hej dziewczynki :*
oczy niebieskie no wlasnie chyba jeszcze nie pisalysmy
suszone morele powiadasz ? a jak to sie ma do orzeszkow :-) ? orientujesz sie ktore ma wieksze wartosci jesli chodzi o wzmocnienie endometrium ?
I w ogole Ty juz Kochana zafasolkowana dobrze pamietam ?
Wiesz czym my zajadamy sie od nie wiem kiedy ? Jako ze Ł. tylko miesozerny, kiedys wyszperalismy na necie przepis na stripsy KFC, powiem Ci pychota kochana i na prawde nie sa trudne do zrobienia
http://www.youtube.com/watch?v=tHCBn4oVvAs tu masz filmik
My nawet nie uzywamy blendera do zmieszania, na prawde proste i pyszne,doprawiaj oczywiscie wedle smaku, my akurat pikantne uwielbiamy
piranha Acard kupie jeszcze dzis, bo i tak mialam go dodac do suplementow ktore napisalas :* 75 mg dobrze pamietam ?
L-arginine znalazlam taka
L-Arginina 500mg 100 kapsułek Arginine Arginina !! (3591873183)- Allegro.pl - Więcej niż aukcje. co o Niej sadzisz ? Ziolka O.Sroki pije teraz 2 cykl, po 3 cyklach chce zrobic miesieczna przerwe jak zalecaja i od nowa. Mowilam Ci juz ze Cie uwielbiam ?? Masz po prostu niebanalna wiedze, tak przydatna Nam wszystkim. Oby zycie wynagrodzilo Ci ta dobroc :*
Mar-chew lampke czerwonego wina przed snem tez zastosuje na pewno.Ja w ogole to taki antyholik....nic prawie nie pije, wino to moze raz na miesiac, ale o winku slyszalam juz nie raz
a jak u Ciebie ??
Ana jak samopoczucie dzis Slonko ? mam nadzieje, ze wsze smutki odeszly, teraz musimy mocno trzymac kciukaski za powodzenie fasolkowej misji :-) !
Airfix wczoraj gin na usg dokladnie pokazala mi obraz jajnikow, lewy pusty jak nigdy, w prawym mimo ze jak napisalam bylo pelno plynu, to mimo wszystko mial rowniez jeszcze jakies pechole, wiec pewnie Luteina pomoze w ich wchlonieciu.
Mysle, ze u mnie zawiodl brak pregnylu, bo owulka byla, ale ta temperatura jest dla mnie kompletnym zaskoczeniem, nie wiem czemu tak nisko sie sadowi na wykresie.