reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik ja sie na dziewczynke nigdy jakos specjalnie nie staralam poprostu mam predyspozycje bez starania do płodzenia dziewczynek wiec sie nie znam jak to trzeba z tymi sylkami I innymi lubrykantam , ale myśle, że I z sylkiem można przesadzic jak sie za dużo da. Dziewczyny juz dawniej, jak czytałam wstecz forum, pisały o tym, że nie daja tego dużo, kropelke na palcu ;) ale jak to wyglada w praktyce to nie wiem. Jednak śluz w okresie płodnym ma wyższe ph nie bez powodu tylko po to by ułatwic plemnikom droge do jajeczka a jak sie zakwasza środowisko to raczej jest to przeszkodą wiec jak plemniki słabsze to pewnie taki sylk też nie pomaga a raczej przeszkada pomimo tego, że on naturalny... ale jak jest w rzeczywistości to nie wiem, pewnie zalezy od jakości plemników I od płodnosci kobiety :)

reklama
No właśnie dziewczyny, co do Sylku, to czy można go dawać przed starankami jeśli ph jest poniżej 5, np. 4,5 czy już wtedy nie bo za bardzo zakwasi?

Elmo- czekamy na wieści

Antosia79 dzięki ci bardzo za wszystkie informacje jak będe miec pytania to wiem że moge na ciebie liczyc:-)
Jesteśmy w tym samym położeniu mamy dwóch wspaniałych synków marzymy o córeczce a jak będzie chłopak to też bedziemy kochac najważniejsze żeby zdrowe było:-)
U nas w rodzinie jest 7 chłopaków jeden w drodze =8 a 1 dziewczynka(ale to jest chłopczyca) żadnych kucyków sukienek różowego fioletowego itp
Wiec nie ma co sie dziwic że chcemy isc i kupic ciuszki dziewczęce jakieś kucyki zrobic :-D
lecz nic za wszelką cene
ps dzięki za info w sprawie diety ale ja od początku zakładałam suplementy,wykresy itp pod uwage brac
ticker.php

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
Hej babeczki.
Bardzo ale to bardzo dziekuje wam za wsparcie i wszystkie kciuki, byly mi dzis naprawde potrzebne. Juz dawno tak sie nie stresowalam jak dzis przed tą wizyta. Wpadam dosłownie na dwa zdania bo prosto z drogi. Maleństwo jest pzresliczne i takie no jakby to powiedziec boskie :) Przezierność ok, kosc nosowa jest, zalązki mózgu, 2 nózki, 2 rączki, po 5 paluszków. Bobas ruchliwy i slicznie sie prezentowal z kazdej strony. Lekarz prezentujac "wyrostek płciowy" kilka razy wyraznie powtórzyl ze na tym etapie wygląda "to" tak samo u chłopców jak i u dziewczynek wiec kazal sie nie sugerowac. Zatem nie analizuje. Jestem szczesliwa ze wszystko jest dobrze.
Zatem niech te moje 5 cm szczęscia bedzie dla was dziewczyny ogromną motywacją!!!!
Przesyłam wam moc kciuków fluidków i czego tylko chcecie!!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

każdej pojedynczo i kazdej z osobna! :tak:

Przedstawiam wam moje dzieciątko, kimkolwiek jest :confused:

No to Elmo- gratulacje zdrowej dzidzi! Cieszymy się razem z Tobą ! Aż się buzia mi śmieje do Twego cudnego bobaska! Jest prześliczny!:-)

reklama
Do góry