Laski moje laski...jak ja Was kocham ...co ja bym bez Was zrobiła !!???
Piranha...dobra duszo moja !!! Niech Ci Bozia w dzieciach tą dobroć wynagrodzi !!!
Antosiu fajnie że się odezwałaś !!! Faktycznie coś nas zaniedbujesz !!! Czekamy z niecierpliwością na wieści 15.10 ....serduszko będzie na pewno już słyszalne !!!
Krystianmartin Niesamowita ta Twoja dieta !!! Zdradź jak to robisz że waga leci w dół ??? Czy mogę zapytać od jakiej wagi wychodziłaś zaczynając dietkę ??? Gratulacje i wielki szacunek !!!
Nuuśka WOW...aż przyjemnie z samego rana zobaczyć taki wykres !!! Kciuki zaciśnięte nieustająco !!! Sikasz dzisiaj czy jutro ???
Oczy niebieskie...ja też każde Wasze II i każdą @ przeżywam jak własną !!! Ja nie wiem czy dałabym sobie radę bez Was ???
Trochę prywaty ... wklejam dzisiejszy (negatywny) test owulacyjny i wczorajszy !!!
Tempka dzisiaj skoczyła w górę o 0,2 stopnia !!! W nocy o 2 obudził mnie straszny ból pachwiny ,który minął po pół godziny. Mierzyłam wtedy ph i było 8,5 ...ale chyba to ph spermy nie ??? Dzisiaj też wypiłam napój sodowy,wchodzi mi ca raz lepiej !!!
Czyli wszystko dobrze się skłąda !!!???
Przytulanki wczoraj wieczorem ...nie było szans na przytulanki rano bo M pojechał do pracy zanim obudziłam się o 2. Doradźcie czy poprawiać dzisiaj przytulanki ???
(zła godzina w aparacie)
Jedno co mnie martwi to fakt że nadal pobolewa mnie ta pachwina...kurcze a może jajeczko urosło za duże i nie pękło ???
Maggie ... no coś Ty ...ja też cały czas mam wrażenie że w końcu zostanę sama na placu boju ... trzymam &&&
Marchew spokojnie...tempka nie spadła !!! Zrób teścior za dwa dni !!! Trzymam cały czas
&&&&&&&&&&&&
Kto stara się o siusiaka...Nuuśka, Wiedźma ,Marchew i ja ???????