Hej babeczki, ale produkcja, nie nadązam ;-)
Mamawczesniaka przede wszystkim wielkie gratulacje zdrowego syneczka. Rzeczywiscie jakis Batman dorwal to Twoje jajeczko
Dziewczyny maja racje, tyle przeszlas w pierwszej ciazy ze pewnie plec dla Ciebie zeszla na drugi plan. A jesli kiedys pojawi sie pragnienie córki to pamietak do trzech razy sztuka ;-) Zycze Ci zdrówka, Tobie i Twojemu dzieciatku, abyscie w spokoju dotrwali do 9 miesiaca.
Kiraa witaj, ja nie dziewczynkowa wiec nie pomoge. Jednak Tak jak radza dziewczyny czytalabym nie od poczatku ale od pojawienia sie Piranii i kopiowala najwazniejsze dla siebie informacje.
Ewelin kurde nieciekawie z tymi Twoimi nogami
mi tez troche popekaly naczynka na jednej nodze choc nigdy nie mialam czegos takiego. Jakos wytrwamy, juz 6 miesiac niezle nie?
Ja coraz bardziej zastanawiam sie nad kurtka na zime, co by tu wymyslec zeby przechodzic do konca... Wczoraj polazilam po sklepach ale jakos nie mialam weny, ani butów nie upatrzylam ani kurtki. Ale oczywiscie malemu 2 pary gatków zakupiłam
Wczoraj mialam lekkie spiecie na spotkaniu rodzinnym, kiedy Zuza powiedziala ze braciszek bedzie mial na imie Michaś zrobila sie grobowa cisza a miny mieli jakbym chciala zastosowac conajmniej imie Zygfryd wrrrr. Przykro mi sie zrobilo bo tylko mama powiedziala ze to bardzo ladne imie a ja ze naszczescie to ja decyduje o imieniu mojego syna, ja i moj m. Moglam jeszcze dodac ze jak beda miec swoje dzieci to beda sobie wymyslac imiona. Ale siedzi mi to na zoladku :-(
Ana ja wciaz trzymam kciuki
&&&&&&&&&
Oczy niebieskie trudno mi powiedziec czy przechodze w tych bluzkach do konca... ze 2-3 miesiace jeszcze raczej tak, wszystko zalezy jak wielki brzuchol mi wywali
A spodnie rzeczywiscie fajne kupilas, super.
Co ja to jeszcze mialam....
Acha ósemki. Ja jestem chyba jakims ewenementem bo oprócz usuwanych ósemek mialam tez dziewiatke
Ósemki byly lezace i wszystkie te ewenementy byly usuwane chirurgicznie co kosztowalo mnie 2,5 roku temu ponad tysiac zlotych. Trauma na cale zycie
Powiem tyle ze znieczulenie bylo w konskiej dawce i piły w ruchu. Najperw musialam wykonac zdjecie szczeki tzw. pantogram. Takze nie wiem, chyba odradzalabym usuwanie tych zebow w ciazy no chyba ze ktos ma je normalne, wyrosniete, widoczne. Bylam u dentysty w tamtym tygodniu i choc lekarz mimo ciazy namawial mnie na znieczulenie bo twierdzil ze mozna, jednak sie nie skusilam i wytrzymalam. Przy ósemkach napewno nie da sie wytrzymac. No a zdjecie rentgenowskie wogole w ciazy odpada a zawsze moze sie okazac ze zab jest jednak gdzies przyrosniety do kosci. Takie moje doswiadczenie. Aczkolwiek napewno ludzie usuwaja i w ciazy i zyja, wiec zalezy od sytuacji.
Ide na zakupy i cos pogotowac.
Milego dnia!