reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
oczy niebieskie ja uwazam ze powinnysmy zrobic jakis ciag z tym Elmusiem :-)hah, normalnie powaznie to pisze. Kazda staraczka siusiaczkowa,po udanym zafasolowaniu musi nabyc Elmusia ! A staraczka dziewczynkowa ? yy...no tak. Tego nie wiem :zawstydzona/y:

Elmo jak corcia ???? U Nas ostatnio Ola przyplatala do domu takiego wirusa, ze przez miesiac walczylismy z katarem, kaszlem i gdzie nigdzie goraczka. Co sie okazalo ?? Zrobilam jej wymaz z noska - GRONKOWIEC ZLOCISTY. Musialabys wtedy widziec moje przerazenie eh....ale przeleczylismy go antybiotykiem na ktory ten akurat szczep byl wrazliwy i na razie jest w porzadku, choc wiemy, ze nie da sie go wytepic na zawsze. Niestety jak ktos go nabedzie, to taka 'przylepa'zostaj juz najczesciej do konca tylko w formie bezobjawowej najczesciej. Ale prawda taka ze co 3 osoba go ma, nawet nie zdajac sobie z tego sprawy :no:

maggie moim marzeniem jest wyczyszczenie listy obecnych staraczek do konca roku ! :-) wiec jak zaczniesz w listopadzie - masz miesiac !! :-)

Ide sie polozyc dziewczynki, jutro urodzinki Oli i caly dzien poza domem. Jedziemy w koncu do Wisly, potem na Gore Żar i na Rownice do Ustronia. Oj beda atrakcje :-) skrobne cosik rano :happy:

truskafffka az milo popatrzec !! Sliczna parka :) Oby Wam zdrowo i szczesliwie rosly bo to w koncu najwazniejsze :tak:

Spokojnej nocy :*

PAŹDZIERNIK 2013

Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.10/24.10 ( 18 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 25.10 ( 9 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )
matik2012 - termin @ ( 6 cykl starań)
Myfanwy - termin @ ( 1 cykl starań )
gorgusia - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
:-) hej dziewczynki,

oczyniebieskie! :rofl2::rofl2: padłam na cyce normalnie! :-) udało się! udało się! udało się! :-) GRATULUJE! :rofl2: tez tak chce! :-D

mamakaja :tak: tak,same krakowianki. Kraków rządzi :laugh2:

Dorcia
:szok: a co to moje brzydkie oczy widzą!? :szok: taki skok temperatury a Ty nie testowałaś?! :-p jak jutro rano testu nie zrobisz babo,to daje słowo,podjede do Ciebie i sama Ci cewnik założe:evil::laugh2:!
:no: ja też nie mam żadnych objawów...tempka leży i kwiczy. No i głodzilla mi się włączyła,a tak zawsze przed okresem mam! :crazy:od jutra spadek będzie jak nic.

Nuśka
:confused2: ale presja z tym pierwszym miejscem,a tu taka kaszanka wyjdzie:laugh2:. :tak:wyniki masz super!
edit: Odnośnie Elmo to ja już takiego od dawna mam! :-D ino mi synka brakuje.

Elmo szybkiego powrotu do zdrowia dla Małej. :crazy: choroby u dzieciaków to masakra jakaś.

Ostatnia edycja:
Nuuuśka to zróbmy z Elmusia chłopczykową tradycję naszego forum.
a ty Elmo już go masz?
Wiedzma mam nadzieje, że masz wielkie te cyce i miałaś miękki upadek, a jeszcze duużo urosną, moje są duuuuże. Mam nadzieję, że jesteś gotowa na siusiaka na usg? uwierz, u ciebie też się uda. i u Nuuuśki, Dorci, Mar-chewy, która jeszcze ELMUSIOWA STARACZKA?

Wiedźma ...ale się uśmiałam...normalnie aż się córa na mnie krzywo popatrzyła ( tak, tak , jeszcze nie śpi...ma dzisiaj piżama party i dziewuszki szaleją )
Sama nie wiem co to za skok...może źle termometr wsadziłam...dziury raczej nie pomyliłam !!!:szok::eek:

Nuuśka
wiecie co baby z Wami to nawet ta jedna krecha nie jest depresyjna !!! SERIO !!!

Wiedźma
to przed cewnikowaniem zapraszam na galaretkę drobiową-lubisz ??? A jak Ci smakować nie będzie to pozwolę sobie wcisnąć rureczkę !!! NIE MAM TESTÓW !!! Zamówiłam w środę i nie doszły !!! Więć doopa !!! Niby mam te o czułości 25...ale ...chyba poczekam do poniedziałku !!! Nie czuję nic...nic...nic ! Ani cyców ani brzucha ani skarpet M ...nic !!!

Zapomniałam dopisać

DOBREJ NOCKI KOBIETY !!! Dla staraczek ...upojnej !!! Dla ciężarnych spokojnej i przespanej !!!

Wpadlam powiedziec dzien dobry :-) Mgla za oknem taka ze na bank palcem do tylka bym nie trafila :shocked2:
o 8.30 zaczynamy wyprawe :-D

Milego dzionka Wam, poodpisuje wieczorkiem :**

Dorcia - padłam z Twojego tekstu... ja tak się dobrze, czuję, że w ogóle nie wierzę, że rośnie we mnie życie... co kilka dni robie testy i patrze czy oby na pewno jestem w ciąży... a krecha już ładna - tłuściutka...
przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry