reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie
Medio jestem , jestem . Podczytuje regularnie ale mam masę problemów i nie mam weny do pisania . Cieszę się że u Karolka wszystko w porządku .
Jarzebinka czyli jutro test ? Trzymam kciuki , aha a mieszkanko śliczne , zwłaszcza kuchnia .
anufifi mam nadzieją że @ nie przyszła ? Oczywiście za Ciebie też kciuki zaciśnięte .
Aniu a Ty rodzisz SN czy CC bo nie pamiętam czy pisałaś . Trzymaj się - jesteś naszą przodowniczką - jako pierwsza po raz kolejny zostaniesz mamusią - powodzenia .
Beatko , Ewcia :-)

U mnie nic nowego . Wizyta u gina bez usg , cukrzyca , leki na nadciśnienie i tak z dnia na dzień . Martwię się dalej tym że nadal brzuszek mam malutki i dzidzia mało się rusza .......................

Pozdrawiam Was wszystkie i dużo dobrego życzę :tak:

reklama
Hej towarzyszki :) @ nie przyszła i na teście nadal 1 krecha :( ...tak więc wygląda na to , że znów będzie opóźneinie....
Aniu możliwe że owulka była później ...choć wtedy dawałabym sobie głowe uciąć ze dobrze trafiłam ale teraz już sama nie wiem.
Teraz będę dokładniej sprawdzać i mierzyć temp.
Z chłopcami nie zwracałam uwagi , był śluz było przytulanko i tak do końca jakiegokolwiek śluzu dlatego chłopcy wyszli nam :) bez poślizgu....
Zobaczymy co będzie dalej ....

pozdrawiam was mocno

Anufifi... Glowa go gory:tak:.... nie tym razem to nastepnym... Ania zawesz pisze ze d odziewczynkki trzeba cierpliwosci i czasu!!!!! Wiec jeszcze wszystko przed Toba.. Trzymam kciuki;-):tak:
Buziaczki dla wszystkich Kobietek:)))

Witajcie
Medio jestem , jestem . Podczytuje regularnie ale mam masę problemów i nie mam weny do pisania . Cieszę się że u Karolka wszystko w porządku .
Jarzebinka czyli jutro test ? Trzymam kciuki , aha a mieszkanko śliczne , zwłaszcza kuchnia .
anufifi mam nadzieją że @ nie przyszła ? Oczywiście za Ciebie też kciuki zaciśnięte .
Aniu a Ty rodzisz SN czy CC bo nie pamiętam czy pisałaś . Trzymaj się - jesteś naszą przodowniczką - jako pierwsza po raz kolejny zostaniesz mamusią - powodzenia .
Beatko , Ewcia :-)

U mnie nic nowego . Wizyta u gina bez usg , cukrzyca , leki na nadciśnienie i tak z dnia na dzień . Martwię się dalej tym że nadal brzuszek mam malutki i dzidzia mało się rusza .......................

Pozdrawiam Was wszystkie i dużo dobrego życzę :tak:

Asus dobrze,że się odezwałaś, nie martw się lekarze napewno wiedzą co mówią i jak synuś zdrowy to nie denerwuj sie na zapas. Ja tu w Anglii widziałm taką dziewczynę, która do 9 miesiąca miala tak mały brzuch, a chuda jak anoreksja:tak:. Urodziła zdrowe dziecko, i wcale nie małe:happy:.

ASUS moja koleżanka idąc do porodu miała brzuszek jak ja w 3 miesiącu ...dzidzia stosunkowo była mała. Urodziła sie śliczna zdrowa dziewczynka ...na dodatek w 15 minut , dzisiaj powala wszystkich jako okaz zdrowia i urody :) główka do góry ...napewno wszystko jest ok!!!!!!!!!!!!!11

Witkam was goraco
Widze ze jednak mnie pamietacie..supcio

No lanie porządne Ci się należy. Myślałam że już na dobre nas opóściłaś. Ale miło że jesteś i wpadaj choc czasem.
Pozdrowionka dla wszystkich i miłego dnia.
no lejta ile wlezie,,,zreszta nalezy mi sie:0

Ewciu jak dobrze, że jesteś, zapracowana babeczka z Ciebie.
!
no doklandie,,ale jakos daje rade:0...

wszystko stało się jasne ...dostałam @@@@@@@...
chwile poryczałam i zaczynam od nowa :(
uuu lipa,,ale naprawde głowa do góry:)....uda sie na epwno,bądź cierpliwa:)

reklama
A ja zapomnialam dodac,ze moj maz o 5 rano pojechal i wroci dopiero na Święta w grudniu,ło matko bo tak długo,,kupa czasu,,ale mam was i teraz wy zastapicie mi emza,,tlyko nie doslwownie:-p:-p

Do góry