reklama
Mar-chew
Fanka BB :)
tak mnie już z listy wyrzucić - no wiecie co
a ja się zastanawiam co teraz z moimi suplementami? Brać je dalej? przestać? nie wiem
Nuuuśka - ja też na początku strasznie luzacko podeszłam do tematu... przez pół roku nawet nie nasikałam na test - czekałam cierpliwie... ale jakoś pół roku to właśnie była ta granica - coś we mnie pękło... kto to widział aby testowac 9 dni po owulacji
na zgagę też jest dobre zimne mleko... u nas lekarze polecają pacjentom jak już lekarstwa nie pomagają...
a ja się zastanawiam co teraz z moimi suplementami? Brać je dalej? przestać? nie wiem
Nuuuśka - ja też na początku strasznie luzacko podeszłam do tematu... przez pół roku nawet nie nasikałam na test - czekałam cierpliwie... ale jakoś pół roku to właśnie była ta granica - coś we mnie pękło... kto to widział aby testowac 9 dni po owulacji
na zgagę też jest dobre zimne mleko... u nas lekarze polecają pacjentom jak już lekarstwa nie pomagają...
Nuśka, ja już wiosną założyłam specjalny dokument w wordzie i kopiuję do niego wszystkie ważne informacje o różowym planowaniu hihi;-):-) Dzięki za miłe słowa, chyba zwariuję z niecierpliwości do czasu staranek Kciuki za kolejny cykl &&&& Cudowną masz córcię, takie dziecko to skarb Uda się wam, zobaczysz, tylko potrzeba trochę czasu i cierpliwości. Zanim ja zacznę staranka, ty będziesz już znała płeć, zobaczysz
viedźma, na ćwiczenie mowy twojej córci na pewno nie jest za późno. logopeda da radę, zobaczysz
ewelin, my ciebie też całujemy, twoich chłopaków i małą księżniczkę w brzusiu :*
Marchew &&&&&&&&&&&& Ciiiiicho sza ;-)
Dorcia, tulę. Też się często zastanawiam czemu dzieciątka przytrafiają się ludziom, którzy wcale ich nie chcą i na nie nie zasługują, a tym którym na prawdę zależy wiatr w oczy. Nie ma sprawiedliwości niestety :-(
Milla, już zaczynasz staranka? Z tego co pamiętam, miałaś się przeprowadzić do męża. Przeprowadziłaś się??
Udanego weekendu
viedźma, na ćwiczenie mowy twojej córci na pewno nie jest za późno. logopeda da radę, zobaczysz
ewelin, my ciebie też całujemy, twoich chłopaków i małą księżniczkę w brzusiu :*
Marchew &&&&&&&&&&&& Ciiiiicho sza ;-)
Dorcia, tulę. Też się często zastanawiam czemu dzieciątka przytrafiają się ludziom, którzy wcale ich nie chcą i na nie nie zasługują, a tym którym na prawdę zależy wiatr w oczy. Nie ma sprawiedliwości niestety :-(
Milla, już zaczynasz staranka? Z tego co pamiętam, miałaś się przeprowadzić do męża. Przeprowadziłaś się??
Udanego weekendu
Marchew właśnie się zastanawiałam co Cię podkusiło do zrobienia testu w 9 dpo i to nie z porannego moczu ;-) Suplementy schowaj albo najlepiej sprzedaj, bierz tylko kwas foliowy w aptecznej dawce. Nie wiem jak z lutką, to już z ginem ustal.
Daria nie czytam na kompie więc nie mogłam dokładnie obejrzeć zdjęć, ale powiem Ci - wow! Jak Ty TAK wyglądasz po dwóch ciążach to rzeczywiście jesteś stworzona do rodzenia
Ewelin fajnie że zajrzałaś, koniecznie chwal się zakupami, może coś podpatrzymy ;-)
Życzę Wszystkim udanego weekendu!!!
