maggie2205
Fan(ka)
Piranhu moje dziecko też już ma plombę, nie stresuj się będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz pamietam mam lozysko przodujace
co do terminu to ten lekarz co to bedzie robil w recepcji powiedzieli ze nie da rady;/ ale jak u moje lekarki przyjdzie ta polka w recepcji maz do niej zadzwoni i powie na kiedy nam dali termin i lekarka najwyzej zadzwoni i przelozy bo ona kazala mi isc w tym tygodniu co teraz bedzie ;/
lekow nic nie dali oni tutaj ogolnie za bardzo na podtrzymanie nie dawaja do 12 tygodnia jakos tak mi polozna kiedys tlumaczyla.. mowila ze jak usg u tego lekarza wyjdzie zle to najprawdopodobniej szpital nobo jak tu lezec w domu ;p
Daria, kurczę mocno cię ściskam i będę trzymała kciuki, żeby się wszystko unormowało. Oszczędzaj się, dzidzia jest najważniejsza!
Macy, nie wiem kim z zawodu jest Twój mąż, ale znam taką parkę, która co dwa lata przeprowadza się na drugi koniec świata, właśnie ze względu na zawód męża. Byli już w Niemczech, Malezji, Brazylii a teraz są w RPA i mówią, że w RPA jest najlepiej i najbezpieczniej (wbrew pozorom), więc nie nastawiaj się negatywnie ;-)
Mają dwójkę dzieci, które są teraz czterojęzyczne ;-)
Matik, inspirowana Twoim pytankiem o zmiany w wykresach dziś zmajstrowałam takie oto cudo (nie wcale nie nudzi mi się w pracy, ciężko pracuję i w ogóle )... nie wiem czy uda mi się wkleić. U mnie nadzieja wysoko, bo tempka też (dziś znowu 36,8) no ale czekam do niedzieli.
Zobacz załącznik 576293
Daria ładny ten zestaw. A jeśłi chodzi o Zare i Wójcika to możesz zamówić przez internet jakiś zestaw ubranek Wojcikonline.com - Ubranka dla dzieci, dziewczynek, chłopców, odzież dziecięca - firmowy sklep internetowy Wójcik Fashion ZARA Poland - Oficjalna strona internetowa