reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej
Elmo nie panikuj, ciekawe czy twój gin ma dobry sprzęt to może jutro powie ci ze widać siusiaka:tak:.
U mnie nic nowego, zero objawów nawet detektor daje mi po 2 pkt:-D jutro zobaczę, ale nie liczę na pozytyw bo zrobie po południu, testy juz czekają w domu

reklama
Krystianmartin dlaczego popoludniu? Jesli juz robisz tak wczesnie to moze jednak z rana. No przyznam ze sie podlamalam. Malo tego, Verita która planowała chlopca bedzie miala córeczke... Mój gin ma dobry sprzet, wizyta w czwartek.

Elmo po południu bo gdzieś tak będziemy w domu. Pomyśl czy mogłabym wytrzymać do następnego dnia? Mam 5 testów, zresztą to 3 dni przed @.
Będzie dobrze. A na którą masz wizytę?

Acha no to &&&& i bede czekac na wiesci. Wizyta około 17. Nie wierze ze w 12 tyg mozna wiarygodnie poznac plec, spojrz na moj suwaczek to bedzie 11t3d. A jak mam zobaczyc cos co przypomina wargi sromowe to wole nie wiedziec :-( Boszzzzzze przepraszam ale mam zalamke :-(

Elmo pamiętaj zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy. Sama powiedz komu ma sie udać jak nie Tobie? Ja mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że nie robiłam nic, a sama ciąża i zdrowe dzieciątko będą dla mnie nagrodą. Nie łam się, masz dzidziusia pd serduszkiem i wiem ze już kochasz tą małą istotkę. Załamałaś się cynkiem? 1 cynk, przeciwko diecie, olejkom, innym witaminom, podwyższonym ph, okładem lodowym jąder..... Elmo spoko

Witam Was kochane...gdzies tam w ferworze pracy i obowiązków domowych czasem podczytuje co u Was słychać...u mnie nic nowego a nawet moje plany ciążowe ooo przesuneły sie hooo i to nie wiem czy czasem już nie zostaniemy przy dwójce dzieci (powód...zmiany w pracy i to kolosalne!!!!! - tak "chcesz rozśmieszyć Pana Boga - powiedz mu o swoich planach)...ciężko mi jak widze takie małe laleczki ale cóż...jak mój mąz mówi ...zony królów rodza samych synów...ot pocieszenie:-)...a na dodatek własnie dowiedziałam sie ze kolezanka bedzie miała dziewczynke - potwierdzone!!!! wyc mi sie chce...masakra ale cóz musze tu siedziec i przytakiwać jak piekne sunkienki bedzie nosiła...ehhhh...zycie:-(...dziewczynki trzymam za Was ogromne kciuki ...żebyście doświadczyły tego szczęścia...które mi nie bedzie juz dane....pozdrawiam

cześć dziewczyny
Piranha mała śliczna, a oczka ma cudowne i jak już duża. Ja pragnienie poznania płci mam przeogromne ale tak jak elmo boję się rozczarować. pokićkane to wszystko. A co do wagi to przytyć 10 kg to dla mnie marzenie, bo z moich 17 potem mi było ciężko zejść. Teraz jem normalnie,wtedy to jadłam bez przerwy i mam nadzieję tez przytyc ok 10, ale pożyjemy zobaczymy.pozdrawiam cieplo.
Dorcia, Marntha witam i pozdrawiam
Luka jak mogłybyśmy o tobie zapomnieć. jak tak czytam o twoich jajowodach, jajnikach to trudno mi to sobie wyobrazić. Trzymam kciuki i życzę zdrówka.
Krystian jesteśmy z tobą, wykres książkowy, temperatura wysoka oby tak dalej i trzymaj się ciepło,

elmo nie łam się, to tak samo jak ja czasami wypiłam piwko bo wyczytałam ze dobrze zakwasza a potem się dowiaduję ze nie wolno było, a jeśli tak to tylko facetowi. Al etak jak krystian mówi, zobacz naprawdę dużo zrobiłas, tzn wszystko co było na liście Piranhy co do planowania chłopca więc własnie komu ma sie udac jak nie Tobie.
A skąd wiesz e Verita bedzie miała coreczkę- ona chyba jest w ciąży tylko trochę starszej od nas.

matik
A co do zadawania głupich i mądrych pytań to uważam że takowych nie ma. po prostu dla jednej dziewczyny jedno pytanie jest ważne i pyta bo chce znac odpowiedz a dla innej jest głupie.także jak dla mnie pytaj i jak bede znała odpowiedz to odpowiem.

Dobra, narazie skupie sie na tym aby wszystko było dobrze. Macie racje kocham to moje dzieciątko kimkolwiek jest.

Czarna perła
fajnie ze zajrzałas. Masz racje, zycie pisze rozne scenariusze. Ale moze Cie jeszcze kiedys pozytywnie zaskoczy? Zycze Ci tego.
Ewelin raczej sie nie udzielam ale zagladam na wątek lutowy, wczoraj poznala płec na badaniach genetycznych, jej ciaza jest tydzien, moze 2 tyg. starsza od naszej. Poza tym na wątku styczniowym wysyp chłopców. Dla mnie juz braknie ech ...

reklama
Elmo, powiedz Kochana, gdzie Ty mieszkasz? Bo jak przylecę, a jak przyłożę! MYŚL POZYTYWNIE! Jakie wargi sromowe? Te zostaw dla Ewelin, Ty stałaś w kolejce po siusiaka! ;-) Będzie dobrze. Musi być. Cynkiem się nie przejmuj. Pomyśl sama, że chłopca łatwiej strzelić. Zmieniłaś radykalnie dietę, brałaś suplementy - UDA SIĘ!
Lukaa, powodzenia!
Krystianmartin, co się detektorem przejmujesz, może to też made in china. ;-) Tempka w górze, 6/7 dzień po owu delikatny spadek. Ja myślę pozytywnie. Wyluzowałaś się podczas wakacji, więc może właśnie się udało?
Matik, podziwiam, że masz jeszcze siłę na myślenie o bliźniakach. Ja boję sie jak ognia - moja mama ma brata bliźniaka, więc szanse w rodzinie są.

Do góry