reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
a ja juz nie zaluje ze nie poszlam na ta wizyte i wydalam 140 e bo sie dowiedzialm od ubezpieczalni (mojej) ze jesli by to lozysko bylo w tak zlym stanie jak powiedziala lekarka to takie badanie mam wtedy za darmo i lekarka powinna dac skierowanie a skoro nie dala mi tego skierowania to takie badanie to jest moje widzi misie tak powiedzieli bo to nie jest zadne obowiazkowe badanie tylko dodatkowe z mojej ciekawosci wiec nie zaluje bo nie robilam tego badania z zadnym dzieckiem i twierdze ze jest mi ono nie potrzebne a wizyte u ginekologo mam systematycznie co 3-4 tygodnie to nie twierdze ze je opuscilam bo to bylo wymuszenie mojej gin ktorej powedzialm raz nie zrobie a za drugim razem powiedziala ze musze a jak bym musiala to musi mi dac skierowanie :) i tyle na ten temat :)

Daria, niespecjalnie się przyłożyłam, więc wielkich nadziei nie pokładam ;-) Byłam na diecie Dukana, piłam morze coli light i codzienny seks wieczorny bez odsuwania od owu :tak: A no i Jonas mi sprzyjał ale tym bym się nie kierowała... Może się uda :-D

Hello!

Ja dziś mam jeden z tych dni, w których coś wymiękam i nie daję rady, dzieci dziś dają czadu w podnoszeniu ciśnienia ;-) (za to na kawie zaoszczędzę ;-)) a ja już odliczam do wieczora kiedy to M wróci z pracy i będę mieć namiastkę wytchnienia. Za oknem szaro, buro i ponuro a do tego leje, nie cierpię takiej pogody.

Roszpunka, wszystkiego najlepszego dla synka, samych radości i uśmiechów na twarzy oraz spełnienia marzeń!

Oczy niebieskie, wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka, 100 lat, spełnienia wszystkich marzeń i oczywiście ślicznego, zdrowego syneczka w brzuchu!

Oczy niebieskie ja również życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN i zdrowego synka w brzuszku i dzięki za tort mniam, musi być pyszny

Airfix jakie nie przyłożyłam się:dieta dukana , codzienny sex to bardzo dużo

Piranho dużo siły, czasami dopadają nas takie dni-okropność, taka niemoc ogarnia, jak mężulek wróci do domu to niech cię mocno przytuli

Ostatnia edycja:
reklama
Sto lat Dla synka
Niebieskie oczy również 100lat spokoju cierpliwości uśmiechu i samych słonecznych dni :-)

Araki a mierzyłaś PH?
Ja jurto podjadę do lekarza i albo mnie przyjmie od razu albo na inny dzień. Już nie mogę się doczekać żeby usłyszeć nie ma TORBIELA tylko coś mi mówi że mam kolejnego no nic zobaczymy

Do góry