reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tyle się napisałam i niechcący usunęłam :-) no nic ale upust dałam sobie :-)
dobra mój plan tabletki po okresie do owulacji i koniec!!! :-)

:confused: a co z tym księżycem koniec lipca na dziewczynkę czy nie? wiecie?

mamakaja piękna wzrostowa tempka trzymam kciuki bo myślę że coś się tu święci :tak:

reklama
czesc
Matik z tego co widze to 27,28 I pól 29 ksiązyc w znaku meskim a od połowy 29, 30 I do połowy 31 lipca w znaku żeńskim ;-) ale ja bym sie tym nie sugerowała ale zrobisz jak zechcesz ;-)
Mamakaja &&&& trzymam bo wykres wyglada fajnie

Elle Antosia Dorcia I wszystkie inne starające sie I oczekujące na testowanie myśle o Was I też && zaciskam :)
oczy niebieskie ;) nigdy wszystkim nie dogodzisz ;) my chcielismy chlopca drugiego, ale nie miałam tej wiedzy co mam teraz wiec nie wyszło bo wszystko robiłam na dziewczynke ;) ale Ala zadowolona, ze ma siostre :) tylko, że u nas mała różnica wieku a u Ciebie bedzie duza wiec Twoja córeczka już z dziudziusiem bawic sie tak nie bedzie bo ona juz nastolatką bedzie a brat to dopiero bedzie zaczynał kumać ;) ale za to na pewno duzo Ci przy małym pomoże :)

wszystkich serdecznie pozdrawiam

Elmo :* Ewelin :* Misia :* Krystianmartin :* I wszystkie inne dziewczyny dużo usmiechu dla Was :*

Maran-atha, a Ty będziesz jeszcze próbować o trzecią dzidzię?
Ewelin, suszone owoce - śliwki, morele są dobre na zaparcia, ale mogą powodować wzdęcia. Na zaparcia dobre jest siemię lniane - zalewasz ciepłą wodą, odstawiasz i po jakimś czasie sobie taką oleistą maź wyjadasz łyżeczką.
Mamakaja, to wszystko moim zdaniem calkiem nieźle wygląda. Trzymam kciuki! &&&&&&

mamakaja dzięki za te księżyce ale ładnie napisała maran-atha(od połowy 29, 30 I do połowy 31 lipca w znaku żeńskim) nie nie chcę się kierować tym, ale wiedzieć jest miło bo akurat w te dni mam mieć owu :) idealnie
u mnie no właśnie nowy cykl się zaczął i to trochę szybciej niż miał ale bardzo ulewny :tak:
ból brzucha miałam od niby zagnieżdżenia ale wczoraj poczułam dopiero prawdziwy ból jak na kres a w nocy tak bardzo bolało że mi się poród przypomniał to trochę inny ból ale jednak bardzo podobny :tak:
no cóż objawy moje są typowo ciążowe ale bez ciąży czyli torbiel moja jest wprost niesamowita :wściekła/y: szkoda o daje tyle nadziei :zawstydzona/y:
a ja przez nie zawracam Wam co miesiąc głowę :zawstydzona/y: przepraszam :zawstydzona/y:
czy wiecie może które tabletki tzn witaminy mogą podziałać na tą torbiel został mi ostatni miesiąc starań bo jak mi powiedziała dr, teraz się nie zmniejszy to operacja czeka więc ciąża albo operacja :szok: ahhhhhhh mówie wam nie wiem co już mam robić

zmieniam avatara kciuki mi nie pomogły więc na zdrowie za witaminki :)

Ostatnia edycja:
Maran-atha, a Ty będziesz jeszcze próbować o trzecią dzidzię?

macy na tę chwile nie, ale nie wykluczone, ze za kilka lat mi sie nie odmieni ;) na razie moje baby daja mi tak popalić, ze oszaqleć można... co innego jakbym pracowala I mogla odpocząc od domu a tak to za nawerowa jestem I brak mi cierpliwości :zawstydzona/y: chociaż wróżka mi powiedziała w sumie to napisała, że bede w ciązy z chłopcem I to nie długo maksymalnie do 3 lat hehehe ale nie biore tego na powaznie I przez tę jej wizje nie zamierzam sie starać ;) jakby sie trafilo I miałabym chłopca byłamym przeszczęśliwa bo zawsze chciałam mieć choc jednego synka, najlepiej 2óch jako bliźniaki miałam nawet imiona dla nich, ale nie było mi dane... mam za to 2 śliczne córki, strszne łobuzy z nich, zwłaszcza z Mai - jak chłopak, lubi samoloty, auta, pociagi itp. Ala to typowa królewna, ale czesto histeryczka I tym też mnie wyprowadza z równowagi, wiec póki co świadomi nie bede płodzić syna I zostanie on w sferze moich mysli I marzeń... moze na inny czas a może już na zawsze...

Witam. Pewnie mnie nie pamietacie pisałam tu raz.Mozna powiedzieć ze planowalam plec, jestem w 17 tyg. dzis bylam na usg na 90% dziewczynka, pani doktor mowila ze jeszcze nie mam się nastawaic. Wstawię zdjecie moze Wy mi pomozecie co myslicie? bede wdzieczna. usg.jpg

Załączniki

• usg.jpg
    usg.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 140
oczy niebieskie dzięki :-) nie mam zamiaru się tym kierować bo inaczej człowiek zwariuje myślę że ja tym razem to pójdę na owu i tyle w końcu jak niskie ph to też powinno wyjść prawda?

witaj milena no więc jak dla mnie to zdjęcie to czarna magia ale są tu specjalistki więc może jak tu zajrzą to Ci pomogą

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry