piranha kochana ale ja Luteine wzielam 18 dc okolo 12 a temperature mierze o 4.30 wiec tu Luteina nie mogla spowodowac wzrostu
na pewno nie w tym dniu,bo wtedy wzielam 1 tabletke, nie bralam jej wczesniej kochana. Ale tez podejrzewam, ze owulacja mogla byc pozniej wiesz. Zastanawiam sie nad tym 20dc, wtedy byl maly spadek, a testow nie robilam bo te ciagle pojawianie sie | | wyprowadzilo mnie z rownowagi. Teraz cykl mugl sie wydluzyc tez przez Luteine wlasnie, choc dzis juz 4 dzien od odstawienia, temperatura spadla ale @ dalej nie ma
Mam prosbe do Ciebie. Pomoglabys mi w tym miesiacu ze starankami ? wiem, ze to glupie o co prosze, ale kurcze miesiac w miesiac sie okazuje zaliczam takie wlasnie glupie wpadki
Tu za duzo, a tu znowu w ogole i potem tak wlasnie wychodzi. Prosze Cie o pomoc jako kogos doswiadczonego, kto podpowie mi co robic bo gubie sie w tym :/
A my do tabelki sie jeszcze nie kwalifikujemy rozumiem
gorgusia tak, ja wszystkie suplementy kupuje przez allegro, te apteczne jak pisaly dziewczyny maja za male wartosci. A co tempki nie pomoge, ale wydaje mi sie ze tak, bo to jakby na to nie patrzec inne miejsce pomiaru prawda
Pozostalabym na jednym miejscu pomiaru i nie nakrecaniu sie tak bardzo, bo sadze ze pomiary sa wlasciwe, moze rzeczywiscie nie mialas w tym cyklu owulacji :/ Zobaczysz ze wszystko sie ladnie wyklaruje
!!
oczy niebieskie mysle ze Twoja propozycja z wpisaniem tabletki + porad na temat suplementacji w osobnym pod forum byloby dobrym rozwiazaniem. Moze zalozymy po prostu grupe ? I tam bedziemy wpisywac wszystkie najwazniejsze wiadomosci, porady itd. Ciezko jest je mimo wszystko odnalezc dla nowych osob na forum a tak wszystko byloby w jednym miejscu i byloby bardziej czytelne. Choc ja zalozylam juz swod podreczny notatnik z Waszymi radami i wszystko mam w Nim
Wlacznie z Twoimi poradami :*