reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik po owu to wit B przez cały cykl to na pewno
Nie martw się nic będzie dobrze, głowa do góry, rozumiem Cie że jest Ci ciężko doskonale wiem co czujesz mi też nie jest łatwo u mnie to też już trwa dość długo chociaż wcześniej nie miałam problemu z zajściem a teraz sama widzisz że lipa ale trzeba wierzyć dzisiaj jest Ci smutno i źle ale jutro będzie lepiej zobaczysz :-) jesteśmy z Tobą pamiętaj :-)

Ostatnia edycja:
Elle &&&&&&&&&&&&&&&&&& moim zdaniem spadek tempki masz minimalny...i nie poniżej linii &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie tempka w dół leci :no:

elle to sa te same kalendarze. Ja tez wałsnie na ten patrzyłam tzn na ten z ksiązki wójcika "jak zaplanowac" One są takie same. Mi sie z chłopcami sprawdziło dlatego brałam go pod uwagę( ale to pewnie zabawa). Widze ze tempka spada ale to nic jeszcze nie oznacza . Dlatego trzymam mocno.

Matik resztę suplementów możesz brać po owulacji :tak:
Dorcia no niby tak ale każdy spadek tempki zaraz się źle kojarzy wiesz jak jest... u Ciebie delikatnie spadła a i tak jest na wysokim poziomie więc jeszcze na pewno wzrośnie bo to dopiero 5 dzień po owulacji ;-)
Ewelin a to dziwne bo mi z tych obu kalendarzy wychodzi zupełnie inaczej :baffled: z tego co podałaś to w lipcu pokazuje mi chłopca a mój synek powinien być dziewczynką a z tego co ja podałam to synek wychodzi dobrze chłopiec a w lipcu dziewczynka dlatego spytałam jak u Ciebie wychodzi. może u Ciebie idealnie się oba pokrywają :tak:

misia , a tak chciałam żeby chociaż Tobie się udało...szkoda i tulę mocno.
Cała nadzieja że jeszcze mamakaja przyniesie nam super wieści bo tu wykres jest w trzech wymiarach jak książkowy przy ciąży:tak:
Elle Dorcia to są spadki implantacyjne i ja w to wierzę :tak:
Ewelin a mnie obydwa kalendarze pokazują co innego:-D ;-)
Polisia no widzę poprawę :tak:Wreszcie wykres ruszył:tak:

Ja jak na razie bezobjawowo przechodzę ten cykl. Wątpię żeby się powiodło bo sylk mi się za bardzo spodobał :-D.

Antosia czyli tak jak u mnie inaczej pokazują ;-) ale to tylko zabawa myślę. oj chciałabym żebyś miała rację z tym spadkiem implatacyjnym :tak: wiesz ja też zero objawów więc pomyśl że może się udało i głowa do góry :-) mówisz że tyle sylku zastosowałaś? ja dużo więcej rephreshu i też zastanawiam się czy nie przedobrzyłam :-D

Elmo, narazie w miarę, to dopiero 6 tydzień. Ale już mnie łapią mdłości, po południu koło 17 regularnie jak w zegarku i trochę rano. Ale jakoś wytrzymuję. Może dzięki witaminom, które mi poleciła Piranha, Femibion natal 1 dla kobiet starajacych się i dla ciążówek do 12 tyg, one chyba mają coś w składzie zapobiegającego mdłościom, tak mi się wydaje. Maja też foliany lepiej przyswajalne przez organizm niż kwas foliowy. Jedyny minus to cena, ponad 40 zł zapłaciłam. W poniedziałek idę do lekarza, wtedy załączę suwaczek.

Elle jedyne co mnie zastanawia to to, czy czasem ta temperatura u mnie nie jest zaburzona bo czuję, że coś mnie chyba choróbsko bierze-cały czas jest mi zimno:-(

reklama
Do góry