reklama
Matik2012
Fanka BB :)
hejka z rana ,
wiecie co w tym cyklu mam ogromny problem z zaśnięciem po prostu mam tekie jakieś jakby dreszcze jakby podniecenie no szok próbuje zasnąć i nie mogę , oczywiście później zasypiam ale 3.4 godz nie normalne latam po całym łożu ;-) żeby sobie miejsce znaleźć
no cóż moje tempka zachowuje się zupełnie inaczej ale te skoki? dziwne, bóle piersi mi nie przeszły i mdłości na wieczór oraz miałam zawroty głowy wieczorem jeszcze nie miałam czegoś takiego, więc na pewno coś się dzieje tyle że może ja mam problem z tą prolaktyną i się nie uda?
pozostaje czekać i trzymać kciuki , jutro 11 dz po ovu lub 10 więc wiadomo nie koniecznie musi wyjść ale i tak zrobię bo nie wytrzymam
wieczorny bardziej mi się podoba
trzymam kciuki za starające się żeby wasze owulacje były idealne i pokazały się w pełnej okazałości i żebyście mogły trafić 0 12
a czekającym jak ja na 2 kreski cierpliwości kochane musimy dać radę i musi być dobrze , inaczej nie przyjdę już tu, żeby nie myśleć o tym ale nie wiem czy umiem
tu wklejam moje poprzednie cykle dla zainteresowanych
Wymagana autoryzacja
Wymagana autoryzacja
wiecie co w tym cyklu mam ogromny problem z zaśnięciem po prostu mam tekie jakieś jakby dreszcze jakby podniecenie no szok próbuje zasnąć i nie mogę , oczywiście później zasypiam ale 3.4 godz nie normalne latam po całym łożu ;-) żeby sobie miejsce znaleźć
no cóż moje tempka zachowuje się zupełnie inaczej ale te skoki? dziwne, bóle piersi mi nie przeszły i mdłości na wieczór oraz miałam zawroty głowy wieczorem jeszcze nie miałam czegoś takiego, więc na pewno coś się dzieje tyle że może ja mam problem z tą prolaktyną i się nie uda?
pozostaje czekać i trzymać kciuki , jutro 11 dz po ovu lub 10 więc wiadomo nie koniecznie musi wyjść ale i tak zrobię bo nie wytrzymam
wieczorny bardziej mi się podoba
trzymam kciuki za starające się żeby wasze owulacje były idealne i pokazały się w pełnej okazałości i żebyście mogły trafić 0 12
a czekającym jak ja na 2 kreski cierpliwości kochane musimy dać radę i musi być dobrze , inaczej nie przyjdę już tu, żeby nie myśleć o tym ale nie wiem czy umiem
tu wklejam moje poprzednie cykle dla zainteresowanych
Wymagana autoryzacja
Wymagana autoryzacja
Ostatnia edycja:
mamakaja
Dorcia jutro niedziela to zrobie coś lepszego na śniadanie heheheh
Matik telepatycznie wyczuwam Twoje podekscytowanie hehe Jak już bedziesz jutro wiedziała to będzie inaczej, najgorsza taka niepewność co nie? Wykres z tego cyklu zdecydowanie inny niż pozostałe;-) Oj coś czuję, że to był Twój ostatni cykl starań
Matik telepatycznie wyczuwam Twoje podekscytowanie hehe Jak już bedziesz jutro wiedziała to będzie inaczej, najgorsza taka niepewność co nie? Wykres z tego cyklu zdecydowanie inny niż pozostałe;-) Oj coś czuję, że to był Twój ostatni cykl starań
Ostatnia edycja:
Matik2012
zawsze jak coś mi się nie podoba w wykresie wchodzę na ovufrend na wykresy ciążowe i od razu mi lepiej tam to dopiero cuda się dzieją z temperaturami a idealne pnące się do góry to rzadkość, ach ;-) więc nadzieja zawsze jest
a ja naprawdę czuję że coś się dzieje i tyle , jak się teraz nie powiedzie to będę brała parodel na prolaktynę z powrotem i może dufaston
a ja naprawdę czuję że coś się dzieje i tyle , jak się teraz nie powiedzie to będę brała parodel na prolaktynę z powrotem i może dufaston
mamakaja
Mają samych synów ,dokładnie dwunastu chyba powinni wejść na to forumPrzesyłam link
http://www.fakt.pl/USA-Ojciec-splodzil-12-synow,artykuly,224945,1.html
http://www.fakt.pl/USA-Ojciec-splodzil-12-synow,artykuly,224945,1.html
Ostatnia edycja:
P
polisia
Gość
Dzięki za wsparcie termin @ mam dziś lub jutro w każdym cyklu walczę o przedłużenie tej fazy więc nie wiem na 100% ale jest dzis 13dpoOdniose się do Waszych komentarzy potem bo mam pytanie czy ktoras tak miala i z jakim koncowym efektem, ze negatywny test znaleziony po 2godz pokazywał cienia cień? Na opakowaniu piszą żeby nie brać pod uwagę haha a ja jestem ciekawa czy może któraś z Was tak miała?
Polisia...zmartwię Cię ...ja tak miałam kilka razy i niestety w ciąży nie jestem...ale ten cień cienia nie był taki jak powinien być, tzn nie idealnie takiej grubości albo lekko skosem,albo troszkę za bardzo w lewo. Jeśli grubość i umiejscowienie jest dobre , kolor bardzo jasny...hmmmm może to oznaczać że za kilka dni będzie już ciemniejsza krecha !!!
Może wrzuć fotkę co ???
Może wrzuć fotkę co ???
polisia ja tak miałam przy pierwszym dziecku mnie pokazał po godz. cienia cień więc na na drugi dzien zrobiłam ponownie i wyszły dwie piękne krechy lecz ten pierwszy zatrzymałam na pamiątke:-)
Powodzenia trzymam za wszystkie staraczki kciuki
Powodzenia trzymam za wszystkie staraczki kciuki
reklama
maran-atha
Matik tak ogladam ten Twój wykres I przejrzałam notatki I tam piszesz, ze wino pilaś I to kilka razy w wiekszej ilości bo po kilka lampek a nie zaznaczasz na wykresie, że temperature moze być zaklócona przez alcohol I to moze być mylnie podwyzszona temperature, której nie powinno sie brać pod uwage... takie moje spostrzeżenie tylko ;-) mysle poprostu, że taki fakt nalezy zaznaczać bo to naprawde zaburza pomiar... mniemniej jednak cały czas trzymam za Ciebie && I mam nadzieje, że niebawem ujrzysz || kreski na teście
za wszystkie trzymam &&&&& I kibicuje Wam z calego serca I choc nie staram sie I nie wiem czy sie zdecyduej to I tak nie moge przestac tu zaglądać wiec z serca wszystkim dobrze życze :* I bede podczytywać z ukrycia ;-)
za wszystkie trzymam &&&&& I kibicuje Wam z calego serca I choc nie staram sie I nie wiem czy sie zdecyduej to I tak nie moge przestac tu zaglądać wiec z serca wszystkim dobrze życze :* I bede podczytywać z ukrycia ;-)
Podziel się: