piranha kochana ja łykam juz L'arginine i witamine E-400, tylko nie mieszcza mi sie w liscie a na dole nie dopisywalam. Magnez biore juz lata i kurcze nie wiem jak to sie bedzie mialo jak odstawie bo zawsze mialam niedobor magnezu :-( Czyli Acard odstawic i brac dopiero po owulacji ? Czy jak Kochana bo juz nie wiem
reklama
Jejuśku ale lecicie...nim doszłam do końca zapomniałam co było na początku
Ale na pewno...
Myfanwy ale się uśmiałam z tej Puriny ....hehehehe...dobra jesteś kobieto !!!
Wiedźma .... GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwaga krzyczę na cały głos !!!
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pała z wielkimi jajami...musi być !!! Hahahahaha...oj baby ja to przy Was dostaję normalnie skurczu żuchwy !!!
Krystianmartin &&&&&&&&&&&&&&
Piranha a jak zrobię te badania w 5 dc...będzie za późno ????
A co do mnie to...ja już plamię ...więc jutro rozkręci się @ ...więc buuuuuuuu !!! A zmieniłam dzień 23 na 25 bo tak mi ovufriend "powiedział"
Nuuśka zostajemy same siurakowe na placu boju ????
Idę myć okna !!!
Ale na pewno...
Myfanwy ale się uśmiałam z tej Puriny ....hehehehe...dobra jesteś kobieto !!!
Wiedźma .... GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwaga krzyczę na cały głos !!!
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pała z wielkimi jajami...musi być !!! Hahahahaha...oj baby ja to przy Was dostaję normalnie skurczu żuchwy !!!
Krystianmartin &&&&&&&&&&&&&&
Piranha a jak zrobię te badania w 5 dc...będzie za późno ????
A co do mnie to...ja już plamię ...więc jutro rozkręci się @ ...więc buuuuuuuu !!! A zmieniłam dzień 23 na 25 bo tak mi ovufriend "powiedział"
Nuuśka zostajemy same siurakowe na placu boju ????
Idę myć okna !!!
Ostatnia edycja:
krystianmartin
Fanka BB :)
Dorcia a o mnie zapomniałas? Ja też bedę walczyć w listopadzie i w grudniu i.....
Krystianmartin nie nie zapomniałam...jakbym mogła ...dla Ciebie kilka linijek wyżej są kciukaski ...trzymane ręcami i nogami !!! Ale jaki listopad...jaki grudzień ...co ???
Ty zrób rano testa !!!
Ale Ty przecież pipkowa jesteś ...nie jajcowa ???
Matik ależ masz cudnego doga !!! Nooo zakochałam się !!!
Ty zrób rano testa !!!
Ale Ty przecież pipkowa jesteś ...nie jajcowa ???
Matik ależ masz cudnego doga !!! Nooo zakochałam się !!!
Mar-chew
Nuuuska - ja też ta z niedoborem magnezu... więc nie brałam do owu... a po owu już tak...
krystianmartin
Dorcia mogę być i jajcowa.
Myślę, że Piranha ma rację i coś poszło nie tak. mogłabym już dostać @
Myślę, że Piranha ma rację i coś poszło nie tak. mogłabym już dostać @
reklama
Podziel się: