reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik ja sie na dziewczynke nigdy jakos specjalnie nie staralam poprostu mam predyspozycje bez starania do płodzenia dziewczynek wiec sie nie znam jak to trzeba z tymi sylkami I innymi lubrykantam , ale myśle, że I z sylkiem można przesadzic jak sie za dużo da. Dziewczyny juz dawniej, jak czytałam wstecz forum, pisały o tym, że nie daja tego dużo, kropelke na palcu ;) ale jak to wyglada w praktyce to nie wiem. Jednak śluz w okresie płodnym ma wyższe ph nie bez powodu tylko po to by ułatwic plemnikom droge do jajeczka a jak sie zakwasza środowisko to raczej jest to przeszkodą wiec jak plemniki słabsze to pewnie taki sylk też nie pomaga a raczej przeszkada pomimo tego, że on naturalny... ale jak jest w rzeczywistości to nie wiem, pewnie zalezy od jakości plemników I od płodnosci kobiety :)

reklama
No właśnie dziewczyny, co do Sylku, to czy można go dawać przed starankami jeśli ph jest poniżej 5, np. 4,5 czy już wtedy nie bo za bardzo zakwasi?

Elmo- czekamy na wieści

Antosia79 dzięki ci bardzo za wszystkie informacje jak będe miec pytania to wiem że moge na ciebie liczyc:-)
Jesteśmy w tym samym położeniu mamy dwóch wspaniałych synków marzymy o córeczce a jak będzie chłopak to też bedziemy kochac najważniejsze żeby zdrowe było:-)
U nas w rodzinie jest 7 chłopaków jeden w drodze =8 a 1 dziewczynka(ale to jest chłopczyca) żadnych kucyków sukienek różowego fioletowego itp
Wiec nie ma co sie dziwic że chcemy isc i kupic ciuszki dziewczęce jakieś kucyki zrobic :-D
lecz nic za wszelką cene
ps dzięki za info w sprawie diety ale ja od początku zakładałam suplementy,wykresy itp pod uwage brac
ticker.php

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
Hej babeczki.
Bardzo ale to bardzo dziekuje wam za wsparcie i wszystkie kciuki, byly mi dzis naprawde potrzebne. Juz dawno tak sie nie stresowalam jak dzis przed tą wizyta. Wpadam dosłownie na dwa zdania bo prosto z drogi. Maleństwo jest pzresliczne i takie no jakby to powiedziec boskie :) Przezierność ok, kosc nosowa jest, zalązki mózgu, 2 nózki, 2 rączki, po 5 paluszków. Bobas ruchliwy i slicznie sie prezentowal z kazdej strony. Lekarz prezentujac "wyrostek płciowy" kilka razy wyraznie powtórzyl ze na tym etapie wygląda "to" tak samo u chłopców jak i u dziewczynek wiec kazal sie nie sugerowac. Zatem nie analizuje. Jestem szczesliwa ze wszystko jest dobrze.
Zatem niech te moje 5 cm szczęscia bedzie dla was dziewczyny ogromną motywacją!!!!
Przesyłam wam moc kciuków fluidków i czego tylko chcecie!!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

każdej pojedynczo i kazdej z osobna! :tak:

Przedstawiam wam moje dzieciątko, kimkolwiek jest :confused:

No to Elmo- gratulacje zdrowej dzidzi! Cieszymy się razem z Tobą ! Aż się buzia mi śmieje do Twego cudnego bobaska! Jest prześliczny!:-)

reklama
Do góry