myszka281
Fanka BB :)
Ja miałam i leżaczek z wibracjami tiny love i huśtawkę bright stars i byłam zadowolona z oby dwu i oby dwie rzeczy używałam u góry miałam leżaczek a na dole w salonie huśtawkę miała zegar czasowy i się sama automatycznie wyłączała zawsze mały ładnie w niej zasypiał były tam melodyjki i rożne prędkości bujania z leżaczkiem to wibracje jako takie jak mały miał kolki to nic nie pomagało za to huśtawka go wykołysała i spal leżaczek był lepszy jak był starszy to się na nim bawił bo są tam 2 pałąki z zabawkami a gdy ruszał nóżkami leżaczek fajnie sprężynował i uruchamiał kraba wstrząsowego który gra i świeci ja własnie wszystko będę przywozić z PL bo tam wywiozłam a wszystko kupowałam nowe i jest nie zniszczone wózek chicco 3 living huśtawkę i ten leżaczek wiec tylko kupie ubranka jeśli będzie córa a jak synek to i nawet tego nie kupie ;-) może jak coś mi w oko wpadnie. Mam jeszcze mate z fisher prica dzungle i tez jest fajna bo ma światełka i muzyczkę na środku pałąka ale ja ja krótko używałam dopóki mały się nie obracał bo kładłam ja na łózko w sypialni no parę razy na kocu na podłodze ale jakoś w tym leżaczku i huśtawce lepiej mu było i tez bym jej nie kupowała bo za dużo tego było ale ja chciałam mieć wszystko