisy na in gender, ale moj ang nie jest az tak biegly zebym wszystko jarzyla... Juz mam plan walki od cyklunr 3 i dziala wytoczone. Kupuje miernik ph, suplementy lykam, bede tez zmuszac M zeby lykal.. Dieta bedzie przestrzegana, mam tylko problem z O+12' nie umiem okreslic momentu owu co do godziny.... I boje sie ... Ze ßerduszko bedzie za szybko, no jakby co to reklamacje przyjmuje piranha :-):-):-)

Do góry