Dzien dobry
))
daria biegusiem lece do skrzynki :-) :* Zastanawialas sie nad sesja ciazowa ? To dopiero super pamiatka, a Ty sliczna kobietka jestes wiec podwojnie piekna pamiatka
Antosia ale dzis juz zaczyna sie spadek, wiec niech bozia da zeby malpa szybko przylazla chociaz
Kochana ile Wy sie staraliscie zanim sie udalo ?
Ana czytalam wiele razy na ten temat i opinii jest chyba tyle ile testujacych kobiet. Piranha ostatnio pisala ze test owulacyjny o czulosci 25 dziala jak ciazowy 10. Kolezanki, ktorym udalo sie zafasolkowac sprawdzily na wlasnym przykladzie i byly dwie tluste krechy rzeczywiscie, ale wydaje sie ze w duzej mierze zalezy to rowniez od testow jakie masz
Nie martw sie jeszcze choc wiem,ze to trudne :/ Kiedy bedziesz testowac ?
Dorcia u Nas dzis zupa ogorkowa, i zapiekanka z miesiem mielonym, fasolka szparagowa i mnostwem warzyw
Pychotka.
Matik staraj sie nie patrzec tak na pomiary. Wiem, ze latwo sie mowi, ale ja juz wariowalam z tym pare cykli temu,bo staralam sie wypatrzyc wszystkich odchylec, nawet kiedy ich nie bylo. Masz na prawde bardzo ladny wykres, przede wszystkim stabilny a to moze wrozyc tylko dobrze
Elmo dziekuje slonce :*
Nasienie Ł. badalismy oczywiscie, w maju tego roku. Wyniki sa dobre, nawet bardzo dobre, wklejalam Wam zaraz na poczatku mojego pojawienia sie tu. Robilismy rowniez posiew. Pokazywalam jego wyniki trzem roznym ginekologom, kazdy mowil, ze na prawde nie ma sie do czego u Niego przyczepic, ze wszystko jest w porzdku. Wyniki krwi tez ok.
Tu masz skopiowane co odnalazlam :
Liczba dni od ostatniej ejakulacji :
10
Uplynnienie :
10 min
Objętość ejakulatu :
2,4 ml
pH :
7,8
Barwa :
biaława
Lepkość :