reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No tak bedzie oj bedzie sie działo,,tylko jakos nic ostatnio zdziałac nie mzoemy:0 poki co niezałamujemy sie:0
No to może tym razem dostaniecie prezent pod choinkę:tak:
arbo0008.gif
i będzie dzidzia w brzusiu
baby.gif
;-).

Czesc dziewczyny
pisalam na poczatku tu z Wami...

My płec zaplanowalismy miała byc chłopczyk i sie udalo...ale lekarz powiedzial ze nie da sie zaplanowac plci :szok: co mnie zdziwilo mowi ze te bzdury szybkie , mniej szybkie pleniki to wymysl...
Ale ja w to wierze bo nam sie udalo... bedzimy miec SYNKA :-)

oj chciałabym taki prezencik pod choinkę :)

JARZEBINKA ty chyba ujrzałaś dwie krechy na teście i z radości o nas zapomniałaś

daj znać .....czy możemy sie cieszyć z Tobą :)

Jarzębinko bardzo miłe i przytulne gniazdko :happy2: kuchnia chyba wcale nie taka malutka, ja mam 6 m i jest ok, prysznic - moje marzenie, niestety mam wannę :-(. Mieszkasz w takim samym bloku jak ten, który widać z okna? A jaka jest okolica? Ja kupując mieszkanie bardzo zwracałam na to uwagę, zalezało mi żeby było dużo zieleni, skwerów, placyków i w miarę niedaleko do centrum.

dziękuję, dziękuję, my mieszkamy w 10 pietrowym bloku na 6 piętrze, a okolica, domki jedno pietrowe, tylko jeden blok 10 piętrowy obok i kilka takich 4 piętrowych, i też sporo zieleni a do Centrum tez bliziutko 15 minut autobusem tak samo do pracy 15 minutem jednym autobusem ...... :tak: a nam się właśnie marzyła wanna, ale musieliśmy wybrać albo wanna i pralka w kuchni, albo kabina prysznicowa i pralka w łazience i tak jakoś samo wyszło .......

Jarzębinko naprawdę super, życzę wam samych cudownych chwil spędzanych we własnym mieszakanku:)

Jarzębinko cudne to twoje mieszkanko. Jestem zachwycona. Zrobiłas dobry zakup. Gratuluje i życzę Ci w nim dużo szczęscia...mam nadzieję że to największe niedługo nadejdzie....a może juz jest.....

Jarzębinko bardzo ładne mieszkanko.....;-)

Witam:)
Jarzebinka ... świetne mieszkanko..zakup pierwsza klasa;-)

Jarzebinko, mieszkanie wspaniale, mam mile wspomnienia z tych okolic, w czasie studiow bywalam czesto na tym osiedlu

dziękuję bardzo za miłe słowa, nam też sie podoba, po 6 latach na wynajetym, w końcu mieszkamy u siebie, meblowanie też poszło nienajgorzej, małego pokój i duży-gościnny praktycznie umeblowane, została tylko sypialnie, ale pomalutku i tutaj coś wstawimy :tak::-D:tak:

a nie zaglądałam, bo nie była jak - w piatek i sobotę przeprowadzka i wypakowywanie kartonów, potem wyjazd do rodziców i teściów, bo nie byliśmy na 1 listopada, we wtorek powrót i ponownie przeprowadzka, ale juz ostatni transport kartonów dojechał i nawet prawie wszystko już rozpakowane, więc jest dobrze, myślę,że do końca tygodnia uporamy sie z tym bajzlem i będzie już git :tak::-D:tak:

Jarzebinko trzymam kciuki za twoje testowanie...

Jarzebinka a co tam u ciebie?

no właśnie co u mnie, jedna wielka niewiadoma :szok: M miał imieninki 11, więc zatestowałam 10 ( myślałam,że bedzie fajny prezent) i jedna wielka krecha ale @ brak i nadal brak @ i żadnych oznak zbliżania się ...... ponownie zatestuję jakby co to w niedzielę, a co potem to się okarze :szok: terminowo @ powinna poojawaić się 8 w sobotę, więc będzie tydzien po terminie ....... więc czekamy ......

anufifi, to trzymam kciuki za następny cykl :tak::-):tak:

reklama
Do góry