Dorcia test jest prawie pozytywny. Calkiem pozytywny moze byc wieczorem albo w nocy. Ja osobiscie w tym wypadku testowalabym nadal, jesli jeszcze dzis bedzie pozytyw to zadzialalabym jutro z rana bo mi bardzo zalezalo na synku. Pirania napewno doradzilaby Ci zadzialac dzis a jutro poprawic. Tak jak pisze Marchew owulacja zazwyczaj wystepuje 24-36 godz od pozytywnego testu owulacyjnego. Nawiasem mowiac zadziwiasz mnie ze tego nie wiesz
Wez pod uwage fakt ze jesli zadzialasz tylko dzis a test zupelnie pozytywny bedzie dopiero np. rano i zalozmy teoretycznie owulacja bedzie 36 godz po pozytywie to plemniki musza przetrwac okolo 48 godz. Przemysl i zastosuj odpowiednia technike ;-) Wiesz o co mi chodzi? Jesli zadzialasz dzis i za 3 dni to moze byc za wczesnie a potem za pozno, a wiec dzialania dzisiejsze koniecznie musisz poprawic. No i utrzymuj wysokie ph koniecznie!!!
Nuska Pirania widze poratowala wiedza. A po co lykasz witamice C???
Macy Ewelin sie odezwala. Wszystko jest ok, nie martwcie sie. Jak zagladnie to sie wytlumaczy ;-)
Dziewczyny co do testów owulacyjnych to mi w 9 dpo wyszedl pozytywny jednak juz w 11 dpo negatywny a dzien pozniej test ciazowy pozytywny. Mam wiec mieszane odczucia co do potwierdzania nim ciazy, ale sprobowac mozna.
Po drugie w ciazy z córka pozytywny test ciazowy wyszedl mi w 11 dpo, teraz (teoretycznie z synem) w 12 dpo. A wiec oba przed spodziewanym terminem @. Oba o czulosci 20. Nie wiazalabym wiec tego z plcia, moim zdaniem to takie gadanie.
Mnie od kilku dnia nieziemsko boli glowa. Mam dosyc, pomaga lezenie no wiec leze...
Daria zmartwilas mnie :-( Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze. Trzymaj sie!