reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przeinstalowałam Mozillę FireFoxa i nareszcie BB działa jak należy!

krystianmartin, ale będziesz mieć to opakowanie z Allegro? Bo jak tak to mamy około 2 tygodnie na znalezienie kolejnych opakowań, uda się na pewno! Ja bym jednak spróbowała z Duphastonem bo jak wspomniałam dydrogesteron lepiej się wchłania, zresztą z Luteiną kiedyś już próbowałaś? Mi się wydaje, że suplementy pomogły zajść w ciążę a Duphaston pomoże ją utrzymać i będziesz nam tu niebawem chwalić się mdłościami ciążowymi.

reklama
Sobotka...jak ja lubię sobotki !!!

Piranha składam zażalenie ... ja nie wiedzę zdjęcia Twojej księżniczki ...buuuu...poproszę o kolejne !!!

Zmykam na zakupy jakieś ...nie mam weny dzisiaj do gotowania

Witam sobotnie :tak:

piranha dzis troszke sie ruszyla - ale tylko troszke ( teraz do stolu trzeba krzeszla dorobic :-D). Usg ja mam kochana w srode, nie w czwartek, w 16dc :tak: wiec dobrze? Czy niedobrze ? :wściekła/y: bo serducho w srode kolejne tak ? wczoraj robilam test, oczywiscie negatywny, ale blada krecha juz zaczyna sie pokazywac, wiec sadze ze owu bedzie w okolicach srody wlasnie. Co do serduszek,bedzie moglo byc rano, z tym ze Ł. bedzie po nocy wiec nie wiem czy to bedzie mialo wplyw na wszystko, bo na pewno troche zmeczony :zawstydzona/y: a wolnego nie moze niestety wziasc.
Do preparatow na pewno sie zastosuje - jak do wszystkiego :happy:

oczy niebieskie wyprobuje z sokiem pomaranczowym picie jej, bo nie wiem do czego ten bol glowy przykleic, ale dzis znowu od rana daje czadu :baffled:

Piranho, myślisz, ze jest aż tak źle z moim progesteronem? My już kilka razy próbowaliśmy z dzidzią i dwa razy miałam wrażenie, ze mogło dojść do zapłodnienia bo mnie pobolewały jajniki a w momencie gdy mogło dojść do zagnieżdżenia miałam plamienie i już wtedy wiedziałam, ze nic z tego. Bo u mnie plamienie oznacza brak zagnieżdżenia :crazy:
W poniedziałek pójdę do lekarza, bo chyba luteina i duphaston są na receptę, prawda?
Myślałam, że mój poziom progesteronu jest nie taki zły skoro mieści się w normach :-(
Napisałaś, że luteinę i duph. bierze się w fazie lutealnej, czy kilka dni, które mi zostały tej fazy (6-7)wystarczą, żeby podbić ten hormon lekami do rozsądnych, dziewczynkowych wartości?

Krystianmartin ja nie znam sie na tych wspomagaczach ale juz od kilku miesiecy widze ze Pirania namawia Cie na Duphaston, nie na luteine, moze jednak sproboj 1-2 cykle? Proba nie strzelba. Na Twoim miejscu zrobilabym wszystko zeby go zdobyc i spobowac wlasnie z duphastonem.

Nuska mialam to samo, po napoju sodowym bolala mnie glowa. Ja pilam caly okres do owulki max dawke czyli po 7 porcji dziennie. Wyzsze ph czyli powiedzmy blisko 7 utrzymywalo sie nie za dlugo, do godziny. Aby bylo w granicach 8 i tak zawsze podbijalam soda do srodka.

Myszka w obu ciazach bardzo bolaly mnie piersi, baaaaaaardzo. Teraz narzekam tez na sutki, z corka tego bolo nie bylo. Jak Twoje samopoczucie?

Ewelin jak zyjesz? Ja zawsze jak sie do Ciebie pochwale ze nic mi nie dolega to zaraz sie cos przyplatuje. Powiem Ci ze na wieczor jak sie rozruszam strasznie boli mnie... krocze :-) no tak w srodku... mam wrazenie ze zaraz mi wszystko wypadnie. Juz nie moge doczekac sie poniedzialku i wizyty, mam nadzieje ze sie uspokoje i wszystko przejdzie.

Polisia Mamawczesniaka Araki a wy ciezarówy jak tam? Ale wam te suwaczki gonia szok! :szok:

Elmo ​robię wszystko co w mojej mocy aby zdobyć duphaston. Mam na razie 2 opakowania. I ciągle szukam. Mój lekarz przepisałby mi luteine niestety wiec nie mam po co do niego iść
Nuuuśka już przejrzałam te ogłoszenia i są nieaktualne:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry