reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oczy niebieskie ja z Młodą miałam prawie cały czas zgagę...mnie pomagało przegryzanie migdałów !!! Albo takie mleczko w aptece na zgagę !!!

reklama
tak mnie już z listy wyrzucić - no wiecie co :-p

a ja się zastanawiam co teraz z moimi suplementami? Brać je dalej? przestać? nie wiem :confused:

Nuuuśka - ja też na początku strasznie luzacko podeszłam do tematu... przez pół roku nawet nie nasikałam na test - czekałam cierpliwie... ale jakoś pół roku to właśnie była ta granica - coś we mnie pękło... kto to widział aby testowac 9 dni po owulacji :-p

na zgagę też jest dobre zimne mleko... u nas lekarze polecają pacjentom jak już lekarstwa nie pomagają...

Nuśka, ja już wiosną założyłam specjalny dokument w wordzie i kopiuję do niego wszystkie ważne informacje o różowym planowaniu hihi;-):-) Dzięki za miłe słowa, chyba zwariuję z niecierpliwości do czasu staranek:baffled: Kciuki za kolejny cykl &&&& Cudowną masz córcię, takie dziecko to skarb :tak: Uda się wam, zobaczysz, tylko potrzeba trochę czasu i cierpliwości. Zanim ja zacznę staranka, ty będziesz już znała płeć, zobaczysz:tak::tak:

viedźma, na ćwiczenie mowy twojej córci na pewno nie jest za późno. logopeda da radę, zobaczysz:tak:

ewelin, my ciebie też całujemy, twoich chłopaków i małą księżniczkę w brzusiu :* :tak:

Marchew :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: &&&&&&&&&&&& Ciiiiicho sza ;-)

Dorcia, tulę. Też się często zastanawiam czemu dzieciątka przytrafiają się ludziom, którzy wcale ich nie chcą i na nie nie zasługują, a tym którym na prawdę zależy wiatr w oczy. Nie ma sprawiedliwości niestety :-(

Milla, już zaczynasz staranka? Z tego co pamiętam, miałaś się przeprowadzić do męża. Przeprowadziłaś się??

Udanego weekendu :happy2:

gorgusia juz uzupelnilam :blink:

marchew kochanie Ty juz masz sie cieszyc fasolcia po cichutku, nie bede zapeszac ale jak chcesz zaraz Cie dokopsuje spowrotem :*

Ide sie polozyc dziewczynki dobranoc :*

Marchew właśnie się zastanawiałam co Cię podkusiło do zrobienia testu w 9 dpo i to nie z porannego moczu ;-) Suplementy schowaj albo najlepiej sprzedaj, bierz tylko kwas foliowy w aptecznej dawce. Nie wiem jak z lutką, to już z ginem ustal.:tak:

Daria nie czytam na kompie więc nie mogłam dokładnie obejrzeć zdjęć, ale powiem Ci - wow! Jak Ty TAK wyglądasz po dwóch ciążach to rzeczywiście jesteś stworzona do rodzenia :-D

Ewelin fajnie że zajrzałaś, koniecznie chwal się zakupami, może coś podpatrzymy ;-)

Życzę Wszystkim udanego weekendu!!! :-D

Araki -podkusił mnie właśnie poranny test - w którym "chyba" coś widziałam ale nie byłam pewna :-p ten wieczorny już jakbym znowu coś widziała - ale do końca nie byłam pewna czy widzę, czy sobie to wszystko wyobrażam... więc zrobiłam elektroniczny :-) mój mąż też nie może ogarnąć czemu ja tak szybko wiem :-p co to Luteiny - to ze swoją pania ginekolog już ustaliłam, że nadal biore i w okolicy 6 tygodnia zwiększam dawke... straciłam pierwszą ciążę w 7 tc a będąc w ciąży z Hanią też zaczęłam krwawić w 7 tc - w UK powiedzieli mi, że nie znają przyczyny - w Polsce pani ginekolog powiedziała mi, że widzi próby odklejenia się płodu...

Ostatnia edycja:
a, no i jeszcze ten ból dawal mi do myślenia... jak byłam w pracy we wtorek wieczorem jakby mnie coś zaczęło boleć... przez chwile jakby skórcze... i pamiętam, że sobie pomyślałam, że może implantacja :-)
ok, uciekam do pracy - jak zwykle będę Was podczytywać :tak: trochę się boję, bo ciężko u nas w pracy... no cóż muszę na siebie uważać :-)

Marchew ja test zrobiłam dwa dni po terminie i to nie z porannego moczu i wyszedł (u mnie to był 12dc bo moja FL trwała ostatnio 10dni) w 9dc miałam mega mdłości które już dawały mi nadzieje że jednak szansa jest:tak: Bardzo Ci gratuluje i życzę nudnej ciąży oraz syneczka oczywiście
Ewelin fajnie ze udało Ci się tu zajrzeć. Ja tez mam ciągle mało czasu. Wróciłam niedawno do pracy i cały plan dnia zmienił mi się do tego stopnia że wieczorem podam prawie nieprzytomna. Nawet czasem zasypuje z pełnym makijażem na twarzy. Ja wizytę mam we wtorek ale nie wiem czy wcześniej nie pojawię się w szpitalu kontrolne bo coś mnie pobolewa po bokach i kłuje, No i jeszcze dół pleców.
Dorcia biedna ta Twoja córeczka a te osoby które w ten sposób puszczają plotki powinny ponieść konsekwencje. Takie informacje są tajne i nie powinny być ujawniane. Nerwy mnie biorą na takie ploty!!!!
U mnie tylko rodzina ta najbliższa wie o ciąży No i oczywiście Wy :-D
W pracy miałabym przechlapane więc siedzę cicho.

reklama
dzien dobry wszystkim :)

nuska leci do ciebie
e-mail.gif

Mar chew ty o plec sie staralas czy obojetne bylo ?

Ostatnia edycja:
Do góry