reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny, ja nie jestem twarda, tylko juz tyle łez wylałam nad negatywnymi testami,ze po prostu już nie mam na to sił. Myslicie, ze za każdym razem nie przezywam, @, że nie robie testów, ze odpuszczam i z luzem podchodze do końca cyklu.... Nawet nie wiecie jak Was wszystkie rozumiem, nike chcę zebyście cierpiały wystarczy już... kurcze oddałabym wszystko żebyscie spełniały swoje marzenia:-D:-D.

reklama
przepraszam :rofl2:
widać jaka zakręcona jestem ;-)
Ja jestem już przejęta staraniami bo mi lewy jajnik już daje znać że będzie działać , czyli mam tylko 3 dni w cyklu bez żadnych objawów :no: masakra jakaś jak tu żyć normalnie szok
a czy wiecie jak basen tzn woda chlorowana działa? tzn zakwasza czy nie? bo się zaczęłam moczyć a tu nawet nie wiem czy to wskazane

Oczy niebieskie ale to fajne że dzielicie sie radościa i entuzjazmem na forum. Nawet nie wiesz jak wzruszaja mnie zdjęcia Waszych fasolinek, az mi sie buźka smije.:-D Ja mam swoje lata ciekawe czy któras z Was jest w podobnym wieku 38 lat. Z poprzednimi ciążami nie było problemu, strzał w dziesiatke. Może nie dane mi 3 dzieciątko.

krystian nawet nie wiesz jaka z Ciebie dzielna babeczka. I twoje trudy zostaną nagrodzone.
Ja mam 32 lata znam kobietkę która w wieku 39 zaszła w ciążę z jednym jajnikiem.

Dostałam oficjalne pozwolenie, aby dodać suwaczek Córy, patrzcie i podziwiajcie! :-D
Daria, czy pamiętasz może jaki miałaś mocz z Nadią i z Colinem, czy mętny czy przezroczysty?

Krystianmartin ściskam Cię wirtualnie.

piękny suwaczek ja też mam 11 latków i 01.08 urodziny ach czas leci 81 rok :-)

ja z chłopakiem i bliźniakami miałam przezroczysty a w 1 nie wiem kto tam by, był mega ciemny intensywny ale to nie wydaje mi się żeby tym sugerować bo pamiętam jak 2011 tu na forum robiłyśmy testy z kapusty kto ma dziewczynę a kto chłopaka to się myliło :) a i jeszcze z sodą pieniącą mi też wychodziła cały czas dziewczynka a był chłopak :tak:

a walerianę można pić to tylko herbatka uspokajająca ale?
i wracam do pytania basen to dziewczynkowo czy nie?

na ovufrend mam takie info

Jeśli jesteś tuż przed spodziewaną miesiączką, a Twoja temperatura spadła do poziomu z przed owulacji, prawdopodobnie miesiączka jest już za rogiem.

reklama
Do góry