reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dorcia wiesz Ty co ja zauwazylam ????? ZE MY JESTESMY RODZYNKI Z VIEDŹMMĄ :laugh2: no patrz :

PAŹDZIERNIK 2013

Nuuuśka - termin @ 12.10 ( 9 cykl starań )
Ana87 - termin @ 16.10 (3 cykl starań )
matik2012 - termin @ 17.10 chyba ( 5 cykl starań )

Dorcia - termin @ 23.10 ( 9 cykl starań )
Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
zakrecona
- termin @
gorgusia - termin @

krystianmartin - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)

Airfix ( lato 2014)

czy ktos jeszcze stara sie o synusia ? :cool2:

krystianmartin, maggie, Airfix
wy tez coreczkowe ? Bo Was jeszcze nie mam oznaczonych nie wiem czemu :|

matik ja wiem,ze czekanie jest najgorsze, ale musimy byc silne. Bo kto jak nie my ??? Jednej rzeczy ktorej nigdy przenigdy nie mozemy zrobic to sie poddac !

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć :) Wiecie co dziewczyny, nadrabiając widziałam wzmianki o jakichś wróżkach, a ja zamiast tego polecam Wam książkę "Potęga podświadomości" - tam jest o pozytywnej wizualizacji i o tym jak ważne jest nasze nastawienie do życia i planów. Mi w pewnym momencie bardzo pomogła. Pzdr

Matik- nie jest jeszcze przesadzone na ten miesiac,jak widze miesiaczke masz miec 17 wiec na test moze byc zawczesnie, a jak wczoraj mialaby byc implantacja to ogole za wczesnie,trzymam &&&&&&&
Nussska- ciezkie jest to czekanie na kolejne cykle:( ale kobietko damy rade:)
Za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&

usg13tc.jpgusg-13tc-2.jpg

hej, jestem już po USG, szczerze to jestem trochę zła, bo jak pamiętacie to trochę takie usg dodatkowe, bo już byłam 2 tygodnie temu, ale foto było słabe, poszłam wieć znów, do innego gabinetu i nic z tego.
Dzidziuś zdrowy i to najwazniejsze :)
ale płeć jest wielką zagadka i nią zostanie pewnie minimum do połówkowego. Za usg dałam dzisiaj ponad 200 zł, więc strasznie dużo, ale ani nie mogłam patrzeć w monitor, ani lekarz nic mi nie opisywał, no lipa.
Wrzucam foty jakie mam ale tam nuba nie widać nigdzie no nie?
no nic, potem napiszę dłużej.
dzięki za kciuki

Załączniki

• usg13tc.jpg
    usg13tc.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 46
  • usg-13tc-2.jpg
    usg-13tc-2.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 52
maggie tak mi sie wlasnie wydawalo ale wolalam sie upewnic :)

polisia sliczne zdjecie :) Strasznie duzo placilas, samo usg 200zł czy on policzyl to rowniez jako wizyte z usg ?
Eh, to wlasnie pokazuje jak ciezko jest trafic na na prawde dobrego i rzetelnego lekarza, przeciez skoro placisz, tym bardziej masz prawo a lekarz wrecz obowiazek do na prawde porzadnego opisu obrazu usg i przede wszystkim poinformowania Cie o wszystkim co na Nim widzi :zawstydzona/y:

PAŹDZIERNIK 2013

Nuuuśka - termin @ 12.10 ( 9 cykl starań )
Ana87 - termin @ 16.10 (3 cykl starań )
matik2012 - termin @ 17.10 chyba ( 5 cykl starań )

Dorcia - termin @ 23.10 ( 9 cykl starań )
Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
zakrecona
- termin @
gorgusia - termin @

krystianmartin - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)

Airfix ( lato 2014)

Hej,
Polisia, dzieciątko piękne, musisz jeszcze chwilę zacisnąć zęby i poczekać na wiadomości o córci. :-) Może w międzyczasie test z sody dla zabawy?
Nuuuśka jeśli chcesz podaj maila prywatnego prześlę info tak jak Dorci.
Dzisiaj pięknie, będzie dłuuuugi spacer. Do zobaczenia.

Nuuśka no święta trójca z nas !!! Niebieska trójca !!! Ale coś mi się wydaje że któraś jeszcze była siusiakowa ?????

Matik nie wiem jak Cię pocieszyć !!! Naprawdę !!! Ale poczekaj spokojnie ,wypij meliskę i może świat stanie się piękniejszy !!!??? Ja bardzo często miewam doły..ale później z podwójną mocą stawiam czoła problemom !!! Może sęk tkwi w tym że za bardzo chcemy..ale jak nie chcieć !!! No jak mieć gazy i sobie nie pierdnąć ???

Polisia najważniejsze że dzidzia jest zdrowa !!! Ale tak szczerze to ja bym się upomniała o szukanie "płci" za taką kasę !!! Po prostu zażądałabym i tyle !!!

Oczy niebieskie...mam fluidki...złapałam !!! DZIĘKUJĘ !!!

Ostatnia edycja:
reklama
dorcia no wlasnie nie wiem zostala mi jeszcze tylko krystianmartin ale ona wydaje mi sie tez coreczkowa, a Airfix nie wiem :zawstydzona/y: Swieta trojca taaa...:-)
Mi sie wydaje, ze musimy chcac nie chcac troszke mniej myslec o tym wszystkim, bo same przez to sie tylko nakrecamy a to wcale nie jest dobre :no: U mnie byl dwudniowy dol, teraz czekam na ta cholerna malpe i do dziela :-) a co ! Jak sie starac to sie starac, pelna geba i nie tylko geba:wściekła/y:

Do góry