reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mamakaja to wpadam jutro...zostaw mi śniadanko,proszę !!! Tylko sporo bo wiesz ja z tych wiecznie nienajedzonych !!! P.S. nie lubię płatków z mlekiem :baffled::-p:-D

hejka z rana ,
wiecie co w tym cyklu mam ogromny problem z zaśnięciem po prostu mam tekie jakieś jakby dreszcze jakby podniecenie no szok próbuje zasnąć i nie mogę , oczywiście później zasypiam ale 3.4 godz nie normalne latam po całym łożu ;-) żeby sobie miejsce znaleźć

no cóż moje tempka zachowuje się zupełnie inaczej ale te skoki? dziwne, bóle piersi mi nie przeszły i mdłości na wieczór oraz miałam zawroty głowy wieczorem jeszcze nie miałam czegoś takiego, więc na pewno coś się dzieje tyle że może ja mam problem z tą prolaktyną i się nie uda?

pozostaje czekać i trzymać kciuki , jutro 11 dz po ovu lub 10 więc wiadomo nie koniecznie musi wyjść ale i tak zrobię bo nie wytrzymam :tak::-p
wieczorny bardziej mi się podoba :-D

trzymam kciuki za starające się żeby wasze owulacje były idealne i pokazały się w pełnej okazałości i żebyście mogły trafić 0 12 :tak:
a czekającym jak ja na 2 kreski cierpliwości kochane musimy dać radę i musi być dobrze , inaczej nie przyjdę już tu, żeby nie myśleć o tym ale nie wiem czy umiem:dry::confused:

tu wklejam moje poprzednie cykle dla zainteresowanych:tak:
Wymagana autoryzacja
Wymagana autoryzacja

Ostatnia edycja:
Dorcia jutro niedziela to zrobie coś lepszego na śniadanie heheheh :-D
Matik telepatycznie wyczuwam Twoje podekscytowanie hehe:-D Jak już bedziesz jutro wiedziała to będzie inaczej, najgorsza taka niepewność co nie? Wykres z tego cyklu zdecydowanie inny niż pozostałe;-) Oj coś czuję, że to był Twój ostatni cykl starań:tak:

Ostatnia edycja:
zawsze jak coś mi się nie podoba w wykresie wchodzę na ovufrend na wykresy ciążowe i od razu mi lepiej tam to dopiero cuda się dzieją z temperaturami a idealne pnące się do góry to rzadkość, ach ;-) więc nadzieja zawsze jest
a ja naprawdę czuję że coś się dzieje i tyle , jak się teraz nie powiedzie to będę brała parodel na prolaktynę z powrotem i może dufaston

Dzięki za wsparcie termin @ mam dziś lub jutro w każdym cyklu walczę o przedłużenie tej fazy więc nie wiem na 100% ale jest dzis 13dpoOdniose się do Waszych komentarzy potem bo mam pytanie czy ktoras tak miala i z jakim koncowym efektem, ze negatywny test znaleziony po 2godz pokazywał cienia cień? Na opakowaniu piszą żeby nie brać pod uwagę haha a ja jestem ciekawa czy może któraś z Was tak miała?

Polisia...zmartwię Cię ...ja tak miałam kilka razy i niestety w ciąży nie jestem...ale ten cień cienia nie był taki jak powinien być, tzn nie idealnie takiej grubości albo lekko skosem,albo troszkę za bardzo w lewo. Jeśli grubość i umiejscowienie jest dobre , kolor bardzo jasny...hmmmm może to oznaczać że za kilka dni będzie już ciemniejsza krecha !!!:tak:

Może wrzuć fotkę co ???

polisia ja tak miałam przy pierwszym dziecku mnie pokazał po godz. cienia cień więc na na drugi dzien zrobiłam ponownie i wyszły dwie piękne krechy lecz ten pierwszy zatrzymałam na pamiątke:-)
Powodzenia trzymam za wszystkie staraczki kciuki

reklama
Matik tak ogladam ten Twój wykres I przejrzałam notatki I tam piszesz, ze wino pilaś I to kilka razy w wiekszej ilości bo po kilka lampek a nie zaznaczasz na wykresie, że temperature moze być zaklócona przez alcohol I to moze być mylnie podwyzszona temperature, której nie powinno sie brać pod uwage... takie moje spostrzeżenie tylko ;-) mysle poprostu, że taki fakt nalezy zaznaczać bo to naprawde zaburza pomiar... mniemniej jednak cały czas trzymam za Ciebie && I mam nadzieje, że niebawem ujrzysz || kreski na teście

za wszystkie trzymam &&&&& I kibicuje Wam z calego serca I choc nie staram sie I nie wiem czy sie zdecyduej to I tak nie moge przestac tu zaglądać :zawstydzona/y: wiec z serca wszystkim dobrze życze :* I bede podczytywać z ukrycia ;-)

Do góry