reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam was w niedzielny poranek....teoretycznie dzisiaj miałam testować bo pierwszy dzień cyklu ...ale brzuch mnie tak boli , że chyba sobie odpuszcze ...:-(i poczekam ...
Życze wam miłego dnia

Jarzebinko trzymam kciuki za twoje testowanie...

Beatko dziękuję za wsparcie i trzymam kciuki nadal ;-);-);-)

reklama
Anuffi a jak tempunia?
Kinga jak się czujecie, pozdrawiaski:)
Beatko a Twój mąż będzie z wami na święta?

Witam niedzielnie:-)

Medio, czuje sie dobrze, nawet bardzo dobrze! Wczoraj rano mialam tylko chwile slabosci ale mysle, ze powodem bylo zbyt szybkie wstanie z lozka, tym bardziej, ze ja niskocisnieniowiec jestem. A potem mialam ogromna ochote na sledzika, chodzi za mna do teraz. W sklepie nie bylo takiego jakiego chcialam i maz stwierdzil, ze chyba musi mnie do jakies polskiej knajpy zabrac, zebym zaspokoila swoja zachcianke:-)

Anuffi nie wiem jak Ty ale ja taką tempke miałam tylko w ciąży(jak nie byłam chora oczywiście), nie masz jakigoś teściorka pod ręką. Jest naprawdę baaardzo obiecująca:)
Kinga12 super,że się dobrze czujesz,oby tak przez całą ciążę!

Witam!
Chciałabym dołączyć do mam starających się o dzidzie. Mam synka marze o córci ale jak nieuda się i bedzie synuś też bede przeszczęsliwa. Napiszcie jakie są sposoby na dziewczynkę i czy to się wogóle udaje. Mam też inny problem narazie próbuje namówić męża na drugie dziecko co niejest łatwe. Pozdrawiam i gratulacje wszystkim zafasolowanym i szczęsliwych rozwiązań.
Miłego popołudnia!

Cześć

anufifi super tempka......;-) Trzymam kciuki.....;-):-D

Kinga a sporo uczysz polskich dzieci???????:-D

My dziś byliśmy na zakupach i już pomału robimy prezenty świąteczne, bo potem jak na złość wszystko jest wykupione.....;-) Jutro Oskar ma wolne i we wtorek więc sobie odpocznie, bo prawde mówiąc dosyć ma już szkoły.....:szok::szok::szok:

:angry::wściekła/y::zawstydzona/y::-:)tak:;-):-):-D:szok::baffled::happy2::blink::sorry2::dry::confused::shocked2::cool2: Oskar wrzucił kilka buziek.

Aniu ...zawsze miałam cykle 30 dniowe poza ostat st który przedłuzył sie az 10 dni i było to dla mnie totalne zaskoczenie. W tym cyklu który właśnie mi sie kończy owulkę miałam w 16dc. i tak zazwyczaj mam 15-16 dzień cyklu.

Pozdrawiam ...napewno sie będę sie radzić .

To mam jeszcze trzy pytania. W którym dniu cyklu zauważasz pierwszy rozciągliwy śluz i w poprzednich cyklach jak starałas sie o córcię to na którym dniu kończyłaś przytulanka. I trzecie - w którym dniu cyklu wychodzą Ci dwie równe krechy na teście owulacujnym?

A mnie dzis tak krzyż ciagnie, a jak siedze to czuje jakbym małą miała na kolanach. Zostało mi dwa tygodnie do porodu, ale chyba mała będzie chciała wyjść wczesniej. Ostatnie dni czuje sie fatalnie i już cięzko mi cokolwiek robić, nawet lezec mi ciężko....

Witam!
Chciałabym dołączyć do mam starających się o dzidzie. Mam synka marze o córci ale jak nieuda się i bedzie synuś też bede przeszczęsliwa. Napiszcie jakie są sposoby na dziewczynkę i czy to się wogóle udaje. Mam też inny problem narazie próbuje namówić męża na drugie dziecko co niejest łatwe. Pozdrawiam i gratulacje wszystkim zafasolowanym i szczęsliwych rozwiązań.
Miłego popołudnia!
Witam nową dziewczynkową staraczkę
Cofnij się prosze do strony 697 tam po krótce pisałam o planowaniu dziewczynki. Mi i kilku dziewczynom się udało, ale to jest planowanie i nie daje 100%, choć mocno zwiększa szansę, jak solidnie zastosuje się do zasad. A co do przekonywania męża do 2 dziecka to na pewno pomogła by Ci Stokrotka ona jest w tym mistrzynią ale tu już dawno jej nie było.....znajdziesz ją na 28dni

Ostatnia edycja:
reklama
Może i temperatura obiecująca ale niestety test pokazuje jedną kreche i ani cienia drugiej:-:)-:)-(.

Aniu test w ostatnim cyklu pokazał mi dwie kreski w 13 dc. śluz rozciągliwy pojawił się w 12 dc. i staranka zakończylismy na 13 dc przy właśnie dwóch krechach na teście.

Na tą chwile zastanawiam sie kiedy przyjdzie @@ bo przestał mnie na nią boleć brzuch i w ogóle sie nie czuję jakby miała przyjść ...wiec pewnie znów mi sie przestawił cykl cholercia!!!!!!

I bądź tu mądra:angry::angry::angry:

Do góry