reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej ...
Przepraszam czy moglybyscie wytlumaczyc mi o co chodzi z tymi 0+12???
jestem staraczká juz 7 cykli ale jakos nic mi nie wychodzi:no::no::no:
Dziékujé

Hej basik77 te staranka o+12 to na dziewczynkę. Należy wstrzymać się przed owu 7 dni a potem działać 8-20 godzin po owulacji. Ale Piranha radzi 8-12 po owu.
Ewelin po prostu miałam ból owu i spytałam ale tak naprawdę nawet nie wstrzymywałam sie 7 dni tylko co 2(jak nigdy). Co z tego wyjdzie zobaczymy, ale jakoś nie stresuję sie tym, wiem, że czeka mnie wizyta u gina więc postanowie co dalej. Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę. Oby jutro Twój świat nabrał rózowego koloru.

Ostatnia edycja:
ewelin to ja mam tak samo jak cos zjem to wtedy wypycha;/ zwlaszcza wieczorem;/ po nadii nie bylo szybko brzucha widac bo jednak 2 lata roznicy zanim zaszlam w ciaze a tu 9 miesiecy i szybko widac;/ chociaz na zdjeciu nie widac to nie zaloze obcisle bluzki tylko same luzne;/
ja mam wizyte na 15 to bedziemy mialy prawie o tej samej godzinie wizyte ;p

Daria, jakieś zdjęcie wklejałaś? Nie widziałam. :-( Rodzinka się zdziwi co?Trzymam jutro kciuki. A co sobie chcesz na roczek kupić? Masz coś już na oku?
Ewelin, niezmiennie &&&. Tylko nie zapomnij napisać, bo będziemy wszystkie się niecierpliwić.

Ewelin &&&& za jutro, bede siedziec z zacisnietymi I myslec o Tobie gorąco :) ale emocje beda nie ma co, choc ja czuje, że tam córka mieszka :) jutro wszystko sie wyjaśni :)
Daria również za Ciebie && trzymam

pozdrawiam wszystkich serdecznie

macy moze sie nie zdziwia bo ja im juz kiedys powiedzialam ze i tak bede miala 3 dziecko :)ale pewnie bedzie to dla nich szok ze tak szybko bo dla mnie tez troszke byl :-p szukam jakiejs sukienki pod biustem odcinana to nie widac tak brzucha a akurat teraz jest ich pelno bo w modzie sa :)pare juz mam na oku tylko czekam do polowy miesiaca zebym wiedziala ze sie w nia zmieszcze;p
zdjecie gdzies tam jeszcze jest brzucha dodalam ale i tak moim zdaniem jest wiekszy tylkotak na zdjeciu wyszedl;p

A stosowała któraś Rephresh ? U mnie dziś zaczął się jakoś wcześniej nowy cykl, @ potrwa jakoś ok 6-7 dni, z czego 5-7 dzień to takie plamienia, wtedy może bym ten Rephresh zastosowała. Co 2-3 dni? owulka powinna wystąpić koło 14-15 dnia więc staranka by były do ok 11-12 dc dokąd będzie kremowy śluz i może zastosuje O+12.Moim problemem jest cały czas PH 6, spada ładnie po podmyciu Lactacyd Femina Plus,ale to tak na godzine do 4,5 potem wraca znów do 6. A pomogłoby zastosowanie irygacji z wody i cytryny na godzine przed staraniami? a potem wymycie Lactacyd i zastosowanie troszkę Rephresh i po 4 h tampon z wody i cytryny. Jeszcze na ile mam go tam umieścić? :) Wiąże duże nadzieje z tym cyklem, stąd tak się przejmuję i wypytuję.

reklama
Hej.
No i dlugi weekend mija... :-( ale mi sie nie bedzie chcialo jutro wstac.

Ewelin &&&& za zdrową fasolkę ;-) i czekam na wiesci.
Airfix przepraszam ze sie nie wypowiadam ale wiesz ze ja chlopczykowa staraczka prawda?

Dobrej nocki wszystkim. I owocnych staranek!

Do góry