reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Medio zgadzam się w 100% z Anią że ta pościel tobie ma się podobać najbardziej i podobnie jak Ania nadal uważam że misie są najpiękniejsze :tak:
Jarzebinka skoro tak bobrze poznałaś swój cykl to nawet bez monitoringu trafisz w owulację idealnie - więc pozostaje życzyć Ci tylko wolnej chaty :tak:
Aniu u nas w szkole jutro dopiero mają się odbywać uroczystości związane z dniem nauczyciela , połączone z ślubowaniem pierwszaków i świętem patrona szkoły i na mnie tym razem wypadło dostarczyć do klasy córki kwiatki , bombonierki itp tak że jutro chyba się nie wyrobię z tym Krakowem bo tam jak się nie zameldujesz do 10.00 to później już cię nie przyjmą więc pojadę chyba w piątek - a co do stresa to bardzo dobrze już mnie chyba znasz bo powoli go łapię ;-)
Beatko jak mąż się sprawuje ?
Ewciu spóźnione ale gorące życzenia : siły i wytrwałości :-)

reklama
Dzien Dobry:)))
Medio.. ta ostatnia jest super...chyba jak dla mnie najfajniejsza ..takie zywe kolorki;-) ..Ale to Twoj wybor i Twoj dzidzius tam bedzie spal:-);-)
Ania.. bocianowi chyba kupie GPS bo ten co ma to jakis do dooopy ..trafia nie do nas hehehe;-):-)
Jarzebinka..On chyba ten GPS ma z odzysku jakis nie ten teges bo nas omija;-):-)
Asus..pozdrowionka.. a tak propo to mamy blisko do siebie:-);-)

Milego dnia:)))

Sylwia dziękuję za pozdrowienia i vice versa szybciutko odsyłam dla Ciebie :-)
Medio ja 1976 :zawstydzona/y: stara dupa ze mnie :rofl2: i brzuszek nie rośnie :-(kiedy on wreszcie urośnie ? gin coś mówił że od 25 tyg - trzymam go za słowo !

hej wam

Dzieks za zyczenia

Anka ucze matematyki w gimnazjum:)

jarzebinko ja mam 10 cykli za soba i wierze ze ty tyle nie dotrzymasz...

jarzebinko baterie im padly w GPsie..hehe

asus tak mlao 4kg,,tylkooo

Asus to naprawdę baaardzo mało. Jak Ty to robisz? Czy to przez tą cukrzycę?

Ja dziś odebrałam wyniki, cukier i morfologia ok, nie ma anemii.

reklama
Medio od początku ciąży +4kg :tak:

Jejku tylko 4kg. Też bym tak chciała. A dzidzią przestań się stresować, ona i tak swoje sobie weźmie, ważne że lekarze mówią że jest ok, a Ty po porodzie to będziesz szprycha jak żadna. Moje dzieci zawsze powiększały sie od7 miesiąca, więc wyluzuj bo znów stresujesz tego twojego Maciusia.

Do góry