reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ania "pytałam lekarza czy cos jej nie urosło":-D:-D:-D dobre tez bym sie pytala, ciesze się bardzo że Ci się udalo :tak:
"Ale strasznie się ciesze że jest ktoś kto mysli tak jak ja i że ma wiedze na ten temat, bo czułam się na tym forum jak wymądrzała paniusia która pozjadała wszystkie rozumy i której fuksem się udała dziewczynka. " hm ja czasami czuje ze przez to ze tak sie tego trzymam bede mieć chłopczyka ale wiesz co Aniu robie wszystko co wiem co przeczytalam, i tak jak piszesz jezeli wtedy bedzie mały misiaczek to bede wiedziec ze robilam wszystko co moglam i mam mieć drugiego chłpopczyka takie ma plany Bog wzgledem mnie i ja mu ich niepoprzestawiam ale skoro mam ta wiedze to ja chce wykorzystac;-) a co ma byc to bedzieTrzymam za Ciebie mocno kciuki i bardzo Ci kibicuję. Jak Ty tak porządnie to planujesz to musi sie udać, bo takie planowanie na testach, albo samo tylko powiedzenioe że się planuje a nie stosuje do tych wszystkich zasad to żadne planowanie, a potem sie mówi że sie nie udało..... Po takich planowaniach jak my poczyniłysmy i by się nie udało to można by powiedziec że faktycznie sie nie udało.....no ale przeciez jest te kilkanaście procent, gdzie można mieć inną płeć niż planowaną i dlatego nie mozna się nastawiac na 100%......ale ja wierzę że będziesz miła córunię....nie może być inaczej:tak: " Dziekuje raz jeszcze jesteś kochana;-):* najlepszy to jest moj mąz jak ja mu to wszystko wytłumaczylam o tym planowaniu to się ładnie zemnie uśmial ale juz rok minął i nic i mowi ze jest bezpłodny cieszy sie z tego:-D:-D:-D czyli dalej tego nierozumie ( no chyba ze faktycznie juz niemoze miec dzieci) ale cierpliwosci trzeba oj trzeba czasami mam ochote to wszystko olac bo tak bardzo chce juz byc w ciazy ale tak dluzo staran ze az szkoda ...:rofl2:
wszystkim staraczka zycze cierpliwosci w czekaniu na ciąze przy planowaniu dziewczynki:tak::tak::tak:

reklama
Ja chciałam tylko napisac , że nie uważam tu nikogo za paniusie ktora sie mądrzy...
przeciwnie ...dziękuje za wskazówki...

Agnieszko czy jak bym poszła jutro a będzie to 12 dc to jest sens ? jak myslisz?, bo w sobotę trochę kiepsko znaleźć usg:dry::sorry2:;-)

Hm to najlepiej by było w sobote bo jakby Ci sie przesuneła, to z piatku do srody to za daleko jeszcze pecherzyki moga byc niewidoczne:-( wiec jak nieznajdziesz jutro nikogo na sobote to idz jak najpozniej jutro :tak:i zobaczymy ile maja :happy2:

Znalazłam ...tylko nie wiem czy będa mieć miejsce na sobote ....jutroo zadzwonie...póki co zmykam

SYLWIA masz racje ...przecież właśnie po ta są takie fora żeby mozna było korzystac z wiedzy mądrych i doswiadczonych kolezanek :)

Zmykam do jutra kobitki

Znikła nam JARZEBINKA :(

Sylwia 75
wiesz ja tylko przeczytalam kazda strone z tego wątku i wyciagnełam wnioski;-) wydaje mi sie ze najlepiej to doszkolona jest własnie ta co sie nazywa panusia:-D:-D:-D czyli nasza Ania ona to wiem ze ksiazki studiowala :tak:
ja cos nie cos to o monitoringu wiem tu to sie musialam kształcic:-D bo niemialam kogo sie poradzic;-)

anuffi jak pujdziesz na monitoring to zapisuj sobie zaraz po nim jaka wielkosc ma pecherzyk po lewej stronie a jaka po prawej bo owulka raz jest z lewej strony a raz prawej, i zapytaj koniecznie na ktory dzien lekarz przewiduje owulacje ( bo niewiem czy masz zamiar chodzic na caly monitoring czy tylko raz w miesiacu jak raz to musisz lekarzowi powiedziec ze nieprzyjdziesz np w poniedzialek tak jak on ci bedzie proponowal bo wiadomo chodzi mu o kase tylko ze chcesz wiedziec orientacyjnie bo ty wyjezdzasz i cie niebedzie a niechcesz tracic miesiaca i zeby ci wyliczyl;-) a my se tez swoje wyliczenia zrobimy:tak::-D

dziewczynki to miłej nocki zycze dobranoc

Znikła nam JARZEBINKA :(

jestem, jestem... tylko ja głównie na BB siedzę jak jestem w pracy, bo popołudniami w domku juz mi czasu brakuje :tak: a wczoraj był krótki wyjazd służbowy do sklepu po zakup drobiazgów do stroików świątecznych, po powrocie nadrabianie zaległości i juz na BB brakło czasu :tak:

a ja właśnie skończyłam @ więc pomalutku akcja się rozwija :tak: i zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie, bo M mówi że się sam teraz zabiera do roboty a nie będzie czekał, aż ja mu dam zielone światło, mam nadzieję,że to przeżyję ...... :tak:

a za te wszystkie rady, porady i wskazówki, naprawdę dziękujemy :tak::-D:tak: i przynajmniej ja nie traktuje tego jako wymądranie się, więc Ania jak tylko coś wiesz to pisz :tak: a wogóle jak tam maluszek, pcha sie już na ten świat ???? :-D

pozdrawiam :-)

reklama
Do góry