Elle87
KochajacaMama87
Elmo jak to napisałaś to jakbym widziała siebie... też jestem stuknięta na tym punkcie i aż mi czasami głupio że analizuję osoby z otoczenia które są np w ciąży. ja się wczoraj dowiedziałam że koleżanka jest w ciąży i oczywiście od razu się jej zapytałam co by chciała a ona że dziewczynkę (mimo że to jej pierwsze dziecko) bo mówi że w koło sami chłopcy się u nich w rodzinie rodzą i tak dla odmiany liczą że im się uda. jakby nie było zaraz sprawdziłam co jej wychodzi z kalendarza chińskiego i wychodzi dziewczynka... oczywiście życzę jej tego ale jak sobie pomyślę ile osób ma właśnie takie szczęście że bez żadnych przygotować mają wymarzone płcie to jakoś mi przykro :-( ile to musimy włożyć trudu i stresu w to całe planowanie żeby spełnić swoje marzenie a jeszcze nie ma pewności że zostanie ono spełnione... przepraszam że tak smęcę ale dziś mam kiepski dzień i nawet sobie popłakałam trochę chyba z tej bezsilności i tak silnego pragnienia córki
skąd to się bierze w tej głowie to ja nie wiem :-(
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)