Daria nie czytam na kompie więc nie mogłam dokładnie obejrzeć zdjęć, ale powiem Ci - wow! Jak Ty TAK wyglądasz po dwóch ciążach to rzeczywiście jesteś stworzona do rodzenia
Ewelin fajnie że zajrzałaś, koniecznie chwal się zakupami, może coś podpatrzymy ;-)
Życzę Wszystkim udanego weekendu!!!
Mar-chew
Araki -podkusił mnie właśnie poranny test - w którym "chyba" coś widziałam ale nie byłam pewna ten wieczorny już jakbym znowu coś widziała - ale do końca nie byłam pewna czy widzę, czy sobie to wszystko wyobrażam... więc zrobiłam elektroniczny :-) mój mąż też nie może ogarnąć czemu ja tak szybko wiem co to Luteiny - to ze swoją pania ginekolog już ustaliłam, że nadal biore i w okolicy 6 tygodnia zwiększam dawke... straciłam pierwszą ciążę w 7 tc a będąc w ciąży z Hanią też zaczęłam krwawić w 7 tc - w UK powiedzieli mi, że nie znają przyczyny - w Polsce pani ginekolog powiedziała mi, że widzi próby odklejenia się płodu...
Ostatnia edycja:
Mar-chew
a, no i jeszcze ten ból dawal mi do myślenia... jak byłam w pracy we wtorek wieczorem jakby mnie coś zaczęło boleć... przez chwile jakby skórcze... i pamiętam, że sobie pomyślałam, że może implantacja :-)
ok, uciekam do pracy - jak zwykle będę Was podczytywać trochę się boję, bo ciężko u nas w pracy... no cóż muszę na siebie uważać :-)
ok, uciekam do pracy - jak zwykle będę Was podczytywać trochę się boję, bo ciężko u nas w pracy... no cóż muszę na siebie uważać :-)
Antosia79
Marchew ja test zrobiłam dwa dni po terminie i to nie z porannego moczu i wyszedł (u mnie to był 12dc bo moja FL trwała ostatnio 10dni) w 9dc miałam mega mdłości które już dawały mi nadzieje że jednak szansa jest Bardzo Ci gratuluje i życzę nudnej ciąży oraz syneczka oczywiście
Ewelin fajnie ze udało Ci się tu zajrzeć. Ja tez mam ciągle mało czasu. Wróciłam niedawno do pracy i cały plan dnia zmienił mi się do tego stopnia że wieczorem podam prawie nieprzytomna. Nawet czasem zasypuje z pełnym makijażem na twarzy. Ja wizytę mam we wtorek ale nie wiem czy wcześniej nie pojawię się w szpitalu kontrolne bo coś mnie pobolewa po bokach i kłuje, No i jeszcze dół pleców.
Dorcia biedna ta Twoja córeczka a te osoby które w ten sposób puszczają plotki powinny ponieść konsekwencje. Takie informacje są tajne i nie powinny być ujawniane. Nerwy mnie biorą na takie ploty!!!!
U mnie tylko rodzina ta najbliższa wie o ciąży No i oczywiście Wy
W pracy miałabym przechlapane więc siedzę cicho.
Ewelin fajnie ze udało Ci się tu zajrzeć. Ja tez mam ciągle mało czasu. Wróciłam niedawno do pracy i cały plan dnia zmienił mi się do tego stopnia że wieczorem podam prawie nieprzytomna. Nawet czasem zasypuje z pełnym makijażem na twarzy. Ja wizytę mam we wtorek ale nie wiem czy wcześniej nie pojawię się w szpitalu kontrolne bo coś mnie pobolewa po bokach i kłuje, No i jeszcze dół pleców.
Dorcia biedna ta Twoja córeczka a te osoby które w ten sposób puszczają plotki powinny ponieść konsekwencje. Takie informacje są tajne i nie powinny być ujawniane. Nerwy mnie biorą na takie ploty!!!!
U mnie tylko rodzina ta najbliższa wie o ciąży No i oczywiście Wy
W pracy miałabym przechlapane więc siedzę cicho.
reklama
Podziel się: