reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha to dziwne z tą owsianką bo mi strasznie obniża cukier:szok: może mój organizm tak na nią działa, bo zawsze jak zjem rano to póżniej mam gwałtowny spadek cukru, źle się czuje i słabo mi :confused:

reklama
zakręcona, podobno tak działają węglowodanowe posiłki, poziom cukru sporo rośnie ale na krótko bo zaraz wydzielana jest insulina i poziom glukozy gwałtownie opada, co może spowodować uczucie mega głodu. Jednak z tego co czytałam to nie są zalecane węglowodanowe posiłki z mlekiem bo proteiny podtrzymają dłużej wysoki poziom glukozy, lepiej zrobić owsiankę na wodzie choć to już na pewno nie jest takie pyszne ;-)

Wklejam minkę Kai podczas oglądania interesującej bajeczki ;-) (buzia brudna od "o wilku mowa" czyli płatków z mlekiem ;-)):

Zobacz załącznik 590317

piranha spadalo ?? :szok:ale jak to spadalo, to ja glupia jestem ? :szok: jak ono chyba powinno isc do gory prawda ? yy czy nie, bo ja juz zglupialam :baffled:
Ale sliczna corcia :-)Jakbym widziala Ole jak oglada swoje baje :wściekła/y:Moge stac nad Nia i mowic mowic a ona nic. Wylaczenie totalnie a swiat :happy:

oczy niebieskie powiedz mi czy po sodzie moga wystepowac bole glowy ? spotkalas sie z tym osobiscie ? Kurcze nie wiem do czego to przykleic, ale od paru dni pobolewa mnie glowa. Nie strasznie, ale mam wrazenie ze po wypiciu magicznego napoju bol tak jakby sie budzil z uspienia :zawstydzona/y: albo to juz moje urojenie albo cos rzeczywiscie mi sie chrzani.

kiraa ok, zaraz Cie wkleje :tak: nie wiem czy Twoj M. tak do konca nie wspolpracuje kochana. Kochacie sie bez zabezpieczenia, wiec na pewno zdaje sobie sprawe ze moze z tego sie urodzic dzidzius. Wydaje mi sie, ze potrzebuje wiecej czasu na oswojenie sie z tym ale na pewno chce tego tak jak Ty :happy:

Nareszcie jutro sie wyspie...uch !!

LISTOPAD 2013

Kiraa - termin @ 05.11 ( 2 cykl starań )
Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.11 ( 19 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 23.11 ( 10 cykl starań )
gorgusia - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

piranha tak wlasnie myslalam :-D chlop we wsze strony wykorzystany, poszedl do pracy wiec mozna isc spac :wściekła/y:
Zerknij na to kochana w wolnej chwili.http://allegro.pl/trec-mocna-l-karnityna-green-tea-180kap-schudnij-i3592005350.html Chodzi mi o polaczenie L-karnityny i zielonej herbaty, w nastepnym miesiacu musze kupic L-karnityne bo sie juz konczy i szukalam czegos co mialoby rowniez zielona herbate, i co moglabym zazywac zarowno ja, jak i Ł.Myslisz, ze to cos warte ?

Spokojnego wieczorku dziewczynki.

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio! Nuuuśka, jak tam dzisiejsza tempka, nadal jak na stole? :) Na razie super to wygląda :) Szkoda, że decyzja o kolejnych działaniach nie może zapaść po USG bo kolejne serducho w środę a USG w czwartek ;) Co do tego preparatu to nawet 4 tabletki zawierają za mało ekstraktu z zielonej herbaty i L-karnityny dla M, ja już bym chyba wolała zrobić to przepisowo czyli 315 mg ekstraktu z zielonej herbaty dla Ciebie i M oraz 1000-2000 L-karnityny dla M, oboje zaś bierzcie L-argininę 500 mg (ma korzystny wpływ na zajście w ciążę poprzez zwiększenie ilości EWCM, odpowiednie ukrwienie macicy i dojrzewanie komórki jajowej). Mi nadal nie działa edycja tekstu, kasowane są odstępy i nie da się wstawić emotek ....wrrrr, chyba przeinstaluje Windowsa.

reklama
Cześć,
Nuuśka nie wiem, jak dokładnie szybko soda podnosi ph, nigdy tego nie mierzyłam, ale skoro trzeba go pić do 7 razy dziennie przed staraniami (od 1 dnia okresu do owu), to pewnie podnosi ph na niezbyt długo. Ja piłam sodę z sokiem pomarańczowym. Co do bólu głowy, ja nie zauważyłam, może zmień ten napój na Alca Zeltzer Gold? Jeśli masz czas na zamówienie.

Do góry