reklama
Piranha
Fanka BB :)
zakręcona, podobno tak działają węglowodanowe posiłki, poziom cukru sporo rośnie ale na krótko bo zaraz wydzielana jest insulina i poziom glukozy gwałtownie opada, co może spowodować uczucie mega głodu. Jednak z tego co czytałam to nie są zalecane węglowodanowe posiłki z mlekiem bo proteiny podtrzymają dłużej wysoki poziom glukozy, lepiej zrobić owsiankę na wodzie choć to już na pewno nie jest takie pyszne ;-)
Wklejam minkę Kai podczas oglądania interesującej bajeczki ;-) (buzia brudna od "o wilku mowa" czyli płatków z mlekiem ;-)):
Zobacz załącznik 590317
Wklejam minkę Kai podczas oglądania interesującej bajeczki ;-) (buzia brudna od "o wilku mowa" czyli płatków z mlekiem ;-)):
Zobacz załącznik 590317
maggie2205
Fan(ka)
Piranho śliczna córeczka :-) w takim razie ta owsianka nie taka całkiem wykluczona ale na wodzie ... hmmm
piranha spadalo ?? ale jak to spadalo, to ja glupia jestem ? jak ono chyba powinno isc do gory prawda ? yy czy nie, bo ja juz zglupialam
Ale sliczna corcia :-)Jakbym widziala Ole jak oglada swoje baje Moge stac nad Nia i mowic mowic a ona nic. Wylaczenie totalnie a swiat
oczy niebieskie powiedz mi czy po sodzie moga wystepowac bole glowy ? spotkalas sie z tym osobiscie ? Kurcze nie wiem do czego to przykleic, ale od paru dni pobolewa mnie glowa. Nie strasznie, ale mam wrazenie ze po wypiciu magicznego napoju bol tak jakby sie budzil z uspienia albo to juz moje urojenie albo cos rzeczywiscie mi sie chrzani.
kiraa ok, zaraz Cie wkleje nie wiem czy Twoj M. tak do konca nie wspolpracuje kochana. Kochacie sie bez zabezpieczenia, wiec na pewno zdaje sobie sprawe ze moze z tego sie urodzic dzidzius. Wydaje mi sie, ze potrzebuje wiecej czasu na oswojenie sie z tym ale na pewno chce tego tak jak Ty
Nareszcie jutro sie wyspie...uch !!
LISTOPAD 2013
Kiraa - termin @ 05.11 ( 2 cykl starań )
Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )
Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.11 ( 19 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 23.11 ( 10 cykl starań )
gorgusia - termin @
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
Ale sliczna corcia :-)Jakbym widziala Ole jak oglada swoje baje Moge stac nad Nia i mowic mowic a ona nic. Wylaczenie totalnie a swiat
oczy niebieskie powiedz mi czy po sodzie moga wystepowac bole glowy ? spotkalas sie z tym osobiscie ? Kurcze nie wiem do czego to przykleic, ale od paru dni pobolewa mnie glowa. Nie strasznie, ale mam wrazenie ze po wypiciu magicznego napoju bol tak jakby sie budzil z uspienia albo to juz moje urojenie albo cos rzeczywiscie mi sie chrzani.
kiraa ok, zaraz Cie wkleje nie wiem czy Twoj M. tak do konca nie wspolpracuje kochana. Kochacie sie bez zabezpieczenia, wiec na pewno zdaje sobie sprawe ze moze z tego sie urodzic dzidzius. Wydaje mi sie, ze potrzebuje wiecej czasu na oswojenie sie z tym ale na pewno chce tego tak jak Ty
Nareszcie jutro sie wyspie...uch !!
LISTOPAD 2013
Kiraa - termin @ 05.11 ( 2 cykl starań )
Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )
Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.11 ( 19 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 23.11 ( 10 cykl starań )
gorgusia - termin @
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
piranha tak wlasnie myslalam chlop we wsze strony wykorzystany, poszedl do pracy wiec mozna isc spac
Zerknij na to kochana w wolnej chwili.http://allegro.pl/trec-mocna-l-karnityna-green-tea-180kap-schudnij-i3592005350.html Chodzi mi o polaczenie L-karnityny i zielonej herbaty, w nastepnym miesiacu musze kupic L-karnityne bo sie juz konczy i szukalam czegos co mialoby rowniez zielona herbate, i co moglabym zazywac zarowno ja, jak i Ł.Myslisz, ze to cos warte ?
Spokojnego wieczorku dziewczynki.
Zerknij na to kochana w wolnej chwili.http://allegro.pl/trec-mocna-l-karnityna-green-tea-180kap-schudnij-i3592005350.html Chodzi mi o polaczenie L-karnityny i zielonej herbaty, w nastepnym miesiacu musze kupic L-karnityne bo sie juz konczy i szukalam czegos co mialoby rowniez zielona herbate, i co moglabym zazywac zarowno ja, jak i Ł.Myslisz, ze to cos warte ?
Spokojnego wieczorku dziewczynki.
Ostatnia edycja:
Piranha
Witam sobotnio! Nuuuśka, jak tam dzisiejsza tempka, nadal jak na stole? Na razie super to wygląda Szkoda, że decyzja o kolejnych działaniach nie może zapaść po USG bo kolejne serducho w środę a USG w czwartek Co do tego preparatu to nawet 4 tabletki zawierają za mało ekstraktu z zielonej herbaty i L-karnityny dla M, ja już bym chyba wolała zrobić to przepisowo czyli 315 mg ekstraktu z zielonej herbaty dla Ciebie i M oraz 1000-2000 L-karnityny dla M, oboje zaś bierzcie L-argininę 500 mg (ma korzystny wpływ na zajście w ciążę poprzez zwiększenie ilości EWCM, odpowiednie ukrwienie macicy i dojrzewanie komórki jajowej). Mi nadal nie działa edycja tekstu, kasowane są odstępy i nie da się wstawić emotek ....wrrrr, chyba przeinstaluje Windowsa.
krystianmartin
Hej
Zyczę miłego weekendu.
Piranha chyba kupię tą luteinę, bo nikt nie odezwał się z duphastonem
Zyczę miłego weekendu.
Piranha chyba kupię tą luteinę, bo nikt nie odezwał się z duphastonem
reklama
Oczy niebieskie
Cześć,
Nuuśka nie wiem, jak dokładnie szybko soda podnosi ph, nigdy tego nie mierzyłam, ale skoro trzeba go pić do 7 razy dziennie przed staraniami (od 1 dnia okresu do owu), to pewnie podnosi ph na niezbyt długo. Ja piłam sodę z sokiem pomarańczowym. Co do bólu głowy, ja nie zauważyłam, może zmień ten napój na Alca Zeltzer Gold? Jeśli masz czas na zamówienie.
Nuuśka nie wiem, jak dokładnie szybko soda podnosi ph, nigdy tego nie mierzyłam, ale skoro trzeba go pić do 7 razy dziennie przed staraniami (od 1 dnia okresu do owu), to pewnie podnosi ph na niezbyt długo. Ja piłam sodę z sokiem pomarańczowym. Co do bólu głowy, ja nie zauważyłam, może zmień ten napój na Alca Zeltzer Gold? Jeśli masz czas na zamówienie.
Podziel się: