Dorcia Ł. jest bardzo za synusiem,ja wiem,ze bede szczesliwa majac dzieciatko ale bardzo bym rowniez chciala zeby byl synus.
wy rowniez staracie sie o chlopczyka ? Mozecie mi podpowiedziec jaki zestaw witaminowy najlepszy ? W co wzbogacic Nasz jadlospis, a co odstawic ?
Kwas foliowy jaki biore zarowno ja jak i Ł. - dawka 400ug
Magnez - dawka 375mg + 5mg wit. B6
L-karnityna - 500mg
Wszystkie te witaminki po 1 dziennie, oczywiscie L-karnityne bierze tylko Ł. ;-)
elmo mozesz mi wytlumaczyc o co chodzi z tymi paskami pH, jak to dokladnie dziala ? Tzn wiem co to jest i jak wyglada, ale nie wiem dokladnie co i jak, kiedy sie stosuje i przede wszystkim jaki powinien byc wlasciwy odczyt. Zastanawiam sie ostatnimi czasy czy problemem nie jest wrogi sluz. Duzo czytalam na ten temat i czasem powody moga byc strasznie blache.
A co do butkow - swietne :-)!
Albo po prostu zle sie przytulamy i mimo wszystko nie trafiamy w odpowiedni czas
Dlatego wazna jest dla mnie Wasza opinia bo Wy w temacie siedziecie nie od dzis i od Was na prawde wiele sie moge jeszcze nauczyc.
Ana a ile lat ma synus ? Powiem Ci, ze dzieci maja te swoje etapy buntu, pamietam ze z Ola tez bylo bardzo ciezko w pewnym etapie, dokladnie przedszkolnym, bo kolezanki mialy to i ona musiala miec, ale nie bylo to tez wymuszane, wiedziala na co moze sobie pozwolic a na co nie. Chyba najwazniejsza w takich momnetach jest konsekwencja w podejmowaniu decyzji, bo kazda z Nich rzutuje na przyszlosc Naszych dzieciaczkow, to co w danym momencie dla Nich wydaje sie byc krzywdzace, za pare lat moze okazac sie najwiekszym zbawieniem. Nie masz siebie przede wszystkim za co obwiniac, bo na pewno jestes wspaniala mama, najwspanialsza jaka potrafisz byc ! Czy dziadkowie go rozpieszczaja ? U Nas byla sytuacja w pewnym momencie takiego typu, ze ja bylam zla i Ł. bo jak jechala do mojej Babci, to miala wszystko co chciala, najwieksze pierdo** swiata doslownie, na ktore my jej nie pozwalalismy.To bylo najgorsze co moglo byc - takie podwojne wychowanie mozna rzec, bo jak wracala do domu trzeba ja bylo przestawic na wlasciowy tor.