reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej
maggie chyba zapomniałaś o mnie;-), z pewnością nie zostaniesz sama.

a u mnie... od 2 dni śluz cudo rozciągliwy, temp jeszcze nie skoczyła. A mój m dzisiaj przyjeżdża. Czyżby owu zaczekała??????????????:szok:
Pozdrawiam Was serdecznie
no i 9,7 kg mniej

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej

marchew ja mimo wszystko czekam z niecierpliwoscia !! :-):-)trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&

maggie na pewno nie zostaniesz sama, nie mysl tak choc ja tez kiedys mialam podobne myslenie,ale po czasie jaki tu spedzilam wiem ze to wcale nie takie proste :blink: Mam zyciowego pecha wiec na pewno kochana jeszcze dluuugo dotrzymam Ci towarzystwa :]

piranha witamine C zamowilam bo Ty pisalas na liscie z suplementami, ze mamy ja brac dlatego tez zastosowalam sie do tego. Ale jesli mowisz, ze nie, to nie bedziemy.
Jutro zatestuje, choc i tak wiem jaki bedzie rezultat. Dzis zgodnie z Twoja rada biore jeszcze Luteine.
Co do ziolek, pic je tylko do owulacji czy zrobic miesiac przerwy po 3 zalecanych cyklach i potem od nowa?

Dorcia mam nadzieje, ze staranka przyniosa rezultaty :-) Teraz tylko wyczekiwac | | :tak:

Tylko zajrzałam na chwilę do porannej kawki i zaraz biegnę na pociąg ;-)

Nuśka!!! Ale tempka! Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!! :-D

Krystianmartin - widzisz, nie taka złośliwa Twoja owu - poczekała! Super! Działajcie!! &&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia Kobietki!

Nuśka! :szok::szok::szok: włosy mi wszędzie stanęły na widok Twojej boskiej....temperatury oczywiście:-D:-D!!!
No musi coś z tego być! MUSI!!! :rofl2:ściskam kciuki babko! :-)a najlepiej to idź na bete...Ty jak Ty...:-pale pomyśl jak MY się męczymy wyglądając Twoich II kresek,haha:-D. Czekam z niecierpliwością!

:szok: a u mnie dzisiaj spadek,czyli OWULACJA! Dzień wcześniej! :cool2: ale nie ze mną takie podchody. Wyprawiam Młodą do przedszkola,i działamy! :rofl2: M ma dziś wolne..:dry:szkoda że trochę na zdrowiu podupadł.

:happy2:zajrze później...

Matik,Marchewka :-) czekam na finisz trzymając kciuki!

witam witam, ja dziś dalej mierzę i jestem z tempki zadowolona ze bez progesteronu mam ładną tempkę nie spada jak na razie :happy2:
o 6.00 miałam 37,01 więc może przez to że się wybudziła spadła tempa do 36,93? nie wiem ale jakby nie to jest taka jak wczoraj to i tak ok

Marchewka
ja we wcześniejszych cyklach tez robiłam owu testy i czasem nawet prawie pozytyw był ale ciąży i tak nie było więc to nie to :) jest coś co to powoduje ale ja nie wiem co to , tak więc spoko nie denerwuj się

Krystianmartin
a nie mówiłam ze owu potrafi zaskoczyć :-) trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Krystianmartin, Nuuuśka bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa, za Was mocno ściskam kciuki :)
Piranho dziękuję kochana, na priva napisałam Ci wiadomość jakie jeszcze mogę łykać suplementy jeśli chodzi o płodność :)
Krystian kochana zdradź sekret jak Ty to robisz z tą wagą ?
Miłego dnia wszystkim :)

Ostatnia edycja:
co do tej wrozki to ktos ja kiedys wlasnie tutaj polecil nie pamietam kto i bylam ciekawa co powie bo miala same dobre opinie na forum ;/ zobaczymy jak urodze czy sie sprawdzi ;p dalam jej za wrozbe 20 zl a dowiedzialam sie mniej niz od tej co kupuje zawsze na alegro za 2 zl ;d

reklama
Hej, hej, ale się dzieje, aż przypominają mi się moje staranka i łezka w oku mi się kręci.
Dorcia ja po działaniach długo leżałam i bałam się wstać hehhe. Że może mi wszystko wyleci czy co? Leżałam i myślałam, że oto w moim życiu następuje wielki przełom. Tak się bałam, że z testem ciążowym czekałam 14 dni. I wyszła blada kreska, na drugi i trzeci dzień już mocniejsza. Ale testy owu też robiłam, chyba 2 i nic nie wyszło, nawet słabej kreseczki, także testami owu się nie sugerujcie, bo niesłusznie można się tylko podłamać.
No to dziewczyny meldujcie jak tam po starankach, kurczę ale przeżywam, jak własne.

Do góry