reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ania ty to jesteś ekspert i bede to powtarzac, rano sprawdzalam ten sluz oczywiscie tak jak Ty to robiłas wewnatrz i jeszcze nic tam niewidzialm tzn cos lepkiego bylo ale napewno nie sliskie i napewno jeszcze nie biale, ale teraz sobie sprawdzilam i mam duzo lepkiego białego sluzu:tak:, czyli ten wczorajszy ból o 23 to napewno raczej owulka była co nie? nie bo teraz juz swiruje czy ja se ten bol wymyslilam i mialam moze owulke w czwartek hehe co do podekscytowania to sama jestem tak strasznie ciekawa co to bedzie... niewiem jak wytrzymam te 2 tygodnie:rofl2::-D dobrze ze mozna z Wami sobie popisac, razniej jest:-);-)
anuffi no sprawdzaj sprawdzaj ten sluzik;-)

anuffi
tak w środe mialam 18mm i w tedy serduchowałam ale to jest tak owulka jest albo jak pecherzyk ma 21-22, albo jak ma 23-24 wiec hm... niewiadomo kiedy bedziesz miec Ty bo ja tak jak mowie w ten dzien co mialam 18mm to maiałam juz duzo sluzu ...
no ciezkie to planowanie:-D:-D:-D

Ania ty to jesteś ekspert i bede to powtarzac, rano sprawdzalam ten sluz oczywiscie tak jak Ty to robiłas wewnatrz i jeszcze nic tam niewidzialm tzn cos lepkiego bylo ale napewno nie sliskie i napewno jeszcze nie biale, ale teraz sobie sprawdzilam i mam duzo lepkiego białego sluzu:tak:, czyli ten wczorajszy ból o 23 to napewno raczej owulka była co nie? nie bo teraz juz swiruje czy ja se ten bol wymyslilam i mialam moze owulke w czwartek hehe co do podekscytowania to sama jestem tak strasznie ciekawa co to bedzie... niewiem jak wytrzymam te 2 tygodnie:rofl2::-D dobrze ze mozna z Wami sobie popisac, razniej jest:-);-)
anuffi no sprawdzaj sprawdzaj ten sluzik;-)
Jesli dopiero dziś śluz się zmienił na lepki i biały to na 99,9% miałaś owulke wczoraj, na 100% to lekarz niech potwierdzi, ale z tego co czytałam to tak wygląda.

Anufifi nie patrz na śluz tylko działaj na pewno gdzies tam troszke go jest i spróbuj z ta tempką u mnie też nie zawsze to było ksiązkowo, ale da nam jakis obraz. Co do rozpakowywania to spoko ...Medio albo Sylwia da wWam znać. Po prostu z moim Marcinkiem to cięzko wejść na kompa...

anuffi u Ciebie wyglada to tak

sobota - 18-19
niedziela - 20-21
poniedziałek - 22-23
wtorek -24-25
czyli owulka bedzie albo z poniedzialku na wtorek, albo w wtorek mysle ze do 15stej.

anuffi u Ciebie wyglada to tak

sobota - 18-19
niedziela - 20-21
poniedziałek - 22-23
wtorek -24-25
czyli owulka bedzie albo z poniedzialku na wtorek, albo w wtorek mysle ze do 15stej.

To nawet jak będzie z poniedziałku na wtorek to mamy 2 dni. Anufifi a w poprzednich cyklach jak to było? Kiedy ostatnie serducho i kiedy owulka?

anuffi
ja jestem za Ania serdu**** dzisiaj masz juz dwuch chłopakow teraz to musisz miec dziewczynke:tak: ale moze nieprzyblizaj sie do tej owulki, nawyzej nie bedzie ciazy to dopiero twoj 4cykl wiec spoko jeszcze masz czas pomysl o mnie ja juz mam 11cykl i jakos wytrzymalam bo bardzo pragne coreczki:-) hm... a jak sprawdzasz ten sluz wewnatrz?

reklama
w ostatnim cyklu serduchowałam do 12 dc bo tak test wyszedł , a owulka była 16 dc bo 17 był juz bialy śluz....

No to dziewczyny do kiedy psia krew ja mam serduchować do dzisiaj wieczór czy jutro rano czy jeszcze jutro wieczór!?!?!!?:rofl2::-D

Piszcie...będz\ie na kogo zwalać :)
:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry