reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Chciałam zapytać o cynk, Elmo napisała, ze pomocny w implantacji, czy można go przyjmować przy staraniach o dziewczynkę, czy to chłopczykowy suplement?
I jeszcze jedno, jak ser żółty jeść na dziewczynkę, np. parmezan - wapnia ma bardzo dużo ale ma mnóstwo soli !!
Ana, każda ciąża jest inna, nie martw się na zapas :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Marchew, ale się cieszę!
Ewelin, no w końcu! Chyba poproszę Ciebie o numer telefonu. Już nawet w awaryjnych sytuacjach pisać nie musisz, ale chociaż strzałkę puścisz. Idź do lekarza - może Tobie coś poradzi, co przyda się teraz, a potem po ciąży będziesz działać już konkretnie.
Dorcia, bo tak trzeba wierzyć.
Nuuśka, a może Wy powinniście gdzieś na wakacje się udać i bez spinania po prostu się kochać, a nie płodzić potomka? Przykro mi, że się teraz nie udało.
Daria, dzieci masz bardzo do siebie podobne. Ty jesteś chudzinka taka i w ogóle bym nie powiedziała, że jesteś w ciąży! Śliczna sukienka.
Polisia, trzymam kciuki.

Ewelin jeśli chodzi o te spodnie to po prostu zmierzyłam ile mam w biodrach i zamówiłam. Będę się starała dużo nie przytyć, jeszcze jedne mam na oku u tego sprzedawcy. Normalnie noszę 36, zamówiłam 38. W H&m stacjonarnym nie widziałam tych spodenek.
Elmo czy te bluzki których podawałaś linki wystarczą do końca ciaży, gdy brzuszek będzie bardzo duży?
Dorcia, Nuuuśka czy priv dotarł?

Macy dzieci to chyba do meza podobne colin ma jedynie moje oczy(ksztalt) i usta

nuska jestem juz w niemczech i nie ma tu ciekawych fotografow a co jade do polski to robimy zawsze zdjecia u tej samej sprawdzonej fotograf :)

matik ja to co chwile zdjecia dzieciom robie nie pytaj ile mam albumów :-D do 18 to chyba ich ponad 100 bedzie;p a jak wiecej dzieci to kilka razy tyle;p

moj maz byl tak poszkodowany ze nie mial zadnego zdjecia sam tylko z bracmi a jego zawsze ucieli ;/ nawet na slub nie mial zeby dac jakiegos osobnego;/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Kochane trzymam za Was kciuki, oby Wam sie udało :) Nie mam chwilowo czasu zaglądać do Was bo dosc ze ten remont mnie pochłania i wykańcza, to młody się bardzo rozchorował, angina i goraczka 40,6 C - ale juz jest lepiej :)

reklama
oczy niebieskie nic nie dostalam kochana :zawstydzona/y:

macy juz to przerabialismy dwa miesiace temu - totalny luz na prawde. Sianko, trawa i te sprawy :laugh2: bo tesciowie byli z Nami wiec wybywalismy prawie codziennie na lono natury. Wykres byl piekny, zreszta mozesz sobie zerknac, 7 dni bez spadku, cud po prostu. No i kiedy wrocilismy do domu, kiszka jak zawsze. Ł. sie chyba wcale nie stresuje tymi starankami, bo tez nie mowie mu wszystkiego - niech spi spokojnie. Nie wie dokladnie kiedy co i ja, dzieki czemu w trakcie cyklu zdarza sie pare normalnych spontanow, a i przytulanki w okresie okolowulacyjnym nie naleza do mechanicznych. Mimo to nie wychodzi.
Laparoskopia zrobiona, hormony zbadane choc bede jeszcze dokladniej badac w tym cyklu, bo moze piranha rzeczywiscie ma racje i cos jest nie tak ( poprzednia gin kazala mi badac po skonczonej @ hormony a to wiadomo ze za pozno ) wiec teraz bede na spokojnie powtarzac. Wierze, ze sie uda, inaczej juz podchodze do tych comiesiecznych porazek. Bola, ale wiem nie nie moge przez to sie zalamywac.

daria my myslimy nad zrobieniem takiej wlasnie rodzinnej sesji. Pieknie na scianie by sie takie zdjecie prezentowalo, ale tez wspaniala pamiatka jak i prezent dla bliskich. Super :* Ile Wy sie staraliscie w ogole o trzecie dziecie ?

matik a moze to plamienie implantacyjne ??? :-) Nie denerwuj sie przede wszystkim, na pewno to nic zlego a moze fasolcie zwiastuje :)

Airfix jak dobrze ze sie odezwalas, myslalam ostatnio gdzie jestes bo tak cichutko z Twojej strony. Niedobrze kurka ze i do Was chorobsko sie przypaletalo, ale niestety chyba okres zachorowan zbliza sie do Nas wielkimi krokami br...oby szybciutko wyzdrowial.
Pochwalisz sie mam nadzieje, zdjeciami jak juz remont bedzie zakonczony ? :)

ewelin teraz doczytalam ze masz problem z pekajacymi naczynkami. Pajaczki mam od dobrych paru lat, po porodzie zaczely sie pojawiac, ale na prawde widoczne staly sie jakies dwa lata temu. Zylak na lewej nodze nie dawal mi spokoju, mimo ze nie byl wielki, usunelam go rok temu.Niestety jak to bywa z zylakami, odnawia sie. Skleroterapie mialam robiona dwukrotnie, czesc naczyniek sie pozamykala ale popekaly inne i kurcze znowu chyba bedzie mnie czekac to samo. Tragedia. Czy dokucza Ci bol nog, po przejsciu wiekszej odleglosci ? Po tym co piszesz sadze, ze podobnie jak ja masz problemy z krazeniem, naczyniowiec na pewno pomoze kochana, w Twoim stanie wydaje mi sie, ze najlepszym rozwiazaniem bylyby rajstopy badz ponczochy przeciw zylakowe. Sama je stosuje i powiem Ci, ze na prawde nie ma porownania. Przede wszystkim nogi odpoczywaja. :tak:Doppler jest dobrym rozwiazaniem, zyl i tetnic konczyn dolnych, wtedy lekarz bedzie wiedzial najlepiej co sie dzieje w srodku, bo wiem, ze powodow pekajacych naczyniek jest kilka ale wierze,ze u Ciebie okaze sie to przejsciowe :*

Milego wieczorku kobietki moje :*

Ostatnia edycja:
Do góry