reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jej...skąd Wy to wszystko wiecie?
Piranha- nie robiłąm jeszcze żadnych badań poza tym moim TSH (0,087) i FT4 (1,5). Za tydzień idę do gina, powiem mu o naszych planach i zobaczymy co mi każe zrobić. A może nic tylko próbować, a jak nie będzie wychodziło to dopiero badania? Ja pierwszy raz w życiu mam regularne miesiączki. Przed pierwszą ciążą miałam cykle 60-90dniowe i niestety torbiele na jajnikach. Kacuś to nasz cud....

reklama
hej
ostanio nie mage nadążyć, od piątku ciagle w drodze,ciągle coś załatwić trzeba było,
dzisiaj bez wyjazdów,
młodzi chyba zdrowi, pisze chyba bo najmłodszego krtań łapie,
przyznaje się że przeczytałam tylko kilka stron,przepraszam ale mam tyle pracy
do nadrobienia ,
jeszcze raz dziękuje za miłe słowa odnośnie najmłodszego synka :blink:,

i czytałam że pisałyście na temat wózków,
ja mam teraz taką prace, ze dosyć dużo wózków testuje,
gdybyscie miały jakieś pytania jak tylko dam rade to chetnie pomogę

miłego dnia dla wszystkich

Oczy niebieskie obiady.... też mam zawsze ten problem, kompletnie nie wiem co robić, żeby zbyt często się nie powtarzały. Dziś robię ryż( gotuję w wodzie z dodatkiem wegety)+ sos chiński( dodałam do niego jeszcze przesmażone pieczarki)+ kurczak w kostce oczywiście wcześniej również na patelni z przyprawami). Jutro robię pierogi leniwe z cynamonem,polane rozpuszczonym na patelni masełkiem z cukrem.

hej dziewczynki :*

oczy niebieskie no wlasnie chyba jeszcze nie pisalysmy :) suszone morele powiadasz ? a jak to sie ma do orzeszkow :-) ? orientujesz sie ktore ma wieksze wartosci jesli chodzi o wzmocnienie endometrium ?
I w ogole Ty juz Kochana zafasolkowana dobrze pamietam ?:happy2:
Wiesz czym my zajadamy sie od nie wiem kiedy ? Jako ze Ł. tylko miesozerny, kiedys wyszperalismy na necie przepis na stripsy KFC, powiem Ci pychota kochana i na prawde nie sa trudne do zrobienia http://www.youtube.com/watch?v=tHCBn4oVvAs tu masz filmik :) My nawet nie uzywamy blendera do zmieszania, na prawde proste i pyszne,doprawiaj oczywiscie wedle smaku, my akurat pikantne uwielbiamy :)
piranha Acard kupie jeszcze dzis, bo i tak mialam go dodac do suplementow ktore napisalas :* 75 mg dobrze pamietam ?
L-arginine znalazlam taka L-Arginina 500mg 100 kapsułek Arginine Arginina !! (3591873183)- Allegro.pl - Więcej niż aukcje. co o Niej sadzisz ? Ziolka O.Sroki pije teraz 2 cykl, po 3 cyklach chce zrobic miesieczna przerwe jak zalecaja i od nowa. Mowilam Ci juz ze Cie uwielbiam ?? Masz po prostu niebanalna wiedze, tak przydatna Nam wszystkim. Oby zycie wynagrodzilo Ci ta dobroc :*

Mar-chew lampke czerwonego wina przed snem tez zastosuje na pewno.Ja w ogole to taki antyholik....nic prawie nie pije, wino to moze raz na miesiac, ale o winku slyszalam juz nie raz :tak: a jak u Ciebie ??

Ana jak samopoczucie dzis Slonko ? mam nadzieje, ze wsze smutki odeszly, teraz musimy mocno trzymac kciukaski za powodzenie fasolkowej misji :-) !

Airfix wczoraj gin na usg dokladnie pokazala mi obraz jajnikow, lewy pusty jak nigdy, w prawym mimo ze jak napisalam bylo pelno plynu, to mimo wszystko mial rowniez jeszcze jakies pechole, wiec pewnie Luteina pomoze w ich wchlonieciu.
Mysle, ze u mnie zawiodl brak pregnylu, bo owulka byla, ale ta temperatura jest dla mnie kompletnym zaskoczeniem, nie wiem czemu tak nisko sie sadowi na wykresie. :dry:

Ostatnia edycja:
Nuuuśka o orzechach mi gin nie mówił, zalecał morele. Brałam też kwasy
Omega3 Puritan's Pride, ponoć też pomagają, no i są na chłopca.
Czy ty chciałabyś synka czy po prostu marzysz o dzidziusiu bez względu na płeć?
Z winem byłabym ostrożna jeśli mierzysz rano temperaturę, ponieważ alkohol może ją zafałszować.
Zerknę na ten filmik, dzięki :-)

reklama
Do góry