dobry wieczor
Melduje sie wieczornie Kochane.
A wiec tak. Cos na pewno sie podzialo, bo jak to gin powiedziala - prawy jajnik az plywa w plynie, zmierzyla srednice plynu -
17mm - jedna wielka czarna plama na ekranie
czekamy na dalszy rozwoj wydarzen, na lewym jajniku brak plynu i czegokolwiek innego, wiec w tym miesiacu na pewno pracowal prawy jajnik. Martwi mnie tylko co zreszta zauwazyla gin, ze mam bardzo cienkie endometrium -
8mm :-( kurcze toz takie to przy owu powinno byc a nie po... zreszta powiem Wam ze ja odkad pamietam, mialam wiecznie jakies takie marne to endometrium. A to raczej nie dobrze prawda ?
Piranha kobieto moja kochana powiedz mi co mam zrobic w takiej sytuacji, jesli mam miesiac w miesiac mizerne endometrium? Niby gin nic nie mowila, no ale z tego co pamietam im grubsze tym lepsze warunki do zagniezdzenia, a co to ma byc 8 mm?? normalnie trażedia....
sa jakies preparaty na poprawe jakosci i przede wszystkim grubosci endometrium ? i w ogole z czego to sie moze brac, ze mam takie cienkie ? tzn nie wiem jak bylo poprzednio, moze to ten cykl rzeczywiscie jakis felerny jest, ale martwi mnie to.
Elmo kochana temperature mieerze od poczatku w ustach, pod jezykiem, i jest to pierwszy cykl kiedy w teoretycznie drugiej fazie mam taka niska tempke
TERMOMETR OWULACYJNY Microlife 16C2 do NPR (3565665353) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. termometr mam dokladnie taki. Myslisz ze cos robie zle ??
Dorcia dziekuje za kciukaski :** czytam ze owulki dalej nie widac ??? Ach powiem Ci, ze co czytam to wszystkie cykle od forumowiczek jakies takie pomieszane ma maxa w tym miesiacu
Airfix dobrze, ze lykasz Lutke, ona pomoze jesli pecherzyk nie peknie. Ale az kurde szok, taki wielki
Nie wiem czy tak duzy pecherzyk jest jeszcze zdolny do pekniecia, wydaje mi sie, ze z Niego moze zrobic sie torbiel
Ale obym sie mylila kurcze no !!
gorgusia witaj i trzymam mocno kciuki
Mar-chew wiesz czemu jak jojcze z tym wykresem ? Bo nigdy takiego kiepskiego nie mialam, i zla jestem bo liczylam ze przy tak ladnym monicie moze sie uda, a tu ciach prach i nic sie nie chce robic...jeszcze to endo mnie zmartwilo..czemu takie cienkie do cholery to ja nie wiem.