Milena gratuluję córeczki! Zaraz dziewczyny zasypia Cie pytaniami :-) niestety ja nie poweim co tam jest na zdjeciu, z tego ujecia nic nie umiem wywnioskowac, obawiam sie ze ja nie Pirania by tą zagadke rozwiazala. Ale w 17 tc to juz jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze pomylki nie bedzie.
Ewelin a roznie z tymi moimi przeczuciami. Przyznam ze staram sie wogole wyprzec z siebie te mysli o plci do tego usg genetycznego. Jestem pewna ze po nim zaczne swirowac. Ale dzis jak rozmawialam ze szwagrem o dziewczynie z jego rodziny ktora jest w coazy o 1,5 miesiaca wyzej i powiedzial jakie maja wybrane imie dla chlopca to az mnie przeszylo. Znowu poczulam to co "dlaczego wszyscy maja a ja nie :-(" od razu zaczelam analizowac ze ona i jej maz sa wegetarianinami wiec jak to jest z ta dieta... pozniej powiedzial mi ze plci jeszcze nie znaja, to sie troche uspokoilam. Dziwne te uczucia naprawde, wstydze sie ich czasem
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
skad to sie we mnie bierze? Tak bardzo chce tego synka :-( A Ty dalej Cie to tak dreczy?
Daria wizyte mam 1 sierpnia. Czekam choc przyznam ze czas szybko mi leci, jak zawsze w wakacje.
Oczy niebieskie dobrze ze przypomnialas o tych sliwkach. Ech ciekawe co z tych naszych staran wyjdzie.
Mamakaja alez jestem ciekawa co tam sie u Ciebie dzieje...
Maran milo ze jestes. Masz racje, niby jak sie chodzi do pracy to czlowiek narzeka, ze sie nie chce ze to, ze tamto, jednak od domu tez trzeba odpoczac a to jest taka odskocznia od domu, od obowiazkow... Czlowiek wiecznie w biegu ale jak ma sie dzien lub kilka dni wolnego i spedza ten czas z dzieckiem to baaaaaardzoe sie decenia ten czas. Jeszcze chwile poszlesz mlodsza do przedszkola i moze znajdziesz cos choc na czesc etatu prawda? Masz taki plan?
Dzien spedzilam z Zuza na dworze. Wyszalala sie i padla w aucie. Musze ja zaraz umyc na spiocha. Takze wytrwalam dzis bez drzemki i nawet sie trzymam :-) troszke mnie nudzi ale nie jest zle.
Laski do jutra.
Milego wieczoru.
Rano czekam na dobre wiesci ;-)