reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oczy niebieskie, taka radość od Ciebie bije. Z monitora normalnie pryska. :-) Ładny suwaczek. :tak:
Ewelin, fajnie Ciebie widzieć. Dobrego masz lekarza, skoro tak o Ciebie dba. :tak: Zdjęcie kruszynki - cudne. Mam takie samo z 12 tygodnia z córcią.
Daria, Matik, odnośnie brzucha księżnej - fajnie, że Wy byłyście płaskie już 24 godziny po porodzie, ale większości kobiet zajmuje to trochę więcej czasu, żeby do formy wrócić. Jest bardzo szczupła, więc tym bardziej to widać. Dla mnie wspaniale, że nie pokazała się jak większość celebrity na okładkach gazet - piękna i szczupła w rozmiarze 34 2 tygodnie po porodzie, bo wtedy tylko innym normalnym, zdrowym kobietom wydawać się może, że z nimi coś jest nie tak. Pokazała swoją kobiecą naturalność i moim zdaniem wyglądała pięknie.

My dziś zrobiliśmy sobie wypad do miasta. Gorąc taki, że cżłowiek do własnego cienia się lepi.

Elle, Antosia, Araki, Krystian - &&&&&&&.

reklama
macy wszystko się zgadza ale aż taki naprężony? pewnie tak nie znam wszystkich kobiet a na pewno nie widziałam po porodzie ;-)
daria tak tak dzięki doczytałam twojego posta właśnie to samo co napisałaś to dobrze że to nie ma znaczenia
a basen i waleriana herbatka wiecie coś?

Hej babeczki.

Spac mi sie juz chce strasznie ale jeszcze do was zajrzałam...

Ewelin córeczka sliczna ;-) No rzeczywiscie lekarz dba o Ciebie, co lekarz to widze inna taktyka. Ja narazie mam zrobic tylko krew, mocz i cukier. Oczywiscie wczesniej zrobil dokladny wywiad czy cos tam u mnie nie tak wiec pewnie stad tylko tyle. Napewno Twoje wyniki beda ok &&& Powiem Ci ze narazie trzymam sie tego ze to chlopczyk i coraz bardziej niecierpliwie czekam na wizyte za tydzien.
Oczy niebieskie a jaki jest Twoj mocz? :-) U mnie inny niz zwykle, przejrzysty i dosyc jaskrawy.
Elle w 12 dpo druga kreska byla mega blada takze &&&& za kolejne testowanko ;-)
Matik co do waleriana sie nie wypowiem ale jak chodzi o basen to nie wiem jaki ma wplyw na ph ale w basenie z reguly woda jest chlodna wiec ja wysylalam mojego m zeby sie chlodzil...

Co do brzucha ksieznej Kate (nie wiem czy to odpowiedni watek na forum o planowaniu płci :-D) byl spory, ale widzialam takie. Moze jej troche wywolywali porod i brzuch mocno napuchł. Nie ma co gdybac, Macy ma racje, nie wyobwijala sie pasami wyszczuplajacymi jak przecietna celebrytka i nie pokazala z plaskim brzuchem jakby taki wlasnie byl normalny drugiego dnia po porodzie. A potem takie pierworodki jaka ja bylam kilka lat temu zastanawiaja sie o co chodzi kiedy dziecka juz w brzuchu nie ma a ja nadal wygladam jak w dobrze zaawansowanej ciazy :-D

Hej
POMOCY!!!
Przydarzyło mi sie cos dziwnego. Dzisiaj miałam bardzo silny ból podbrzusza.. ciągneło, że aż płakałam z bólu. zaczęło sie nagle i po 30 minut skończyło. Czy to ból owu? Na @ tez za szybko zreszta nie taki, aż ciągnęło mnie w dół. Nigdy takiego nie czułam:no:.
Na szczęście przeszło ale się wystraszyłam.

czesc :)
zagladam do Was ale nie chce gadac o byle czy ;) ale odnosnie brzucha Kate rzec moge, ze miaam tak samo po obu porodach ;) z Alá zszed szybciej z Maja wolniej ale na drugá dobe po porodzie tez by jeszcze wielki... z tym, ze ja mialam olbrzymie brzuchy z dziecmi ok. 120cm przed samym porodem no I dzieci duze rodzilam wiec dla mnie taki brzuch jest normalny po porodzie :) pozdrawiam wszystkich I oczywiscie trzymam kciuki za Was :) Antosia Elle Dorcia Krysianmartin Matki nie tracie wiary :)
Ewelin Oczy niebieskie dzidziusie cudowne :* I widze, ze u Ewelin córka jak malowana a u niebieskich bédzie chlop jak dáb :)
IDE KAPAC DZIECI I DO LOZKA ZAGONIC :* PA

Krystianmartin jak przeszlo to dobrze. Jestes po owu wiec moze tam sie cos jednak dzieje? &&&&&&&&&&&&&& oby to był dobry znak :tak: ale ze tak mocno? Ciekawe...

Elmo dlatego się wystraszyłam,,, mój m też i mówi do mnie może ciąża, czytałam, że jest ból ikmplantacyjny, ale to za wcześnie więc modlę się, żeby nic złego sie tam nie działo

Elmo pamiętam jak tobie spadła temp 4 dni po..... pamiętasz;-). Ja sie nie nastawiam... może nerwobóle. idę lulu, dzisiaj taki cały dzień. pa

reklama
Krystianmartin w 5 dpo ale nie wiem czy ta implantacja nie byla w 10 dpo... ciekawe jaka tempka bedzie u Ciebie jutro... Ja wierze ze to dobry znak, naprawde wierze :tak: Trzymaj sie.
Dobrej nocki.

Do góry