reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
oczy niebieskie ja uwazam ze powinnysmy zrobic jakis ciag z tym Elmusiem :-)hah, normalnie powaznie to pisze. Kazda staraczka siusiaczkowa,po udanym zafasolowaniu musi nabyc Elmusia ! A staraczka dziewczynkowa ? yy...no tak. Tego nie wiem :zawstydzona/y:

Elmo jak corcia ???? U Nas ostatnio Ola przyplatala do domu takiego wirusa, ze przez miesiac walczylismy z katarem, kaszlem i gdzie nigdzie goraczka. Co sie okazalo ?? Zrobilam jej wymaz z noska - GRONKOWIEC ZLOCISTY. Musialabys wtedy widziec moje przerazenie eh....ale przeleczylismy go antybiotykiem na ktory ten akurat szczep byl wrazliwy i na razie jest w porzadku, choc wiemy, ze nie da sie go wytepic na zawsze. Niestety jak ktos go nabedzie, to taka 'przylepa'zostaj juz najczesciej do konca tylko w formie bezobjawowej najczesciej. Ale prawda taka ze co 3 osoba go ma, nawet nie zdajac sobie z tego sprawy :no:

maggie moim marzeniem jest wyczyszczenie listy obecnych staraczek do konca roku ! :-) wiec jak zaczniesz w listopadzie - masz miesiac !! :-)

Ide sie polozyc dziewczynki, jutro urodzinki Oli i caly dzien poza domem. Jedziemy w koncu do Wisly, potem na Gore Żar i na Rownice do Ustronia. Oj beda atrakcje :-) skrobne cosik rano :happy:

truskafffka az milo popatrzec !! Sliczna parka :) Oby Wam zdrowo i szczesliwie rosly bo to w koncu najwazniejsze :tak:

Spokojnej nocy :*

PAŹDZIERNIK 2013

Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.10/24.10 ( 18 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 25.10 ( 9 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )
matik2012 - termin @ ( 6 cykl starań)
Myfanwy - termin @ ( 1 cykl starań )
gorgusia - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
:-) hej dziewczynki,

oczyniebieskie! :rofl2::rofl2: padłam na cyce normalnie! :-) udało się! udało się! udało się! :-) GRATULUJE! :rofl2: tez tak chce! :-D

mamakaja :tak: tak,same krakowianki. Kraków rządzi :laugh2:

Dorcia
:szok: a co to moje brzydkie oczy widzą!? :szok: taki skok temperatury a Ty nie testowałaś?! :-p jak jutro rano testu nie zrobisz babo,to daje słowo,podjede do Ciebie i sama Ci cewnik założe:evil::laugh2:!
:no: ja też nie mam żadnych objawów...tempka leży i kwiczy. No i głodzilla mi się włączyła,a tak zawsze przed okresem mam! :crazy:od jutra spadek będzie jak nic.

Nuśka
:confused2: ale presja z tym pierwszym miejscem,a tu taka kaszanka wyjdzie:laugh2:. :tak:wyniki masz super!
edit: Odnośnie Elmo to ja już takiego od dawna mam! :-D ino mi synka brakuje.

Elmo szybkiego powrotu do zdrowia dla Małej. :crazy: choroby u dzieciaków to masakra jakaś.

Ostatnia edycja:
Nuuuśka to zróbmy z Elmusia chłopczykową tradycję naszego forum.
a ty Elmo już go masz?
Wiedzma mam nadzieje, że masz wielkie te cyce i miałaś miękki upadek, a jeszcze duużo urosną, moje są duuuuże. Mam nadzieję, że jesteś gotowa na siusiaka na usg? uwierz, u ciebie też się uda. i u Nuuuśki, Dorci, Mar-chewy, która jeszcze ELMUSIOWA STARACZKA?

Wiedźma ...ale się uśmiałam...normalnie aż się córa na mnie krzywo popatrzyła ( tak, tak , jeszcze nie śpi...ma dzisiaj piżama party i dziewuszki szaleją )
Sama nie wiem co to za skok...może źle termometr wsadziłam...dziury raczej nie pomyliłam !!!:szok::eek:

Nuuśka
wiecie co baby z Wami to nawet ta jedna krecha nie jest depresyjna !!! SERIO !!!

Wiedźma
to przed cewnikowaniem zapraszam na galaretkę drobiową-lubisz ??? A jak Ci smakować nie będzie to pozwolę sobie wcisnąć rureczkę !!! NIE MAM TESTÓW !!! Zamówiłam w środę i nie doszły !!! Więć doopa !!! Niby mam te o czułości 25...ale ...chyba poczekam do poniedziałku !!! Nie czuję nic...nic...nic ! Ani cyców ani brzucha ani skarpet M ...nic !!!

Zapomniałam dopisać

DOBREJ NOCKI KOBIETY !!! Dla staraczek ...upojnej !!! Dla ciężarnych spokojnej i przespanej !!!

Wpadlam powiedziec dzien dobry :-) Mgla za oknem taka ze na bank palcem do tylka bym nie trafila :shocked2:
o 8.30 zaczynamy wyprawe :-D

Milego dzionka Wam, poodpisuje wieczorkiem :**

Dorcia - padłam z Twojego tekstu... ja tak się dobrze, czuję, że w ogóle nie wierzę, że rośnie we mnie życie... co kilka dni robie testy i patrze czy oby na pewno jestem w ciąży... a krecha już ładna - tłuściutka...
przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry