Matik2012
Fanka BB :)
krystianmartin wiesz nie przejmuj się męża gadaniem wiesz Panom trudno zaakceptować fakt że to może być jego wina do czego się nie przyzna oczywiście tylko tobie szpilę wetknie tacy są ale TY musisz być silna i teraz zrób taki poskacz trochę wokół niego , nic nie mów na temat ciąży już , zapłodnieni, planów, nic to może być męczące psychicznie tylko powiedz że to dla was tabletki na wzmocnienie organizmu i mu podawaj tą l karnitynę cynk itp. czy już bierzecie takie witaminki jak tak to od kiedy ?
NNNo mi tempka w końcu podskoczył więc ulżyło mi ale z tym Ph mojego męża to coś musi być na rzeczy bo ostatnio też jasne wyszło więc jak teraz nie zajdę to zestaw dla niego już czeka ale dopiero po 3 m-cach? no trudno zobaczymy co to będzie masakra z tym czekaniem
NNNo mi tempka w końcu podskoczył więc ulżyło mi ale z tym Ph mojego męża to coś musi być na rzeczy bo ostatnio też jasne wyszło więc jak teraz nie zajdę to zestaw dla niego już czeka ale dopiero po 3 m-cach? no trudno zobaczymy co to będzie masakra z tym czekaniem