Piranhu dziękuje Ci pieknie za Twoją odpowiedź. Chyba już wszystko wiem, teraz czekam na koniec @ i działamy . Nie będe kombinować z zamawianiem na allegro bo coś wcześniej @ przyszła i nie zdąrzy to dojść, dlatego spytałam o ten Rephresh bo mogę go kupić w aptece i też właśnie czytałam ze raz na 3 dni się stosuje, bo przylega dobrze do ścianek pochwy,więc tak z 2 dni przed starankami zastosuje cały aplikator, a potem przed samym starankiem i po, może po troszku + oczywiście dołacze te irygację skoro to moje Ph takie uparte
Sylk właśnie mi nie służy, a producent na stronie Rephresh pisze że można stosować przed i po stosunku- czyli może tak do końca nie wybije tych plemników
Wielkie nadzieje pokładam w tym cyklu bo to pierwszy cykl z CLO. A jeszcze tak mi troszkę smutno że moja mama w sumie naciska na to że chce mieć wnuczkę
a przecież wiem że nic nie jest pewne na 100%, dlatego postaram się o to niskie PH, suplementy biorę, a że jestem chudzinka to pewnie nie złe stężenie tego mam w organizmie
. Marzyła nam się córka za pierwszym razem, nie udało się i teraz każdy do okoła mówi że- musi być , że drugie pasuje do parki...a mnie aż się przykro robi. Synek przecież też bedzie najukochańszy.
Elmo ja trzymam kciuki za wszystkie i te chlopczykowe i dziewczynkowe
I nawet jak nie piszę, bo w sumie nie wiem o Was jeszcze tyle ile Wy o sobie bo jestem nowa, tak każdej życzę bardzo dobrze
Ale już chyba się pomału wciągnełam w BB i kojarze Was po nickach i nawet ostatnio wjeżdzając do Krakowa odwracam głowę , a na ścianie napis spraem - Tu Byłam ELMO
i tak uśmiechnełam się do siebie i od razu pomyślałam o BB