reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny, ja nie jestem twarda, tylko juz tyle łez wylałam nad negatywnymi testami,ze po prostu już nie mam na to sił. Myslicie, ze za każdym razem nie przezywam, @, że nie robie testów, ze odpuszczam i z luzem podchodze do końca cyklu.... Nawet nie wiecie jak Was wszystkie rozumiem, nike chcę zebyście cierpiały wystarczy już... kurcze oddałabym wszystko żebyscie spełniały swoje marzenia:-D:-D.

reklama
przepraszam :rofl2:
widać jaka zakręcona jestem ;-)
Ja jestem już przejęta staraniami bo mi lewy jajnik już daje znać że będzie działać , czyli mam tylko 3 dni w cyklu bez żadnych objawów :no: masakra jakaś jak tu żyć normalnie szok
a czy wiecie jak basen tzn woda chlorowana działa? tzn zakwasza czy nie? bo się zaczęłam moczyć a tu nawet nie wiem czy to wskazane

Oczy niebieskie ale to fajne że dzielicie sie radościa i entuzjazmem na forum. Nawet nie wiesz jak wzruszaja mnie zdjęcia Waszych fasolinek, az mi sie buźka smije.:-D Ja mam swoje lata ciekawe czy któras z Was jest w podobnym wieku 38 lat. Z poprzednimi ciążami nie było problemu, strzał w dziesiatke. Może nie dane mi 3 dzieciątko.

krystian nawet nie wiesz jaka z Ciebie dzielna babeczka. I twoje trudy zostaną nagrodzone.
Ja mam 32 lata znam kobietkę która w wieku 39 zaszła w ciążę z jednym jajnikiem.

Dostałam oficjalne pozwolenie, aby dodać suwaczek Córy, patrzcie i podziwiajcie! :-D
Daria, czy pamiętasz może jaki miałaś mocz z Nadią i z Colinem, czy mętny czy przezroczysty?

Krystianmartin ściskam Cię wirtualnie.

piękny suwaczek ja też mam 11 latków i 01.08 urodziny ach czas leci 81 rok :-)

ja z chłopakiem i bliźniakami miałam przezroczysty a w 1 nie wiem kto tam by, był mega ciemny intensywny ale to nie wydaje mi się żeby tym sugerować bo pamiętam jak 2011 tu na forum robiłyśmy testy z kapusty kto ma dziewczynę a kto chłopaka to się myliło :) a i jeszcze z sodą pieniącą mi też wychodziła cały czas dziewczynka a był chłopak :tak:

a walerianę można pić to tylko herbatka uspokajająca ale?
i wracam do pytania basen to dziewczynkowo czy nie?

na ovufrend mam takie info

Jeśli jesteś tuż przed spodziewaną miesiączką, a Twoja temperatura spadła do poziomu z przed owulacji, prawdopodobnie miesiączka jest już za rogiem.

reklama
Do góry